1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Biliyorum hocam sağ kanatta başladığını.Eboue ofansif özelliği cok yüksek.İksiide hucumdayken geri gelmeleri zor olur.Serkan Balçı geri gelirdi.Ortada Selçuk İnan ona yardım ederdi colman kimi zaman yardıma gelirdi acığı kapatırlardı.O dönemden bu döneme Burak cok değişti.Gerçek bir santrofor oldu sadece kaleyi düşünüyor.

Sağ Kanatta Sabri oynarsa daha yararlı olur.Selçuk ona yardım etmesiyle defansif yönü yüksek olur galatasarayın.

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Biliyorum hocam sağ kanatta başladığını.Eboue ofansif özelliği cok yüksek.İksiide hucumdayken geri gelmeleri zor olur.Serkan Balçı geri gelirdi.Ortada Selçuk İnan ona yardım ederdi colman kimi zaman yardıma gelirdi acığı kapatırlardı.O dönemden bu döneme Burak cok değişti.Gerçek bir santrofor oldu sadece kaleyi düşünüyor.

Sağ Kanatta Sabri oynarsa daha yararlı olur.Selçuk ona yardım etmesiyle defansif yönü yüksek olur galatasarayın.
    Ya zaten bunlar eldeki oyuncularla yaratma çabası biraz. Yoksa kadro planlamasını ben yapsaydım eğer Sneijder gibi bir oyuncu alacaksam elimde 2 tane melo bulundururdum. Onceki konularda da hep söyledim bir takımda 10 tane playmaker olmaz yani. Selcuk ayagına top ister görüş açısı iyi bir playmaker. E hamit o görevde pek oynamasa da o da Selcuk ile aşağı yukarı aynı özelliklere sahip. İkisinin de ayakları agır ama zekaları tavan. Uzun ve isabetli pasları var. Bir de Sneijder var o da aynı bu özelliklere sahip sadece ayakları biraz daha çabuk. Ama bu 3 oyuncu da savunmada yumuşak hucumda ise topu ayagına bekleyen adamlar. Selçuk'tan Hamit'ten saga sola yardım beklemek demek o oyuncuları bitirmek demek aslında. Melo'yu da sahadaki sorumsuz davranışlarından dolayı oynatmak istemezdim. Bir Meireles'i Melo'ya tercih ederim. Ne bileyim Sneijder gibi zaten kafadan bir playmaker'ın varsa arkasındaki oyuncuların koşu mesafesi yüksek savunmada hamleci ve sert oyuncular olmaları lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Sağ Kanatta Sabri oynarsa daha yararlı olur.
    rakibi gördün mü cin gibi asdasdasd

Mesaj Yetkileri