Milli takım iyidir.
Milli takım iyidir.
Mili takımla devam et bence. Sezon ortasında büyüklerden biri teknik direktör kovarsa sene sonuna ertelersin. Durumlarına göre birini seçer ve kararını verirsin.
TariboWest
Ümite katılıyorum. Milli takım iyidir. Milli takımlada güzel bir başarı yakalarsan büyük takımlar peşini bırakmaz![]()
Al türkiyeyı![]()
Milli Takım İyidir Al Bence Hocam
Fikirleriniz için teşekkürler beyler, olumlu görüşlerinize de dayanarak Milli Takım'ın teklifini kabul ettim.![]()
Şu an dünya sıralamasında 22.'yiz.
Kaptanımızı Arda Turan seçmeyi düşünüyordum, ama geldiğimde kaptan Selçuk İnan'dı ve kendisi kaptanlığa devam edecek. Yardımcı kaptan olan Hamit de görevine devam edecek.
2018 Dünya Kupası Elemeleri 4. Grup
Avrupa Şampiyonu İtalya ile aynı gruptayız. Gruptaki ilk maçımızı Faroe Adaları ile yapacağız.
Bu maçtan hemen hemen 1 ay önce Makedonya ile hazırlık maçı oynayacağız.
Makedonya maçı için Türkiye Milli Takımı aday kadrosu:
Nuri Şahin sakatlandı ve onun yerine Alper Potuk'u çağırdık.
Muhammet Demir'e iyi bak.Hayırlı olsun Milli takım.
Gençlerbirliği 4. olmuş en iyi kulüplerdeBaşarılar.
Teşekkürler. Şu an Galatasaray'da oynuyor. Geçen sezon Galatasaray'da 6 maçta oynamış 1 gol atmış. Bitiricilik, hızlanma, ilk dokunuş, dripling tamam da fiziksel açıdan yetersiz bir forvet görüntüsü sergiledi bana.
TeşekkürlerLigde 2 kez 3. 2 kez de 6. olmuş üst sıraları zorlamışlar geçtiğimiz 4 sezonda.
Hazırlık Maçı
Makedonya 1 - 2 Türkiye
İlk yarı resimde gördüğünüz 4 - 2 - 3 - 1 taktiğini denedim. Defansif açıdan harikaydık rakibi yarısahamıza bile almadık. İkinci yarı 4 - 4 - 2 ile oynadım bu sefer de atak üzerine atak yaptık ama rakibe de fırsatlar verdik.
Bundan sonraki maçımız Faroe Adaları'na karşı, hemen hemen 25 gün var. Ondan 4 gün sonra da İtalya ile oynayacağız. Bu maçlarda oynamayı düşündüğüm diziliş 4 - 2 - 3 - 1.
Emre Çolak ilk kez Milli Formayı giydi.
Türkiye Milli Takımı aday kadrosu açıklandı
Faroe Adaları ve İtalya ile oynayacağımız maçlar için formda olan oyuncularla ismi olan oyuncuların karışımı bir kadro oluştu.
Milli Takım Gruplara Fırtına gibi girdi
Gruplardaki ilk maçında Faroe Adaları karşısında gol şov yapan Milli Takım, ikinci maçta da favori İtalya'ya karşı etkili bir futbol ortaya koydu 3 puanı kaçırdı.
Faroe Adaları maçında Emrah Başsan ilk kez Milli Formayı giydi ve umut vaad eden bir futbol ortaya koydu. Aynı maçta Necip Uysal Milli Formayla ilk golünü attı.
İtalya maçına ise kaptan Selçuk İnan'ın frikik golü damga vurdu.
Faroe Adaları 0 - 5 Türkiye
Türkiye 2 - 2 İtalya
![]()
İyi sonuçlara rağmen Dünya Sıralamasında 27.liğe düşüyoruz.
Kazakistan ve İsveç maçları için Milli Takım Aday Kadrosu belli oldu.
Sakatlanan Tolga Ciğerci'nin yerine Soner Aydoğdu'yu çağırdık.
Emre Çolak'ın yerine de Tunay Torun'u çağırdık.
Sakatlıklar yüzünden Gökhan Gönül, Gökhan Töre, Ömer Toprak, İsmail Köybaşı gibi oyunculardan da yararlanamayacağız. Defansta oynayan 4 as oyuncumdan 3'ünün sakatlanması kötü oldu.
İyi başlamışsın hocam.Altyapıları araştır bence,listeye ekle bazılarını.Malum çok sağlam oyuncular bazen U-18'e bile çağrılmıyor.Bu yakışıklıyı 1 kere bile çağırmadılar mesela;
![]()
italya maçında Selçuk Inan; Materazzi'ye özenmiş sanırımhem kendi kalesine hemde rakip kaleye atmış golleri
![]()
Bir de sakatlanıp, sakatlandıktan sonra kırmızı kart görseydi tam olacaktıMilli Takım'ın genel zaafı devam ediyor; duran toplar. Kendi kalesine attığı golde de kornerde kullanıldı birisi kafa vurdu top ona çarptı ve girdi. Kaptan iyi oynuyor, iyi
Adam sanki hiç antrenman yapmamış ya, özellikle fiziksel bakımdan çok kötü. Azad Kezer çok başarılı, Burak zaten takımın forveti, Mevlüt te iyileşince Muhammet giremez heralde.
Kazakistan 1 - 2 Türkiye
Türkiye 2 - 0 İsveç
İki maçı da domine ettik ama gol yollarında sıkıntı yaşadık iki maçta da Azad Kezer düğümü çözdü ve 6 puanı aldık.
Emrah Başsan ve Azad Kezer Kazakistan maçında Milli Formayla ilk gollerini attılar.
Yaklaşık 1 ay sonra hazırlık maçında Fildişi Sahilleri ile karşılaşacağız.
İyi başlamışız. Azad Kezer'in profili görebilir miyiz ?![]()
TariboWest
Muhammet Demir'in yaşadığı bir sakatlık varmı kontrol ettin mi hiç ? Kendi oyunumda özelliklerini çok kontrol etmedim ama en azından Fenerbahçe'de ortalığın tozunu attırıyorlar Sow ile 2017/2018 sezonunda![]()
Birde ümit'in dediği gibi bende merak ettim Azad Kazer'in profili paylaşabilir misin ?
Kazakistan maçı çok zorlamış sonuç almak için sanırım.
Hay hay
Azad Kezer
Muhammet Demir'in Sakatlıkları
Geçen sezon bir 3 aylık sakatlık geçirmiş. Belki de Galatsaray'da forma şansı bulamadığındandır. Belki de çift forvet oynasam etkili olur ama tek forvet olarak çok sönük kalıyor.
Kazakistan maçta çok iyi mücadele etti. Bakarsanız da oyuncu derecelerinin hemen hemen hepsi 7 civarında. Ben de yedek bir kadroyla çıkmıştım, ateşle oynamışım![]()
Dünya Kupası Elemeleri 4. Grup Tabelası
Arda Turan sakatlandı!!
2 - 3 ay gibi bir süre forma giyemeyecek.
Hazırlık Maçı
Türkiye 2 - 2 Fildişi Sahilleri
2 farklı öne geçtiğimiz maçta skoru koruyamadık. Arda'nın yokluğunda ataklarımıza yön vermekte epey bir zorlandık.
Okay Yokuşlu ve Alpaslan Öztürk ilk kez Milli Formayı giydi.
Emre Çolak da ilk Milli golünü attı.
Milli takım'da başarılar.
Hazırlık Maçı
Türkiye 2 - 2 Almanya
Adnan Çakır ilk kez Milli Formayı giydi.
Gücümüzü görmek ve alışkanlık edinmek için sürekli güçlü takımlarla hazırlık maçları yapmaya çalışıyoruz.
Bir sonraki maçımız Norveç ile.
Dünya Sıralamasında da 20.'liğe kadar yükseldik.
Türkiye 1 - 0 Norveç
Kemal Tokak ilk kez milli formayı giydi ve maçın adamı oldu.
Gruplarda üstüste galibiyetler almamız güzel ama performansımızda bir düşüş var.
İlk maçlar sonunda aldığımız 13 puan sayesinde İtalya ile liderliği paylaşıyoruz. 3. ve 4. sıradaki İsveç ile Kazakistan 7 puanda.
STSL 32. Hafta Puan Durumu
Şampiyonluk yarışında kıyasıya bir mücadele var ve 33. hafta maçı
Galatasaray - Fenerbahçe
Milli patron olarak locada izleyeceğim maçı, gönlüm Galatasaray'dan yana ama Fatih Terim ayrılsa da çöksem demiyor değilim![]()
Şampiyon Galatasaray
Galatasaray bu şampiyonlukla 3. kez üst üste şampiyon oldu ve Fatih Terim kulübün efsaneleri arasında yerini almış durumda.
Swansea 4.lükle yetindi.
İtalya'da 6. olan( Tabii ki şampiyon Juve) İnter'de hocalık yapmak isteyebileceğimi söyledim, ilgimi deklare ettim, bakalım ne olacak
![]()
Güray İnter ile anlaştı.
Takım'ın başına geçtiğimizde kadronun durumu:
İnter 5 senedir Seri A'da ilk 4'ü görememiş.
Türkiye 2 - 0 Faroe Adaları
Türkiye Hazırlık Maçları:
Türkiye 2 - 2 Yunanistan
Türkiye 0 - 0 Portekiz
Dünya sıralamasında bir ara 19.luğa kadar yükselmiş olsak ta geri 23.lüğe düştük.
İnter hazırlık maçlarını ve transferlerini tamamladım. Birazdan paylaşırım.
Avrupa Ligi Playoff turundaki rakibimiz de CSKA Sofia oldu.![]()