Laf değil, icraat istiyorum. CAS'a gidilsin.
Laf değil, icraat istiyorum. CAS'a gidilsin.
Aynen , yok böyle haksızlık ya neye göre tükürük olduğuna karar vermişler , meireless olayında oranın sorumlusu yetkilisi tükürdü demesine rağmen tükürmedi diyebiliyosan görüntülere bakıp bu olayda orda sorumlu değil herhangi bi futbolcunun sözüne bakarak tükürdü diyemezsin görüntülerde yok çünkü acilen bu federasyonun gitmesi gerekiyo ne yapılırsa yapılsın gitsin şu tüpçü ve tayfası şikecileri aklayarak misyonunu tamamladı zaten (mahkeme kararı var tutupta silmeye kalkışmayın bu mesajı koskoca mahkeme kararı var mahkeme mahkemeden daha mı büyüksünüz ? )
Karar veren bir kurum olan mahkemeden daha mı büyüksünüz "şikeciler" deyip mahkeme kararının kabul edilmesi gerektiğini söyleyip ardından başka bir karar veren kurum olan PFDK'nın verdiği kararı kabul etmiyorsun.
Eğer ikisi farklı şeyler diyorsan seni PFDK'dan daha "büyük" olduğun için tebrik ederim.
Steam ID: fotosuki
fazla bi hukuk bilgim yok mahkemede görülen davanın bittiğini biliyorum sadece o yüzden geçiştirdim orayı ordan kastımda yargıtay onayladıktan sonra aihm e taşıcaklar davayı ve dava orda devam edicek ama bu verilmiş bi karar olduğu gerçeğini değiştirmicek hiç te komik değil anlıcağın üzere ben mevcut tff yönetiminin neden başa geldiğini söyledim sadece ordan buraya taşıdılar