Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

18 60.00%
  • Berabere biter

6 20.00%
  • Sivasspor kazanır

6 20.00%
1 ile 30 arası toplam 339 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Sivasspor | STSL 20. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Volkan'ı ölümüne savunan ve Turkiye'nin en iyi kalecisi olduguna inanıp milli maç öncesi bana sallayan arkadaşlar.
    Bekir'i "Pique" sanıp derbi öncesi beni fanatiklikle suçlayan arkadaşlar.
    Sadece bu maç için değil,
    Hepinize selam olsun.

Maç ile ilgili;
    Aykut Kocaman ve yönetim zaten çoktan gitmeliydi. Daha onceki maçlarda da söyledim. Aykut Kocaman ile olay çoktan bitmiştir. Şöyle adam akıllı inatçı radikal kararlar verebilecek olan bir teknik direktöre ihtiyacı var Fenerbahce'nin.

Teknik taktik konuşmak çok doğru olmayacaktır. Yanlış oyuncular yanlış bölgelerde yanlış oyun stiliyle oynuyor. Zaten kadro yapılanması yanlış. Bunu da söylediğim zaman yine üstüme geldiniz ama anlıyorum taraftar oldugunuz için yanlışları göremiyorsunuz. Ben de kendi takımımla ilgili yanlışları her zaman göremiyorum ama dışarıdan bir göz olarak baktıgınız zaman rahatlıkla gözüküyor.

Aykut Kocaman buradan bu işleri düzeltebilir mi? Sanmıyorum. Ama bekleyip göreceğiz. Nasılolsa yönetim hocanın arkasında. Taraftarın artık sabredecek gucu kalmadı. Gs bjk puan farkını daha çok açabilseydi o zaman taraftar bu kadar da sabredemezdi zaten. Görünen köy pek kılavuz istemez ama bakalım bekleyip görelim neler olacak.
    Bekir için söylediklerine bir şey diyemem.

Volkan hala Türkiye'nin en iyi kalecisidir dünyada da ilk 10a girer. Bu kadar büyük konuşuyorum. Volkan hem kafa olarak bitti hem yaşadığı omuz sakatlığı onu bitirdi. Eğer ameliyat olsa idi Mert daha iyi kaleyi savunurdu.

Volkan yeni sezonda artık Avrupa'da bir kulübe imza atmalı. Burada bitti, kaptanlığıda zaten yürütemedi.

A.Kocaman ve yönetim artık bitti. Yapılan üç transfer tamamen sıvama transferidir. Emre tamam bu takıma her zaman şart; ama Webo ile Ziegler şart mıydı? Bana kimse gol attı filan demesin. Sokağa dökülmüş para olarak görüyorum bu isimleri.

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Bekir için söylediklerine bir şey diyemem.

Volkan hala Türkiye'nin en iyi kalecisidir dünyada da ilk 10a girer. Bu kadar büyük konuşuyorum. Volkan hem kafa olarak bitti hem yaşadığı omuz sakatlığı onu bitirdi. Eğer ameliyat olsa idi Mert daha iyi kaleyi savunurdu.

Volkan yeni sezonda artık Avrupa'da bir kulübe imza atmalı. Burada bitti, kaptanlığıda zaten yürütemedi.

A.Kocaman ve yönetim artık bitti. Yapılan üç transfer tamamen sıvama transferidir. Emre tamam bu takıma her zaman şart; ama Webo ile Ziegler şart mıydı? Bana kimse gol attı filan demesin. Sokağa dökülmüş para olarak görüyorum bu isimleri.
    Serkan'ı Ankaragücünde oynarken cıplak gözle seyrettin mi ?
    Veya Fenerbahce'de az buz tek tük oynadıgı zaman kalede nasıl olduğuna dikkat ettin mi?
    O kadar yedek oturup cıkıp oynuyor 3.kaleci rolunde yine de sanki senelerdir o kaledeymiş gibi.
    Adamın hakkını yiyorsunuz. Volkan'ın artık yaptığı hatalardan video değil sinema filmi oluyor. Kalede bu kadar guven vermeyen bir kaleci nasıl olur da hem Fenerbahce gibi büyük bir klübün hem de milli takımın kalesinde olur ben anlam veremiyorum. Aynı şeyleri zamanında Servet-Gokhan Zan ikilisi için de söyledim. Benim göremediğim bir şeyler var heralde.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Serkan'ı Ankaragücünde oynarken cıplak gözle seyrettin mi ?
    Veya Fenerbahce'de az buz tek tük oynadıgı zaman kalede nasıl olduğuna dikkat ettin mi?
    O kadar yedek oturup cıkıp oynuyor 3.kaleci rolunde yine de sanki senelerdir o kaledeymiş gibi.
    Adamın hakkını yiyorsunuz. Volkan'ın artık yaptığı hatalardan video değil sinema filmi oluyor. Kalede bu kadar guven vermeyen bir kaleci nasıl olur da hem Fenerbahce gibi büyük bir klübün hem de milli takımın kalesinde olur ben anlam veremiyorum. Aynı şeyleri zamanında Servet-Gokhan Zan ikilisi için de söyledim. Benim göremediğim bir şeyler var heralde.
    Volkan bu sezon dışında hep iyiydi bu sezon sakat oynayamıyor. Ameliyat olmayı red etti keşke kabul etseydi.

Daha önce bir yarı kötü bile olsa bir yarı hep iyi olmuştur. Fenerbahçe'ye çok ama çok maç kazandırdı. 0-0 biten Arsenal maçı, bu yıl oynanan Marsilya ile AEL maçı, daha önce derbide ki motivasyonu. Sevilla maçında kurtardığı penaltıları saymıyorum bile. Volkan bu takım başarı kazandığında hep ön planda oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Volkan bu sezon dışında hep iyiydi bu sezon sakat oynayamıyor. Ameliyat olmayı red etti keşke kabul etseydi.

Daha önce bir yarı kötü bile olsa bir yarı hep iyi olmuştur. Fenerbahçe'ye çok ama çok maç kazandırdı. 0-0 biten Arsenal maçı, bu yıl oynanan Marsilya ile AEL maçı, daha önce derbide ki motivasyonu. Sevilla maçında kurtardığı penaltıları saymıyorum bile. Volkan bu takım başarı kazandığında hep ön planda oldu.
    Volkan Demirel Bu Sezon Resmi Maçlarda.25 Maça cıkmış sadece 6 Maçta Gol Yememiş.Yediği Gollerde Kendi Kusurları %50 Diğer %50 Defansın Yüzünden.

Türkiye'de şu anda en iyi Kaleci belediyenin file bekçiliğini yapan Eduardo'dur.Fornezzi'de olabilir.En iyi milli kaleci Onur Kıvrak ve Tolga Zengin'dir.Volkan bu sezon cok kötü bir grafik sergiliyor.

Hep geçmişe takılıp kalmamak lazım.Volkan ya antremanlarda fazla çalışmıyor yerim nasıl olsa garanti diye.Yada başka bir şey var bu işte.

Ali Şen Vakti Zamanında Ne Yaptı ? Şampiyon Olan Teknik Direktörü Gönderdi Onun Yerine Başka Teknik Direktör Aldı..

Neden ? Çünkü 2 Sezon Bir Teknik Direktörle Girildiği Zamanlar Yeri Garanti Olan Oyuncular Gevşer Antreman Yapmamaya başlar.Yeni Bir Teknik Direktör Gelirse Mecbur Kendilerini Göstermek İçin Çalışıcaklar.Bu yüzden her sezonun başında yeni bir Teknik Direktör Getirirdi.

Mesaj Yetkileri