1 ile 30 arası toplam 238 sonuç

Konu: Galatasaray'ın Yüksek Formu

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

gs tarihini felan burda tartismayalim isterseniz.. ben zaten galatasaray tarihine birsey demedim ama milan en kötü döneminde bile galatasarayi yener bu bir gercek.. ayni sekilde dortmund su anki formuyla galatasarayi yener.. schalkeden bile toplamda 3 gol yediniz üstelik bu sezon bundesliganin en formsuz takimlarindan birisi... neyse onlari gecelim ama oyunda galatasarayin en kötü oyuncusu kadroya giremeyen oyuncusunda bile abartili degerler var tek tek buraya koymaklada ugrasmak istemiyorum oyunu acin bakin fenerde kadroya giremeyen adamlarin profillerine birde sizdekilerin.. ayni sekilde yedeklerde öyle galatasarayin yedekleri bariz bir sekilde fenerin yedeklerinden daha iyi yapilmis.. arastirma sefi fanatik galatasarayli oldugundan midir yoksa galatasaray cidden bu kadar iyi bir kadroya mi sahiptir tartisilir..

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    gs tarihini felan burda tartismayalim isterseniz.. ben zaten galatasaray tarihine birsey demedim ama milan en kötü döneminde bile galatasarayi yener bu bir gercek.. ayni sekilde dortmund su anki formuyla galatasarayi yener.. schalkeden bile toplamda 3 gol yediniz üstelik bu sezon bundesliganin en formsuz takimlarindan birisi... neyse onlari gecelim ama oyunda galatasarayin en kötü oyuncusu kadroya giremeyen oyuncusunda bile abartili degerler var tek tek buraya koymaklada ugrasmak istemiyorum oyunu acin bakin fenerde kadroya giremeyen adamlarin profillerine birde sizdekilerin.. ayni sekilde yedeklerde öyle galatasarayin yedekleri bariz bir sekilde fenerin yedeklerinden daha iyi yapilmis.. arastirma sefi fanatik galatasarayli oldugundan midir yoksa galatasaray cidden bu kadar iyi bir kadroya mi sahiptir tartisilir..
    Melo dışında çok abartılı bir profil görmedim ben gsde. (Bir de sabrinin ortaları yüksekmiş diyolar, Sabrinin profilini incelemedim değer girerek yaptığım aramalarda çıkmadığı için)

Kabul etmek lazım ki tek tek bakıldığında Gs'nin kadrosu bizden daha iyi özellikle göbekte selçuk,melo(abartılı olsa da) çolak, engin falan hrp iyi oyuncular bizim göbek zayıf, emreyle meireles idare eder, cristianı da fena yapmamışlar(o da biraz abartılı) ama 4. bir oyuncu yok. Stochla krasicin profiller güzel ama stoch oyunda iş yapmıyo konsantrasyonu düşük olduğundan(kararlılığı da düşütür belki) ki bu sene gerçekte de yapmıyo.

Ha abartıya gelirsek evet gs sene başındaki kadrosuyla borusiayla bayernle falan mücadele edemezdi, ama şimdiki kadrosuyla bayernle olmasa bile borusiayla başabaş mücadele edebileceğini düşünüyorum. Ama yine de şampiyonlar liginde çok fazla ilerlleyememesi lazım. Onu da oyunun güzelliği olarak görmek lazım, hem daha fazla ilerlemeleri Fenerbahçeye avantaj sağlar süper ligde.

Mesaj Yetkileri