Quote Originally Posted by Universal View Post
Volkan bu sezon dışında hep iyiydi bu sezon sakat oynayamıyor. Ameliyat olmayı red etti keşke kabul etseydi.

Daha önce bir yarı kötü bile olsa bir yarı hep iyi olmuştur. Fenerbahçe'ye çok ama çok maç kazandırdı. 0-0 biten Arsenal maçı, bu yıl oynanan Marsilya ile AEL maçı, daha önce derbide ki motivasyonu. Sevilla maçında kurtardığı penaltıları saymıyorum bile. Volkan bu takım başarı kazandığında hep ön planda oldu.
Volkan Demirel Bu Sezon Resmi Maçlarda.25 Maça cıkmış sadece 6 Maçta Gol Yememiş.Yediği Gollerde Kendi Kusurları %50 Diğer %50 Defansın Yüzünden.

Türkiye'de şu anda en iyi Kaleci belediyenin file bekçiliğini yapan Eduardo'dur.Fornezzi'de olabilir.En iyi milli kaleci Onur Kıvrak ve Tolga Zengin'dir.Volkan bu sezon cok kötü bir grafik sergiliyor.

Hep geçmişe takılıp kalmamak lazım.Volkan ya antremanlarda fazla çalışmıyor yerim nasıl olsa garanti diye.Yada başka bir şey var bu işte.

Ali Şen Vakti Zamanında Ne Yaptı ? Şampiyon Olan Teknik Direktörü Gönderdi Onun Yerine Başka Teknik Direktör Aldı..

Neden ? Çünkü 2 Sezon Bir Teknik Direktörle Girildiği Zamanlar Yeri Garanti Olan Oyuncular Gevşer Antreman Yapmamaya başlar.Yeni Bir Teknik Direktör Gelirse Mecbur Kendilerini Göstermek İçin Çalışıcaklar.Bu yüzden her sezonun başında yeni bir Teknik Direktör Getirirdi.