1 ile 30 arası toplam 283 sonuç

Konu: İnter küllerinden doğacak | Türkiye Milli Takımı'nda işler tıkırında (Sezon: 17/18)

Hybrid View

Muhammet Demir'e iyi bak.Hayırlı olsun Milli takım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by byKpln View Post
    Muhammet Demir'e iyi bak.Hayırlı olsun Milli takım.
    Teşekkürler. Şu an Galatasaray'da oynuyor. Geçen sezon Galatasaray'da 6 maçta oynamış 1 gol atmış. Bitiricilik, hızlanma, ilk dokunuş, dripling tamam da fiziksel açıdan yetersiz bir forvet görüntüsü sergiledi bana.

Quote Originally Posted by VatKenAyDu View Post
    Gençlerbirliği 4. olmuş en iyi kulüplerde Başarılar.
    Teşekkürler Ligde 2 kez 3. 2 kez de 6. olmuş üst sıraları zorlamışlar geçtiğimiz 4 sezonda.

Hazırlık Maçı

Makedonya 1 - 2 Türkiye

İlk yarı resimde gördüğünüz 4 - 2 - 3 - 1 taktiğini denedim. Defansif açıdan harikaydık rakibi yarısahamıza bile almadık. İkinci yarı 4 - 4 - 2 ile oynadım bu sefer de atak üzerine atak yaptık ama rakibe de fırsatlar verdik.

Bundan sonraki maçımız Faroe Adaları'na karşı, hemen hemen 25 gün var. Ondan 4 gün sonra da İtalya ile oynayacağız. Bu maçlarda oynamayı düşündüğüm diziliş 4 - 2 - 3 - 1.

Emre Çolak ilk kez Milli Formayı giydi.

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Teşekkürler. Şu an Galatasaray'da oynuyor. Geçen sezon Galatasaray'da 6 maçta oynamış 1 gol atmış. Bitiricilik, hızlanma, ilk dokunuş, dripling tamam da fiziksel açıdan yetersiz bir forvet görüntüsü sergiledi bana.

Sanki biraz düşük yapmışlar

Mesaj Yetkileri