Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
Volkan son maçlarda kötü, bu sene tek başına takımı kurtardığı çok maç var. Unutuluyor bunlar ilginç bir şekilde.
Son iki sezonu unut (yargı sürecinde olan sezonu da unut). Geçmişe bak. Volkan kaç maç kurtarmış kaç maçı kendi elleriyle vermiş. Milli takım+Fenerbahce.

Böyle dediğim zaman da forumdaki arkadaşlar diyorki Volkan artık olgunlaştı o eski hataları söyleyip durmayın.
Şimdi son sezonlarda da kötü, o zaman da senin gibi arkadaşlar diyorki sakatlıgı var moralman çöküntü yaşıyor.
Hep bir bahane var. Bir gün de Volkan var kalede oh diyemedik. (Milli takım)

Ben bu adamı milli takımda görmek istemiyorum rahat edemiyorum kalede o varken heran herşey olabiliyor. Bakın Gs takımına taraftarına yaptığı saygısızca hareketlerden asla değil. Her futbolcu fırsatını buldu mu yapıyor böyle şeyler zaten. Fenerbahceli olsam yine kalede görmek istemem. Kriz geçirtiyor adama. O yuzden en guzel Servet örnegini veriyorum. Drogba bile diyor Servet en iyi stoperlerden diye. Valla gs'da oynarken kalp krizi geçiren çok insan oldu. Büyüklerde oynayıp oynadıgı yeri haketmeyen bir çok futbolcu oldu ve hala var bence bunlardan biri de Volkan'dır.

Sevilla maçında penaltı kurtardı diyorsunuz o maçta yenen gollere de bir göz gezdirelim. Penaltı kurtarmakla guven veren iyi bir kaleci olmak arasında çok fark var. Dida da Buffon'dan kupa aldı penaltılarla ama daha iyi bir kaleci mi ? Dida hayatımda gördüğüm en kötü kalecilerden biriydi.

Sözün özü ben senelerdir bu ligi izliyorum, milli takımı izliyorum. Fenerbahce'yi bile Saraçoğlunda izlediğim çok oldu. Ama Volkan'ın oynadıgı yeri hakettiğini kesinlikle düşünmüyorum. Yarın Fenerbahce'ye hoca olsam ilk işim Serkan'a formayı vermek olurdu açıkcası.