1 ile 30 arası toplam 165 sonuç

Konu: Burak Yılmaz

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Hurşutun Fernandesden daha iyi top sürüyor diyenide gördük daha ne diyim bak kardesim ben kapalıdan bircok kere fernandesi onumde ızledım bu adam topu ayagına aldıgı zaman top resmen ayagına yapısıyor top almak ımkansızlasıyor aynı anda 3 kısıyı gectıgını cokca sahıt oldum ve üstüne gol attıgınıda gördüm hursutuda ızledım hursutta en onemli özellik topla anı sekilde hılzlanabilir oyunda ise hız ve hızlanma ozellıklerı yuksel olabılırdı top surme ozelııgı 17 iiçin fazlasıyla abartı hursut 17 değerını alıyorsa fernandesın daha yuksek bır degerı hak edıyor bu arada oyundakı degerlerın ne anlama geldıgını hatırlatıyım dribbling : top sürme becerisidir yani topu ileri atıp kosarak adam gecmek degildir ve bu becerisi cok yuksek oldugunu dusunuyorum fernandesin herneyse daha fazla anlatmanın bir anlamı yok.

Nesil
    2007
    Yer
    ist

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Hurşutun Fernandesden daha iyi top sürüyor diyenide gördük daha ne diyim bak kardesim ben kapalıdan bircok kere fernandesi onumde ızledım bu adam topu ayagına aldıgı zaman top resmen ayagına yapısıyor top almak ımkansızlasıyor aynı anda 3 kısıyı gectıgını cokca sahıt oldum ve üstüne gol attıgınıda gördüm hursutuda ızledım hursutta en onemli özellik topla anı sekilde hılzlanabilir oyunda ise hız ve hızlanma ozellıklerı yuksel olabılırdı top surme ozelııgı 17 iiçin fazlasıyla abartı hursut 17 değerını alıyorsa fernandesın daha yuksek bır degerı hak edıyor bu arada oyundakı degerlerın ne anlama geldıgını hatırlatıyım dribbling : top sürme becerisidir yani topu ileri atıp kosarak adam gecmek degildir ve bu becerisi cok yuksek oldugunu dusunuyorum fernandesin herneyse daha fazla anlatmanın bir anlamı yok.
    İlk cümlenizin başı biraz talihsiz olmuş. O benim yorumumdu. Anladığım kadarıyla sadece benim yorumum değil ki verilen değerler beni haklı gösteriyor sizi değil . Ama sizin yorumunuza da saygı duyuyorum.

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    biz baska feneri izliyoruz ozaman ? benim izledigim fener pozisyon bulamayan zar zor topu ileri götüren bir takim bu sezon.. galatasaray ise tam tersi.. 148 ca nesi az ? herkes tutturmus bir ca pa birazda özelliklere yorum yapsaniz.. 160 ca bir burak mi bekliyorsunuz sizin beklentiniz nedir tam olarak? birde burak gol attimi direk mesaj atiyorsunuz konuya ama burak kötü oynadimi hicbiriniz yoksunuz ortalarda..
    Valla Burak'ın kötü oynadığı maç sayısının Falcao'nun kötü oynadığı maç sayısından fazla olduğunu düşünmüyorum . İstatistik verdik. Şampiyonlar liginde 6 maçta 6 gol atmış, son 3 sezonda CR7 ve Messi'den sonra maç başına en fazla gol ortalamasına sahip bir futbolcunun 160 CA almasını istemek çok da abes değil bence. Burda çıkıp da Heading yükselmeli yeaaa diye dememize gerek yok zaten, o gün için uygun bir değerdi ama şu an 10'dan çok daha fazlasını hak ettiği bariz. CA tartışabilir olduğu için tartışılabilir şeyleri tartışmak daha mantıklı geldi

Mesaj Yetkileri