Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

7 25.00%
  • Berabere

6 21.43%
  • Fenerbahçe

15 53.57%
Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 220 sonuç

Konu: Trabzonspor - Fenerbahçe | STSL 22. Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by byariff View Post
    top çizgiyi geçtigini bastada soledik zaten pieroda dogruladi 2.ci gol ise 11cm ofsaytmis ligtv"i yalan solicek degil herhalde neyse olan oldu maç 0-3 bitti tebrik ederim fenerbahçeyi trabzonada geçmis olsun cok buyuk haklari yenildi.
    Neyse maçı izlediysen seninde hak vermen lazım trabzon pek birşey haketmedi bu maçta. Koskoca Tolunay yalan mı söyleyecek
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

11 cm ofsaytı nasıl görebilir o hengamede yardımcı hakem ? Ayrıca Markus Merk pieroya ragmen ben bu pozisyona ofsayt vermem dedi adamlar hizada duruyor omzu sadece 11 cm öndeymis nasıl göremedin denilemez.Gol pozisyonuna gelince pieroda öyle bir gösterdiki direkle topun arasında 30 cm varmıs gibi gecmisse gecmistir ama o kadar abartı gecmedi çok kücük santimlerle belki gecmistir piero pek inandırıcı degildi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Neyse maçı izlediysen seninde hak vermen lazım trabzon pek birşey haketmedi bu maçta. Koskoca Tolunay yalan mı söyleyecek

maçi izledim trabzonun golu verilse oyle olmazdi zaten maç merak etme

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tartışılacak bir hata yok bence,Trabzon'un sayılmayan bir golü var o da çok zor bir pozisyon,tabi o gol olsa maç daha farklı olabilirdi ancak olan oldu gerisini tartışmaya gerek yok.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Konu dışı mesaj atmamaya dikkat edelim beyler.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Az daha sabredelim... Allah'ın izniyle hiçbir hakem hatasının konuşulmayacağı, KONUŞULAMAYACAĞI haftalara çok az kaldı...

Fenerbahçe bugün kazanmış,dallandırıp budaklandırmadan tebrik etmek lazım ...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

maçi izledim trabzonun golu verilse oyle olmazdi zaten maç merak etme
    Sen öyle diyorsan doğrudur tabi ki sen mi yanılacaksın, bizde boş boş konuşuyoruz.
    Last edited by Kaka Leite : 18.Şubat.2013 at 00:50 Reason: Alıntı düzenlendi.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

e bu resimde tamami gecmemis gorunuyor, ben anlamadim bu isi

11 cm ofsaytin da lafini edecekseniz artik hic futbol oynanmasin. ben artik bir yerden sonra art niyet ararim, kusura bakmayin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

türk hakemleri berbat , türk hakemleri çok kötü hatta bazı maçlarda art niyetli

ama , bu saniyelik ve santimetrelik pozisyonlarda art niyet aramak , sadece duygusallıktan gelir.

keşke böyle pozisyonlar hiç yaşanmasa , çünkü hem iki takım , hem hakemler kötü etkileniyor ama maalesef futbolun içinde var bunlar ve dünyanın en iyi , en adil hakemleri dahil , yanlış kararlar verebilir.

Trabzonsporlu arkadaşlara geçmiş olsun , biz de umarım hak ederek kazanmışızdır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

golü bilmemde o pozisyon pierroya göre ofsaytsa ya o sistemi yapan mühendis bozuktur yada ts sahasındaki çizgi yamuktur ofsayt pozisyonunu herhangi hakeme göster collina gelse ofsayt vermez

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Bence ofsayt yok

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

kabak gibi golmüş yalnız o pozisyon Ofsayt pozisyonu hakkındaki resme bakınca ofsayt yok gibi ama bilmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Gol gol de..Fenerin attığı gol de ofsayt yok kuyt bir adım geriden geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by nannar View Post
    kabak gibi golmüş yalnız o pozisyon Ofsayt pozisyonu hakkındaki resme bakınca ofsayt yok gibi ama bilmiyorum
    santimlerle mac kazanmisiz hocam biz de yani
    topun girmeyen 1cmlik kismi ve 11cm lik ofsayt pozisyonu

yalniz ne olursa olsun sahadaki hickimsenin itiraz etmedigi bir pozisyondu egemenin cikardigi top, gol de olsa santimlik birsey. hicbir hakem orda golu vermezdi kolay kolay. egemen bizi ipten aldi resmen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada Fenerbahçe'ye yeni kurallar uygulanması/uydurulması geleneği bu maçta da devam etti.

Kendisine çarpan toptan sonra topun Fenerbahe'de kalmasına gönlü razı olmayan Bülent Yıldırım topu geri verdi Trabzon'a ama alıştık biz.

Topun tamamı geçmemiş gol felan değil

Ofsaytta yok adamın sol bacağı önde

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Arkadaş yazınca da mesaj siliniyor. Yardımcı hakemin gözü önünde Riera adamı çiğniyor yardımcı görmüyor(!) bir şey denmiyor.Burada 11cmlik ofsaytı görmemesi yargılanıyor. 20-30 metre geriden 2-3 farklı açıdan bizim bile net bişi söyleyemediğimiz pozisyona yanlış karar verdi diye şey yapılıyor.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Perspektif ve kamera açısına uygun olarak bakmanız gerkeiyor büyük ihtimalle farkı kuyt'ın kolu yapmıştır hakemin kestirememesi çok normal ama diğer pozisyonda top çizgiyi geçmiş gözüküyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalnız dikkat ederseniz , o kadar maç kazandık kimse bugünkü kadar mutlu ve umutlu değildi , twitter , ekşi , facebook vb.vb... heryerde bir umut hakim , umarım bu takıma da olumlu yansır , neden yeni bir 17/16 olmasın ?

ayrıca aykut hoca'nın özgüveni de yerine gelmiş , söylediklerinden bu anlaşılıyor ... inşallah güzel olur herşey , yüzümüzü kara çıkartmasınlar , savaşsınlar , biz neleri atlattık , sorun değil.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

persfektif olarak bakarsakta ofsayt yok işte, kuyt ın solundaki saha çizgisine uzaklığına bakarsak ve bozan adamında solundaki çizgiye uzaklığına bakarsak kuyt daha yakın

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Namzet View Post

Bence ofsayt yok
    Bu pozisyonda ofsayt varsa eğer çimlerde bir sorun var demektir. Sayılmayan golde çıplak gözle gol değil gibi gördüm ben ama teknolojik çalışmadan sonra gol olduğu gözüküyor yalnız hakem o pozisyonda görmediğini belirtti, görmediği bir pozisyona da gol veremez herhalde.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    santimlerle mac kazanmisiz hocam biz de yani
    topun girmeyen 1cmlik kismi ve 11cm lik ofsayt pozisyonu

yalniz ne olursa olsun sahadaki hickimsenin itiraz etmedigi bir pozisyondu egemenin cikardigi top, gol de olsa santimlik birsey. hicbir hakem orda golu vermezdi kolay kolay. egemen bizi ipten aldi resmen.
    valla ne yalana söyleyeyim, ben artık türkiye liginde hakem,mhk,tff ve tahkim kurulu gibi ülkemizde futbolun daha iyi işletilmesi ve geliştirilmesiyle ilgilenen hiçbir grup ya da kuruma güvenmediğim için biraz alaycı yaklaşıyorum. Geride kalan malum süreçte milyonlarca insanın gözü önünde kendi bildiklerini okuyanlar;bugün ya da yarın istedikten sonra eğer bir maçta Fenerbahçe'yi ,Galatasaray'ı ya da herhangi başka bir kulübü galip getirmeye karar verirlerse emin olun bunu çok bariz şekilde de yaparlar.Böyle santimlere ve ihtimallere bırakmazlar yani işi O yüzden bu akşamki maça takılmamak lazım. 3 puan Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun.Trabzona'da geçmiş olsun....

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Öncelikle takımımı tebrik ederim uzun süre sonra ilk kez bir Fenerbahçe maçında bu maç tamamdır deyip Karayip Korsanlarını izlemeye başladım o derece yani, mutluyum : )

Maçın kırılma noktalarında şansımızın iyi gitmesi kadar bunu iyi değerlendirmemiz de önemliydi. Cristian'ı tebrik ederim ama her zaman ki huyu yine maç seçti, nedense sevmem maç seçen oyuncuları bir maç yürür diğer maçı alır götürür. Garantisi yok. Egemen muazzamdı, çıkardığı pozisyon harika. Keza 2-3 tane daha öyle pozisyonu can havliyle çıkardı, Yobo takıma dahil olunca mutlaka yanında Egemen olmalı, her an yapabileceği bomba bir hareketle yüreğimizi ağzımıza getiren Bekir değil ve son olarak Emre Belözoğlu... Belki bir şey yapmıyormuş gibi görünüyor ama tüm takımın virtüözü O, Şuan onu takımdan gönderip Avrupa Liginde oynamamasına mani olanlara o kadar kızgınım ki, Şu Emre bu kalitedeki takımı bireysel kalitesiyle çok rahat Yarı Final'e taşıyabilirdi, yazık.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006

Şu pozisyona çıplak gözle bakıp da nasıl kesin gol deniliyor anlamıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Arkadaş yazınca da mesaj siliniyor. Yardımcı hakemin gözü önünde Riera adamı çiğniyor yardımcı görmüyor(!) bir şey denmiyor.Burada 11cmlik ofsaytı görmemesi yargılanıyor. 20-30 metre geriden 2-3 farklı açıdan bizim bile net bişi söyleyemediğimiz pozisyona yanlış karar verdi diye şey yapılıyor.
    çok kötüydü akhisar maçının hakemi o gün de yazdım ben. çoğu GS'li de yazmıştır.Burak'a yapılan hareket ve Riera'nın yaptığı hareket direk kırmızı gerektirir. Ama işte sen adamın yüzüne tükürüp sonra onun 2 kere ısrarla aynı şekilde sunduğu raporu "yok arkadaş sen yalan söylüyorsun" diyip kendi bildiğini okursan , o hakem de atadığın maçta böyle saçma sapan hatalar yapar. olaylara geniş açıdan bakmak lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Avrupa'dan ithal hakem lazım bizim lige. Yoksa bu tartışmalar bitmeyecek

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

valla ne yalana söyleyeyim, ben artık türkiye liginde hakem,mhk,tff ve tahkim kurulu gibi ülkemizde futbolun daha iyi işletilmesi ve geliştirilmesiyle ilgilenen hiçbir grup ya da kuruma güvenmediğim için biraz alaycı yaklaşıyorum. Geride kalan malum süreçte milyonlarca insanın gözü önünde kendi bildiklerini okuyanlar;bugün ya da yarın istedikten sonra eğer bir maçta Fenerbahçe'yi ,Galatasaray'ı ya da herhangi başka bir kulübü galip getirmeye karar verirlerse emin olun bunu çok bariz şekilde de yaparlar.Böyle santimlere ve ihtimallere bırakmazlar yani işi O yüzden bu akşamki maça takılmamak lazım. 3 puan Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun.Trabzona'da geçmiş olsun....
    aynen, ben de isin dalgasindayim zaten. yillardir suregelen buyuklerin kollandigi bir lig ve kendi sinirlarimizda yuvarlanip duruyoruz iste. isin ozeti bu, avrupa sahnesinde ve ulusal maclarda halimiz belli. hakemlerden once konusulacak o kadar cok sey var ki, bunlarla uzerini ortuyoruz bir anlamda.

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Kasımpaşa - Beşiktaş - Bursa - Antalya - Akhisar

Zor bir fikstür bekliyor Fenerbahçe' yi.

Bence zor değil.

Bateyi içerde yenersek paşayıda içerde yeneriz arkası beşiktaşı dışarda yenip içerde bursayı yenip dışarda antalyayı yenip içerde akhisarıda yeneriz bu zorlu 6 maçı kazanarak yolumuza devam ederiz

Her şey ilk 2 maça bakıyor.

Nesil
    2006

Avrupa'dan ithal hakem lazım bizim lige. Yoksa bu tartışmalar bitmeyecek
    İnsan faktörü işin içinde olduğu sürece hata hep olacaktır. Bence yabancı hakem getirmek de çözüm olmayacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    aynen, ben de isin dalgasindayim zaten. yillardir suregelen buyuklerin kollandigi bir lig ve kendi sinirlarimizda yuvarlanip duruyoruz iste. isin ozeti bu, avrupa sahnesinde ve ulusal maclarda halimiz belli. hakemlerden once konusulacak o kadar cok sey var ki, bunlarla uzerini ortuyoruz bir anlamda.
    -altyapı
    -oyuncuların mental eğitimi
    -avrupadaki gibi takıma tabandan verilen futbol sistemi
    -kulüplerin mali anlamda etkin yönetimi
    -yurt dışında kurulacak olan gözlemci ağı
    -tesislerin geliştirilmesi
    -özellikle yabancı transferine olan bakış açısının değişmesi,

sadece bazı maddeler bunlar

Fakat şu da bir gerçek ki eğer hakemleri yeterince özgür bırakabilseydik ve eğitebilseydik ne Riera ne de Meireless bu hafta yaptıkları hareketleri yapamazlardı.Bizim hakemler atmadığı için alışkanlık oluyor oyuncularda

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri