Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678
211 ile 238 arası toplam 238 sonuç

Konu: Galatasaray'ın Yüksek Formu

ara transfer güncellemesinden sonra yeni kariyer açtığımızda transferler ara dönemde mi takıma geliyordu yoksa sezonun başında mı takımda oluyordu?

Quote Originally Posted by cmyksl55 View Post
    ara transfer güncellemesinden sonra yeni kariyer açtığımızda transferler ara dönemde mi takıma geliyordu yoksa sezonun başında mı takımda oluyordu?
    sezon başında takımda oluyor oyuncular.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ss ile desteklemek isterdim fakat oyunu sildim artık 32 macta 29 galibiyet aldı Gs ve bende sinir hastası olup sıldım oyunu yanı bune rezıllık resmen barcelona yapılmıs bu takım bu takımın gozlemcisi egolarını fazla önplanda tutuyor cok bellı rezıl etmıs güzelim oyunu.Bunca yıldır Cm 3-4 den berıdır adam akıllı oynarım bu oyunu boyle rezıllık gormedım ılk sene s.l nı aldılar 3. sene uefa fınalınde elendıler bu senede uefayı aldılar transferler desen on numara bes yıldız ligde 32 macta 11 gol yedıler kı 5 ını ben attım yanı bu kadarda olmaz kı paramızla rezıl oluyoruz......

Konu yine hortlamış

ne saçma sapan yorumlar var. ben 2004'ten beri oynuyorum fm'yi düzenli olarak. her sene 1 takım çok iyi olur. bunun sebebi de önceki senelerde ki başarılarıdır. yani ben fenerbahçe'nin anelka'lı tuncay'lı fln olduğu zamanlarında da hatırlıyorum. onlar yenilmez takım konumundaydılar. ancak 1-2 sene sabredince çok rahat şekilde geçebiliyorsunuz. şuan çok normal galatasaray'ın böyle olması. çünkü ligi geçen sene kazanan takım ve kadro uyumu üst düzeyde. Fatih Terim oyunda ki world class teknik direktörlerden birisi. ihtiyacınız olan tek şey sabır. ilk sezonda şampiyon olamadığınız için ağlayıp oyunu silecekseniz, zaten oynamayın bu oyunu. hırs yapın, taktik değiştirin. daha iyi ve nokta atışı oyuncular yapmaya çalışın. gördüğüm en komik sebepler var burada. footballl manager scoutlarına kadar şikayet edilmiş.

anladığım kadarıyla burada şikayet edenlerin hepsi fenerbahçe'li. öncelikle şunu kabul etmeniz lazım ki son 2 yılda galatasaray fenerbahçe'den daha iyi durumda. hem lig hem avrupa hem de futbol olarak. bunu geçen sene ki performansından bu sene ki duruma kadar her şekilde görebilirsiniz. aynı, özellikle 2008-2010 yılları arasında fenerbahçe'nin olduğu gibi. bunu kabullendikten sonra geriye sadece hırs yapıp, rakibinizi geçmek için oynamak kalıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bu takimda bug var arkadas 35 lik elmander hala ilk 11 de ve ligde döktürüyor 5 macta 9 golü var.. normal degil..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yok arkadaş türkiye kupaları ligler süper kupalar dahil gs ile 10 a yakın karşılaştım 7 tanesi burak ın golü ile 1-0 bitti. ben fenerim yıllardır bu oyunu oynarım böyle birşey görmedim ya. 30-40 dak arası gol ondan sonra defans ile muslera panter kesiliyo oyuncularımın 7.5 ten aşağı olan ratingi yok ama maçları hep kaybediyorum...

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    bu takimda bug var arkadas 35 lik elmander hala ilk 11 de ve ligde döktürüyor 5 macta 9 golü var.. normal degil..
    Katılıyorum, Kuyt ve Elmander ikiside 36 yaşını doldurdu ve hala bana gol atıyorlar. Ömür törpüsü bu ikisi

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

devre arası güncellemesiyle birlikte performans daha da artabilir drogba ve sneijder

Quote Originally Posted by mustiUA View Post
    devre arası güncellemesiyle birlikte performans daha da artabilir drogba ve sneijder
    Kendi çapımda sadece Türkiye Liglerini içeren bir ara transfer yaması yaptım (tabi ki hiçbir oyuncunun özellikleriyle oynamadan) Galatasaray halen 4-4-2 oynamaya devam ettiği için yeni oyuncularla oyun ve diziliş açısından sıkıntı yaşadığını gördüm. Şimdi ofiste olduğum için SS veremiyorum ama süper kupa finalinde aynen şu dizilişle çıktı karşıma Galatasaray;

Muslera
    Eboue Danny Semih Hakan B.

Sabri Sneijder Yekta Selçuk

Drogba Umut

ve ilk yarı sadece bana 1 şut çekebildiler o da gol oldu, maçı da 4-2 kazandım. Ayrıca Galatasaraylı oyuncular hücum yapamadıkça oyun olarak agresifleşmeye başladılar ve 10 dakika içerisinde 3 kırmızı kart görerek maçı 8 kişi tamamladılar.

Oyun içerisinde Fatih Terim'in sistem tercihleri değişmediği sürece mevcut transferler takımın kimyasını bozacak gibi görünüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

Zaten güncelleme mart gibi çıkar diyorlar o zamana kadar sneijder ve drogba ilk 11 nasıl bi taktikle yer alacak görürüz muhtemelen gelen update ile galatasaray'ın dizilişini yeni sisteme uygun olarak değiştirirler. Atıyorum gerçekte 4-4-2'yi bırakıp 4-3-1-2 veya 4-2-3-1 olursa bu oyunda da böyle olur gibi geliyor bana

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yüksek form falan pek yok benim açtığım yeni oyunda. Fenerbahçe Avrupa Ligi 2. turda, Galatasaray Avrupa Ligi yarı finalinde elendi bu arada.

Quote Originally Posted by saboje View Post

Muslera
    Eboue Danny Semih Hakan B.

Sabri Sneijder Yekta Selçuk

Drogba Umut
    Oyunun şu olayına bayılıyorum 4 tane ortasaha karakterli adam koymuş. Az work rate ve teamwork lü kanat oyuncularını bilerek koymamış çünkü ortada Sneijder var. Forvete de work rate li adamları koymuş. Umut yerine Burak da koyabilirdi. Ama Umut'u tercih ediyor.

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Oyunun şu olayına bayılıyorum 4 tane ortasaha karakterli adam koymuş. Az work rate ve teamwork lü kanat oyuncularını bilerek koymamış çünkü ortada Sneijder var. Forvete de work rate li adamları koymuş. Umut yerine Burak da koyabilirdi. Ama Umut'u tercih ediyor.
    Selçuk'u sol kanatta kullanması da Fatih Terim'den çok Mustafa Denizli fantezisi oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by saboje View Post
    Selçuk'u sol kanatta kullanması da Fatih Terim'den çok Mustafa Denizli fantezisi oluyor.

çok doğru nasıl bir katliamdır bu sol açık seçimi arkadaş

Beyler ben fenerliyim ama melo dışında çok abartı bir profil yok gsde. Fenerde de krasic abartılmış.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

epeydir devam ettigim goztepe kariyerimde ben superlige cikarken cimbom da SLde sampiyon oldu. fenerbahce ise UEFAda liverpoola ceyrek finalde elendi. galatasarayda sisirilen profil yok belki ama her oyunda bir basari hikayesi cikiyor muhakkak. FM ekibi bu durumu yoksa onceden tahmin mi etti. boyle birsey olursa efsane olur FM acisindan. drogbasiz, sneijdersiz, cok da favori olmayan bir kadroyla kupayi kaldirdilar. bu konudan dolayi ozellikle takip ettim takimlarimizi. GS hicbir turda favori degildi ama adim adim finale yuruduler ve kupayi kazandilar (:

edit: bu arada son 8 schalke ve chelsea haric ayni, o da ilginc (:

Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 19.Mart.2013 at 00:29

milanla dortmund'u elemesi normal de juventus ve bayern'i yenmeleri hiç normal değil. çünkü bu iki takım normal değil oyunun en iyi takımları.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

sisirilen profil yok belki ama bazi oyunculara hakettiginden fazla degerler veriliyor gs da.. fener icin ise tam tersi düsürmek icin neden ariyorlar adeta.. gercekte ne milani ne dortmundu eleyebilir gs neresi normal? bunlar dünkü takim sanki.. adamlarin müzesi sl ve uefa kupasi dolu...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Milan için birşey diyemem eşleşmedim ama ben ilk senemde 2. turda FB ile Dortmund'u eledim, yani anormal bir durum değil. Ama Juventus ve Bayern abartı olmuş gerçekten. Ben çeyrek finalde Bayern'den 2 maçta 9 gol yedim ve atamadım. Üstüne bu sene 2. turda yine eşleştim Bayernle, maçları oynayasım gelmiyor.

Yukardaki kariyer muhtemelen eski güncellemelerden biriyle oynanmis cünkü kadroda ne Drogba ne de Sneijder var. Bilindigi gibi burada da aciklandi oyunun yukardaki kariyerin versiyonu ne bilmiyorum ama 12.3'den önce 4-4-2 sistemiyle basarisiz olmak imkansizdi. Perpetua eski sayfalarda aciklamisti GS'nin niye bu kadar iyi oynadigini. Cidden de abartili sonuclar aliyordu GS. Ben de ilk senede Samp ligi sampiyonu olmustum GS ile ve bu pek de gercekci degil. Kanatlar oldukca etkiliydi ilk updatelerde ama simdi oyunun her yönü önemli. Ama son updatelerde böyle bi durum görmüyorum Gs o kadar da iyi performans göstermiyor benim kariyerlerimde.

@kanake

GS tarihini oku kimi yenmis kimi yenmemis hem de o takimlarin en iyi zamaninda.

oyunda iyi olmalarının sebebi gerçektede galatasaray ne yapıp edip zaten maçı alıyor. bu kadar garipsenecek bi durum yok, aksine ligimizde oynarken bununla mücadele etmek bence oyunda çok daha zevkli hale geliyor..

Nesil
    2007

sisirilen profil yok belki ama bazi oyunculara hakettiginden fazla degerler veriliyor gs da.. fener icin ise tam tersi düsürmek icin neden ariyorlar adeta.. gercekte ne milani ne dortmundu eleyebilir gs neresi normal? bunlar dünkü takim sanki.. adamlarin müzesi sl ve uefa kupasi dolu...
    Geçmişe göre değer vereceksek Galatasaray'ın Fenerbahçe'den birkaç gömlek üstün olması lazım. Şu anda iddaa ediyorum Galatasaray Milan ile de Dortmund ile de başa baş oynar gerçekte. Oyunda da böyle. Eler/eleyemez bilemem. O günkü şartlara bağlı.

Ayrıca Galatasaray'da kim hakettiğinden fazla değer almış bilmiyorum. Neyse vazgeçtim bu konudan girersem çıkamayacağım.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

gs tarihini felan burda tartismayalim isterseniz.. ben zaten galatasaray tarihine birsey demedim ama milan en kötü döneminde bile galatasarayi yener bu bir gercek.. ayni sekilde dortmund su anki formuyla galatasarayi yener.. schalkeden bile toplamda 3 gol yediniz üstelik bu sezon bundesliganin en formsuz takimlarindan birisi... neyse onlari gecelim ama oyunda galatasarayin en kötü oyuncusu kadroya giremeyen oyuncusunda bile abartili degerler var tek tek buraya koymaklada ugrasmak istemiyorum oyunu acin bakin fenerde kadroya giremeyen adamlarin profillerine birde sizdekilerin.. ayni sekilde yedeklerde öyle galatasarayin yedekleri bariz bir sekilde fenerin yedeklerinden daha iyi yapilmis.. arastirma sefi fanatik galatasarayli oldugundan midir yoksa galatasaray cidden bu kadar iyi bir kadroya mi sahiptir tartisilir..

gs tarihini felan burda tartismayalim isterseniz.. ben zaten galatasaray tarihine birsey demedim ama milan en kötü döneminde bile galatasarayi yener bu bir gercek.. ayni sekilde dortmund su anki formuyla galatasarayi yener.. schalkeden bile toplamda 3 gol yediniz üstelik bu sezon bundesliganin en formsuz takimlarindan birisi... neyse onlari gecelim ama oyunda galatasarayin en kötü oyuncusu kadroya giremeyen oyuncusunda bile abartili degerler var tek tek buraya koymaklada ugrasmak istemiyorum oyunu acin bakin fenerde kadroya giremeyen adamlarin profillerine birde sizdekilerin.. ayni sekilde yedeklerde öyle galatasarayin yedekleri bariz bir sekilde fenerin yedeklerinden daha iyi yapilmis.. arastirma sefi fanatik galatasarayli oldugundan midir yoksa galatasaray cidden bu kadar iyi bir kadroya mi sahiptir tartisilir..
    Melo dışında çok abartılı bir profil görmedim ben gsde. (Bir de sabrinin ortaları yüksekmiş diyolar, Sabrinin profilini incelemedim değer girerek yaptığım aramalarda çıkmadığı için)

Kabul etmek lazım ki tek tek bakıldığında Gs'nin kadrosu bizden daha iyi özellikle göbekte selçuk,melo(abartılı olsa da) çolak, engin falan hrp iyi oyuncular bizim göbek zayıf, emreyle meireles idare eder, cristianı da fena yapmamışlar(o da biraz abartılı) ama 4. bir oyuncu yok. Stochla krasicin profiller güzel ama stoch oyunda iş yapmıyo konsantrasyonu düşük olduğundan(kararlılığı da düşütür belki) ki bu sene gerçekte de yapmıyo.

Ha abartıya gelirsek evet gs sene başındaki kadrosuyla borusiayla bayernle falan mücadele edemezdi, ama şimdiki kadrosuyla bayernle olmasa bile borusiayla başabaş mücadele edebileceğini düşünüyorum. Ama yine de şampiyonlar liginde çok fazla ilerlleyememesi lazım. Onu da oyunun güzelliği olarak görmek lazım, hem daha fazla ilerlemeleri Fenerbahçeye avantaj sağlar süper ligde.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Geçmişe göre değer vereceksek Galatasaray'ın Fenerbahçe'den birkaç gömlek üstün olması lazım. Şu anda iddaa ediyorum Galatasaray Milan ile de Dortmund ile de başa baş oynar gerçekte. Oyunda da böyle. Eler/eleyemez bilemem. O günkü şartlara bağlı.

Ayrıca Galatasaray'da kim hakettiğinden fazla değer almış bilmiyorum. Neyse vazgeçtim bu konudan girersem çıkamayacağım.
    GS'yı küçümsediğim için demiyorum sakın yanlış anlama, ama Dortmund o tempolu oyununu oynasın şu an hayatta kafa kafaya oynayamazsınız. Adamlar Real'e bile dünyayı dar ettiler. Ama dediğim gibi bildiğimiz tempolu oyunları. Milan için abartı bir durum yok aman aman top oynamıyorlar, şu an Balotelli tek başına sortlıyor herşey mümkün yani.

Konuya katılıyorum kesinlikle, gelene geçene 6-7 atıyor ve ligde +53 averaj tutturuyorlar. Şu ana kadar 4 kez karşılaştım 3 galibiyet 1 beraberlik aldım fakat derbi deplasmanlarında 5-6 farklı kazanan takıma engel olmak zor.

fakat bu konunun oyundan oyuna değiştiğini düşünüyorum

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Konuya katılıyorum kesinlikle, gelene geçene 6-7 atıyor ve ligde +53 averaj tutturuyorlar. Şu ana kadar 4 kez karşılaştım 3 galibiyet 1 beraberlik aldım fakat derbi deplasmanlarında 5-6 farklı kazanan takıma engel olmak zor.

fakat bu konunun oyundan oyuna değiştiğini düşünüyorum
    Sana katilmiyorum cünkü ilk yamalarda 4-4-2 taktigi oynayan takinlara karsi kazanmak cok zordu fenerbahce bile 4-4-2 oynuyordu ve ligin altini üstüne getiriyordu avrupada yari finale kadar cikti krasic durdurmak cok zordu..ama yeni patchlerle düzelmeler oldu ve galatasaray kariyer yapiyorum sivas sporla kafa kafaya gidiyorum fener ise dökülüyor, bu biraz oyundan oyunada degisiyor ... bana cikipta birisi galatasaray oyumcularinin profilleri abartili demesin..

Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678

Mesaj Yetkileri