Yalnız Meireles MİY maçında rakibine daha sert girdi. Kırmızı kart es geçildi. Daha önceki maçlarda da sert oynuyordu. Nedir yani bu adamın agresifliği önceki oynadığı takımlarda bu kadar aşırı sert oynayan oyuncu değildi kesinlikle. FB 10 kişi oynamasına rağmen iyi golü bulabilir.
Meireles armayı falan öpüp tribüne oynayacağına çıkıp doğru düzgün top oynamalı.
Egemen ve Ziegler her an hata yapacak gibiler, Kuyt ta aldığı 10 topun 8'ini rakibe veriyor yine.
2. yarı Webo - Caner değişikliği gelebilir, hakem ilk yakaladığı fırsatta Webo'yu da atacak gibi duruyor.
Meireles kariyerini bitirdi artık.
Bu hakemi gördükten sonra 0-0 süper skordur, 0-1 olağanüstüdür.
En büyük hata bizde bu topraklarda doğan Stoch ve Krasiç sahada değil.
Aynen Webo'ya taktı adam. bir de Topal'ı beğenmeyenler , hep geri oynuyor diyenler iyi izlesinler bu maçı![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
meireles top oynamamak icin mahsus atilmistir 4. dakikada kirmizi kart mi görülür? bakalim yönetimle kocaman ne tepki verecekler bu duruma kesinlikle 2-3 mac kadro disi + para cezasi verilmeli.
Topal'ı neden eleştiriyorsunuz anlamıyorum, Mehmet Topal savunma oyuncusu 3 kişi geçip gol atacak değil ya kaldı ki bu sezon 3 golü var. Bu bile standartların üstünde.
Topal 2-3 maç kötü oynadı , o maçlarda da takım kötüydü genel olarak. yoksa geldiği günden beri Topal takımda en beğendiğim isimlerden.
ek: sol kanadımız otoban oldu , Ziegler çıkmalı.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bu arada Napoli yeniliyor belki bu maç bize çeyrek finali getirecek.
Rıdvan Dilmen Meireles'in Gs maçı sonrasında yaptırım uygulanmamasının bir sonucudur bu şeklinde bir yorum yaptı - ki bence haklı.
FM Gazetesi
o pozisyon dünyanın neresine gidersen git sarı karttır rakibi sakatlamaya yönelik değil pozisyonu kesmek için rakibe yapılan bir müdahale
Öyle birşey yapmasını isteyen oldu mu? Adamı eleştiririm tabi niye eleştirmiyim topu oyuna sokarken yaptığı pas hatalarının haddi hesabı yok, üstüne savunmada da aman aman birşey yapmıyor. Beklere nadiren yardım ediyor, yanından geçen adama çok kolay geçiliyor. Bu sene iyi futbol oynadığı maç sayısı 3 veya 4 tür, bu maç ta onlardan biri.
Dediğin gibi takım çok kötüydü ama ben sadece Topal'ı kötüleyip takımı övmedimki. Bütün takımı kötüledim. Mesela şu an Kuyt'tan resmen nefret ediyorum, aynı şekilde Egemen'den de. Şimdi çıkıp bazıları Kuyt koşuyor diyecek onlara hiçbirşey demiyorum, Egemen'i de öven çıkarsa diyecek birşey yok.
Bu arada Meireles'in atılması Cristian için iyi oldu. Adam geride iyi oynuyor, ligte Aykut durumu görürse bu formlarıyla Cristian ve Topal geride Emre önlerinde çok iyi olur. Zaten Meireles ilk yarının son 3 maçı dahil olmak üzere 3 aydır top oynamıyor.
sen türkiye liginde özellikle bu tarz hareketlere hakkı olan kartları göstermezsen elin oğlu avrupada hiç acımadan atar geçer oyundan.son 20 dakika maçın kaderini çizer.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
İyi oynuyoruz.
Ah meireles ah
Bate beklediğimden daha kötü. Meireles kasıtlı gördü bana kalırsa gitmek istiyor gibi halleri var oynayası yok. Emre oynayabilse keşke çok katkısı olurdu ilk yarıdan golü bulurduk. 60-70'ten sonra 10 kişi olmanın dezavantajıyla fizik gücünüde kaybedip tamamen kapanabiliriz gol yemezsek avantajlı skordur bana göre.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Meireles'in bir problemi falan var herhalde. Kariyerinde kırmızı görmemiş adam bu kadar bilerek kırmızı göremez herhalde. Sorunun çözülmesi gerek iki tarafın da çıkarı için. Muhtemelen iki maç ceza alacak diyelim ki Bate elendi diğer turun ilk maçında da yok. Emre de yok. Problem olabilir orta sahada.
Webo da çok sıkıntı. Kendini yere atmaktan sarıyı yedi hala atmaya devam ediyor. Bir faul aldı onda da kart işareti yaptı aha bir kırmızı kart daha dedim neyse ki vermedi. Uyarı yapılması lazım bu adama da. Ya da çıkarılmalı.
Maça gelirsek bu Bate nasıl 6 puan almış ŞL'de şaşırdım kaldım. Tipik bir kontra takımı galiba karşılarında temkinli takım görünce bir şey yapamıyorlar. Fenerbahçe'de etkisiz. Kim kazanır bilmem ama kısır bir maç olacak gibi ikinci yarıda da. Stoch girse iyi olur ama 10 kişi bir de basmayan Stoch olmaz gibi. Caner falan girebilir. Sonuçta 0-0 da iyi skor onu da düşünmek lazım.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ayrıca Webo'nun da ayağına tekme geldi kart bile vermedi hakem. Bana kalırsa fazla yanlı yönetiyor. 1-2 dakika içinde 7-8 faul üst üste yaptı Bate takımı 1 kart vermedi saçmalık. Webo vucüt çalımıyla sıyrılıp topu tam önüne alıcakken arkadan indirilmesi de var kart vermediği daha çok sayılabilir.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
meireles üstüne düşen görevi yerine getirdi,adamın bence görevi tamamen dakika 4 te atılmaktı.kötü bir niyet aramıyorum.sunuda söylim meileres olmayınca takım daha iyi. ikinci yarı hakkında yorum yok izleyip görelim.
Galatasaray maçında yaptığı yanlış dedik Başkanımız Ülkenin parası gitmesin aman diye adamın hatalarını es geçti, Sarı kart ceza sınırında olmasına rağmen Mersin maçında son anlarda alakasız bir faul yapıp kasıtlı kart aldı isyan ettik kimse takmadı, onun için yaptıkları şaşırtmıyor.
İşin komik tarafı da "Uefa bizi engellemeye çalışıyor" diyen taraftarlarımız, Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'ın her olumsuz durumu 3 Temmuza yorumlamaları taraftarların üzerinde büyük hastalık yaratmış, artık her şeyi kendilerine yapılan bir oyun zanneden gerçeği görmeyen sağlam bir kesim var.
...
http://s1.directupload.net/images/130214/klkfvo2b.swf
Bence gayet adamı biçiyor.
Edit: İkinci tekmeyi sallarken ki haline bakarsanız daha iyi anlayabilirsiniz niyetini.
Tekmenin nesi iyi niyetli arkadaş tekme tekmedir direk kırmızı kart haketti
tamam haklısın
Napoli 1 0 geride.
Şu maç böyle bitse çok iyi olur.