1 ile 30 arası toplam 165 sonuç

Konu: Burak Yılmaz

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

saydiklarin zaten buraktan iyi oyuncular.. burak bunlardan iyi olsaydi hala türkiye liginde oynuyor olmazdi..

love cska ile uefayi aldi
    defoe yilardir premier ligte oynuyor ingiltere milli takiminda banko oynuyor..
    fred brezilya milli takiminda oynamis fransada lyonda yillarca oynamis
    jelavic premier ligin istikrarli oyuncularindan hirvat mili takiminda oynuyor..
    pandev italyada senelerdir oynuyor interde oynamis bir oyuncu..
    huntelaar real madride kadar yükselmis bir oyuncu
    niang fransada yillarca marsilya kaptanligi yapmis
    lopez portoda lyon da oynamis yüzlerce gol atmis hem cl hem uefa bazinda goller atmis..
    osvaldo italya milli takimi santraforu gelecek vaad eden bir oyuncu

burak ise bunlarin yaninda daha henüz gecen sene patlama yapmis bir oyuncu milli takimda etkisiz galatasaray ile avrupadaki performansini aynen devam ettirirse seneye ca artisi olur merak etme..

Nesil
    2007
    Yer
    ist

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    saydiklarin zaten buraktan iyi oyuncular.. burak bunlardan iyi olsaydi hala türkiye liginde oynuyor olmazdi..

Saydıklarım Galatasaray'dan iyi takımlarda oynuyor zannediyorsunuz madem ben size bir hatırlatım.

Donovon 149 CA sı ile Los Angeles Galaxy oyuncusu.
    Fred 152 CA sı ile Fluminense oyuncusu.
    Pandev 150 CA sı ile Napoli oyuncusu.
    Hunteelar malumunuz. İzliceyeceğiz çarşamba günü diye özellikle yazdım.
    Niang 153 CA sı ile 2010-2011 FB oyuncusu.
    Lisandro Lopez 164 CA sı ile O.Lyon oyuncusu.
    Remy 156 CAsı ile Marsilya oyuncusu.
    Doumbia 149 CAsı ile CSKA Moscow oyuncusu...

Hiçbirinin Burak'tan formayı alabileceğini zannetmiyorum. Ayrıca şu oyuncu şundan daha iyi olsaydı şurda olurdu gibi yorumları komik buluyorum. Ki yorumunuzun çelişkili olduğunu göstermek istedim. Eminim sene sonunda Burak'a hak ettiği yerlerden teklifler gelecektir. Bu takımda Ribery de oynadı bir zamanlar. Daha somut şeyler ortaya koyunuz yoksa argümanlarınız malesef formanızdan başka bir şeyi göstermiyor bize. Alex gibi Hagi gibi Popescu gibi Anelka gibi Pierre gibi dünya yıldızları da Türkiye liginde oynadı.
    Last edited by doomsdoor : 16.Şubat.2013 at 18:25

Mesaj Yetkileri