Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

18 60.00%
  • Berabere biter

6 20.00%
  • Sivasspor kazanır

6 20.00%
Sayfa 10 / 12 İlkİlk ... 89101112 SonSon
271 ile 300 arası toplam 339 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Sivasspor | STSL 20. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Bence oradaki en büyük saçmalık puan farkının yarıya inmesiydi yoksa play off koysa da bu futbolla Fenerbahçe'nin işi zor.
    Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Şu an yeterince heyecanlı değil mi yahu
    heyecanlı da şu anki fikstürlere bakarsak fenerbahçe-beşiktaş ilerleyen haftalarda zorlu takımlarla oynayacaklar galatasarayın da şampiyonlar ligi maçları var 3-4 hafta maç kazanan şampiyon sonrası için heyecan kalmaz

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Aykut'ta sorun yok ama dimi? noldu şimdi birden hassaslık başladı arkadaşın bi hitabı üzerine. Şu konuda bile kaç tane örneği var.
    Şahsen Aykut Kocaman yada Aykut Hoca derim ben, aksini gösteremezsin. Herkese böyle olması lazım.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Aykut'ta sorun yok ama dimi? noldu şimdi birden hassaslık başladı arkadaşın bi hitabı üzerine. Şu konuda bile kaç tane örneği var.
    Fatih diye biri yokta o yüzden.
    Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Aykut yazılırken ses çıkarmayıp, Fatih'e tepki göstermek garip. Forumun seviyesi gittikçe düşüyor, saygısızlık çok arttı. İsim soyisim olarak yazmak zor geliyorsa sadece soyadı yazılabilir, ama amaç başka olunca bu gözardı ediliyor. Taraftar forumlarına dönecek yakında, az kaldı.
    Fatih Terim yazmaya üşeniliyorsa imparatorda yazılabilir gayet. Çok zor bir şey değil Fatih Terim'den bahsettiğinize emin misiniz arkadaşın

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İyi Düzgün yazıyım.

Mersin İdman Yurdu v Fenerbahçe
    Trabzonspor v Fenerbahçe
    Fenerbahçe v Kasımpaşa
    Beşiktaş v Fenerbahçe
    Fenerbahçe v Bursaspor
    Antalyaspor v Fenerbahçe

Önümüzdeki altı hafta.Fenerbahce Spor Kulubunun Futbol Takımı Fikstürü.

İlk Yarıda Oynanan Maçlarda Fenerbahce Bu takımlardan 8 Puan Toplayabilmiş .

Fenerbahçe 2 - 1 Mersin İdman Yurdu
    Fenerbahçe 0 - 0 Trabzonspor
    Kasımpaşa 2 - 0 Fenerbahçe
    Fenerbahçe 3 - 0 Beşiktaş
    Bursaspor 1 - 1 Fenerbahçe
    Fenerbahçe 1 - 3 Antalyaspor

Fatih yok ama Aykut Aykut var napıcaz ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Fatih diye biri yokta o yüzden.

Fatih Terim yazmaya üşeniliyorsa imparatorda yazılabilir gayet. Çok zor bir şey değil Fatih Terim'den bahsettiğinize emin misiniz arkadaşın
    Aykut diye biri var mı o zaman ? Mantıksız konuşuyorsun , komik olmaya çalışıyorsun ama sadece saçmalıyorsun.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Aykut diye biri var mı o zaman ? Mantıksız konuşuyorsun , komik olmaya çalışıyorsun ama sadece saçmalıyorsun.
    Aykut mu dedim ben ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Harbi ağır saçmalanmaya başladı

sakary Ali Misafir

Gerçekten çok ilginç bir lig izliyoruz.

Ziegler, Emre ve Webo'nun ilk 11 başlaması bana göre hocanın tercihi değildir. Transferde ezeli rakibinin gerisinde kalan ve Belhanda'yı alamadıktan sonra böyle bir fikrin Aziz Yıldırım'dan çıkacağını tahmin ediyorum. Tamamen kişisel fikrim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Daha önce söylediğim gibi dileğim sezonun en kısa sürede bitmesi ve Yönetimle beraber hocanın bırakması, 3 Temmuzda kalan herkesi soyutlayıp yeni bir sayfa açmak. Sezon sonuna kadar sabır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kuyt'mış , pehh. profesyonelmiş bir de. yiyim ben onu profesyonelliğini. bıktım arkadaş , yemin ediyorum bıktım bu adamdan. insan utanır vallaha utanır biraz. bir insanın takıma bu kadar mı zararı olur yahu. her yaptığı hareket yanlış. ama Kuyt profesyonel !! hadi ordan.

Ben sağ kanattaki Topuz-GG uyumunu özledim , her kaptırdığı topun kalemizde tehlike olmasından bıktım. hele bir de maç sonu gelip tribünden özür dilemesi yok mu.. sen alay mı ediyorsun . bunca adam sana o kadar kızmış , hala hangi yüzle geliyorsun. pılını pırtını topla git artık. bırak yakamızı.

Ziegler : maçın ik 5 dakikası ziegler aynı ziegler dedim ama yalan. ne aynısı , daha beter. gittikçe büyüyen bir kabusumuz oldu adam. Bilmiyorum ne günah işledikte Allah bu iki adamla sınıyor bizi.

Webo; ilk yarı çok kötüydü ama 2.yarı bir o kadar iyiydi. çok faydalı olacak eminim.

bu takım mükemmel 4-4-2 oynar , tabi oynatmak isteyen olursa.

Tüm Fenerbahçelilere Allah sabır versin ne diyim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

istatistiklere bakılırsa iyi oynadık. maç 4-1 falan bitti. vay arkadaş... istatistikler mini etek gibiymiş gerçekten. özetleri bile izlemeye gönlüm el vermiyor. içim acıyor aga. kahroluyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kuyt'a yapılanları yanlış buluyorum.Adam sağ kanat değil ki bildiğin forvet ben şahsen Kuyt'ı Fenerbahçe aldığında çok korkmuştum Sow-Kuyt ikilisi forvette oynar diye ama sağolsun Aykur Kocaman yüreğime su serpti ve Kuyt'ı Mehmet Topuz'dan bile kötü oynadığı sağ kanada koydu.Sezon sonuna kadar da böyle devam edecek büyük ihtimalle.Sow-Kuyt ikilisi forvette ortalığı yıkardı tabi onu oynatacak teknik direktör yok.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    İyi Düzgün yazıyım.

Mersin İdman Yurdu v Fenerbahçe
    Trabzonspor v Fenerbahçe
    Fenerbahçe v Kasımpaşa
    Beşiktaş v Fenerbahçe
    Fenerbahçe v Bursaspor
    Antalyaspor v Fenerbahçe

Önümüzdeki altı hafta.Fenerbahce Spor Kulubunun Futbol Takımı Fikstürü.

İlk Yarıda Oynanan Maçlarda Fenerbahce Bu takımlardan 8 Puan Toplayabilmiş .

Fenerbahçe 2 - 1 Mersin İdman Yurdu
    Fenerbahçe 0 - 0 Trabzonspor
    Kasımpaşa 2 - 0 Fenerbahçe
    Fenerbahçe 3 - 0 Beşiktaş
    Bursaspor 1 - 1 Fenerbahçe
    Fenerbahçe 1 - 3 Antalyaspor

İki Bate maçı arasında da trabzon maçı var.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Aykut Kocaman "Futbol garip bir oyun”. Evet Emre'yi Cıkarıp Mehmet Topuz'u oyuna almak Banada Garip Gelmişti.

Emre çok yorulmuştu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

aykuta ne kadar acımasızca sorular sorulmuş yalnız sırf takımı iyice karıştırmak adına

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    aykuta ne kadar acımasızca sorular sorulmuş yalnız sırf takımı iyice karıştırmak adına
    Nereden izleyebiliriz ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Nereden izleyebiliriz ?
    kanaltürkte basın toplantısı yayılandı bulabilirsem eklerim

http://www.sporxtv.com/futbol/superl...94SXQ?ref=SPFB 1.45 te gelen soru

Eneramo gercekten iyi oynamis bu macta güzel de goller atmis.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Emre ya

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Şans diledi kısmını Emre demiyor Aziz Yıldırım'ın söylediğini söylüyor onu boş yere kırmızı çerveveye almışsın heyecan yapmışsın Şanssızlıktan kastı talihsizlik olduğudur ilk şutun pozisyon olmadan gol olmasıdır. Maç sonu yapılan açıklamada olabiliyor böyle şeyler. Emre'nin genç yaşında muhabirin sorusunu unutup soruyu tekrar sordurduğu video vardır bilirsiniz

Ayrıca basın mensuplarına alıştık. Biri "bunu çekme bunu çek" der haberini yapamaz. Diğerine takım içi denge bozucu soru sorar. Sonra taraflı(!) basın Ama Aykut Kocaman zeki adam düzgün cevap vermiş o da alıştı artık bu sorulara düşünerek yanıt veriyor.

Resmi sitedeki açıklamalarında yazmıyor bunlar.

Tipik bir serhat ulueren haberine benziyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Şans diledi kısmını Emre demiyor Aziz Yıldırım'ın söylediğini söylüyor onu boş yere kırmızı çerveveye almışsın heyecan yapmışsın Şanssızlıktan kastı talihsizlik olduğudur ilk şutun pozisyon olmadan gol olmasıdır. Maç sonu yapılan açıklamada olabiliyor böyle şeyler. Emre'nin genç yaşında muhabirin sorusunu unutup soruyu tekrar sordurduğu video vardır bilirsiniz

Ayrıca basın mensuplarına alıştık. Biri "bunu çekme bunu çek" der haberini yapamaz. Diğerine takım içi denge bozucu soru sorar. Sonra taraflı(!) basın Ama Aykut Kocaman zeki adam düzgün cevap vermiş o da alıştı artık bu sorulara düşünerek yanıt veriyor.

Resmi ben yapmadım çerçeveye de almadım Şansa inanmayan adam talihe de inanmaz.Şans ve talih aynı şey zaten.Boşuna açıklama yapmışsın.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Resmi ben yapmadım çerçeveye de almadım Şansa inanmayan adam talihe de inanmaz.Şans ve talih aynı şey zaten.Boşuna açıklama yapmışsın.
    Resmi yapan boşa heyecanlanmış o zaman Devamını okursan açıkladım zaten maç sonu böyle şeyler olabilir hatta Emre'nin gençliğinde ki olayından da bahsettim. Okusan anlardın

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Resmi yapan boşa heyecanlanmış o zaman Devamını okursan açıkladım zaten maç sonu böyle şeyler olabilir hatta Emre'nin gençliğinde ki olayından da bahsettim. Okusan anlardın

İkisi aynı şey mi Birinde soruyu anlamıyor diğerinde iki saniye önce söylediği sözün tam tersini söylüyor.Neyse anlamak istemiyorsun kendin bilirsin boşuna çırpınma gereksiz yere (:

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Söz vermek başka bişeye benzemez ama bizim bazı topçularımız bunun bilincinde değil malesef. Eğer harbi Fenerliyse Volkan adam gibi o formayı düzelene dek Mert'e teslim etsin.

Alex ve Emre gittikten sonra takımda papaz olmuş Volkan ve Gökhan. Gözümde değerleri bitti bitiyor. Tek güvencem Emrenin onların akıılarını almasıdır başka bişey değil. Bu sene şampiyonluk falan hikaye umarım ikinci olabiliriz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu taktik anlayışı ile devam ettiği sürece Alex gibi maçın seyrini değiştirebilecek oyuncu olmadığı için daha çok böyle puan kaybeder Fenerbahçe.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

20 maçta 14 kez ilk golü biz yemişiz, üst üste 13 maçtır gol yiyiyoruz !

Bu arada Çalımbay neyin kafasını yaşıyor biri bana söylesin, 3 şut 2 gol, ve çok iyi mücadele edip 3 puanı aldık diyor adam.

Sayfa 10 / 12 İlkİlk ... 89101112 SonSon

Mesaj Yetkileri