Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

7 25.00%
  • Berabere

6 21.43%
  • Fenerbahçe

15 53.57%
1 ile 30 arası toplam 220 sonuç

Konu: Trabzonspor - Fenerbahçe | STSL 22. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    santimlerle mac kazanmisiz hocam biz de yani
    topun girmeyen 1cmlik kismi ve 11cm lik ofsayt pozisyonu

yalniz ne olursa olsun sahadaki hickimsenin itiraz etmedigi bir pozisyondu egemenin cikardigi top, gol de olsa santimlik birsey. hicbir hakem orda golu vermezdi kolay kolay. egemen bizi ipten aldi resmen.
    valla ne yalana söyleyeyim, ben artık türkiye liginde hakem,mhk,tff ve tahkim kurulu gibi ülkemizde futbolun daha iyi işletilmesi ve geliştirilmesiyle ilgilenen hiçbir grup ya da kuruma güvenmediğim için biraz alaycı yaklaşıyorum. Geride kalan malum süreçte milyonlarca insanın gözü önünde kendi bildiklerini okuyanlar;bugün ya da yarın istedikten sonra eğer bir maçta Fenerbahçe'yi ,Galatasaray'ı ya da herhangi başka bir kulübü galip getirmeye karar verirlerse emin olun bunu çok bariz şekilde de yaparlar.Böyle santimlere ve ihtimallere bırakmazlar yani işi O yüzden bu akşamki maça takılmamak lazım. 3 puan Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun.Trabzona'da geçmiş olsun....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Arkadaş yazınca da mesaj siliniyor. Yardımcı hakemin gözü önünde Riera adamı çiğniyor yardımcı görmüyor(!) bir şey denmiyor.Burada 11cmlik ofsaytı görmemesi yargılanıyor. 20-30 metre geriden 2-3 farklı açıdan bizim bile net bişi söyleyemediğimiz pozisyona yanlış karar verdi diye şey yapılıyor.
    çok kötüydü akhisar maçının hakemi o gün de yazdım ben. çoğu GS'li de yazmıştır.Burak'a yapılan hareket ve Riera'nın yaptığı hareket direk kırmızı gerektirir. Ama işte sen adamın yüzüne tükürüp sonra onun 2 kere ısrarla aynı şekilde sunduğu raporu "yok arkadaş sen yalan söylüyorsun" diyip kendi bildiğini okursan , o hakem de atadığın maçta böyle saçma sapan hatalar yapar. olaylara geniş açıdan bakmak lazım.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by nannar View Post
    valla ne yalana söyleyeyim, ben artık türkiye liginde hakem,mhk,tff ve tahkim kurulu gibi ülkemizde futbolun daha iyi işletilmesi ve geliştirilmesiyle ilgilenen hiçbir grup ya da kuruma güvenmediğim için biraz alaycı yaklaşıyorum. Geride kalan malum süreçte milyonlarca insanın gözü önünde kendi bildiklerini okuyanlar;bugün ya da yarın istedikten sonra eğer bir maçta Fenerbahçe'yi ,Galatasaray'ı ya da herhangi başka bir kulübü galip getirmeye karar verirlerse emin olun bunu çok bariz şekilde de yaparlar.Böyle santimlere ve ihtimallere bırakmazlar yani işi O yüzden bu akşamki maça takılmamak lazım. 3 puan Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun.Trabzona'da geçmiş olsun....
    aynen, ben de isin dalgasindayim zaten. yillardir suregelen buyuklerin kollandigi bir lig ve kendi sinirlarimizda yuvarlanip duruyoruz iste. isin ozeti bu, avrupa sahnesinde ve ulusal maclarda halimiz belli. hakemlerden once konusulacak o kadar cok sey var ki, bunlarla uzerini ortuyoruz bir anlamda.

Mesaj Yetkileri