Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 30. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe kazanır
-
Berabere biter
-
Sivasspor kazanır
-
Volkan'ı ölümüne savunan ve Turkiye'nin en iyi kalecisi olduguna inanıp milli maç öncesi bana sallayan arkadaşlar.
Bekir'i "Pique" sanıp derbi öncesi beni fanatiklikle suçlayan arkadaşlar.
Sadece bu maç için değil,
Hepinize selam olsun.
Maç ile ilgili;
Aykut Kocaman ve yönetim zaten çoktan gitmeliydi. Daha onceki maçlarda da söyledim. Aykut Kocaman ile olay çoktan bitmiştir. Şöyle adam akıllı inatçı radikal kararlar verebilecek olan bir teknik direktöre ihtiyacı var Fenerbahce'nin.
Teknik taktik konuşmak çok doğru olmayacaktır. Yanlış oyuncular yanlış bölgelerde yanlış oyun stiliyle oynuyor. Zaten kadro yapılanması yanlış. Bunu da söylediğim zaman yine üstüme geldiniz ama anlıyorum taraftar oldugunuz için yanlışları göremiyorsunuz. Ben de kendi takımımla ilgili yanlışları her zaman göremiyorum ama dışarıdan bir göz olarak baktıgınız zaman rahatlıkla gözüküyor.
Aykut Kocaman buradan bu işleri düzeltebilir mi? Sanmıyorum. Ama bekleyip göreceğiz. Nasılolsa yönetim hocanın arkasında. Taraftarın artık sabredecek gucu kalmadı. Gs bjk puan farkını daha çok açabilseydi o zaman taraftar bu kadar da sabredemezdi zaten. Görünen köy pek kılavuz istemez ama bakalım bekleyip görelim neler olacak.
Mesaj Yetkileri