petrol_fb12
Sen futboldan anlıyorsan ben hiç anlamıyorum galiba...
Sana kalsa anadolu takımlarındaki göze batan oyuncuları toplasak Barcelona ile kafa kafaya oynayacağızBizim Dinarspor'da da ilerde rakiplrin ayagından top alamadığı bir forvet var, onu da mı getirsek acaba Galatasaray'a ?
Neyse,biz konumuza dönelim...
Dünkü maçta Fatih Terim'in yaptıgı en büyük hata Akhisar gibi zayıf bir takıma karşı bile başarısız olan ortasaha kurgusu (melo [yekta vardı o gün] -selçuk-hamit-sneijder) ile maça başlamak oldu. Riera solda tek kaldı.Melo ve Selçuk çok ama çok fazla efor sarfetti ve yoruldu. Yalnız Selçuk'u takdir etmek lazım.Dün mükemmel iş başardı takım savunmasında.Fakat işte dediğim gibi takım savunma yaparken yorulunca hücumda Drogba'dan başkası görev alamadı organizasyonlarda. Eğer Sneijder'i oynatmak istiyorsa forvetlerden birini kesmeli Fatih hoca. Yok eğer Burak-Drogba oynayacaksa o zaman Sneijder kenarda beklemeli.Başka çözümü yok bu işin. Savunma dörtlüsü,melo-selçuk-drogba-burak konusunda sorun yok. Sıkıntı kanatlarda hem savunma hem hücum yapabilen ama bunu hızlı yapabilen adamların olmayışında.Amrabat hızlı ama aklını kullanmadan hücum ediyor,Hamit kağnı gibi resmen. Bu iki bölgede istediğimiz şekilde oynamaya başlarlarsa Schalke'yi eleriz biz..
Son olarak yönetimi de tebrik(!) etmek lazım. Sen milyonlarca € harcayıp Sneijder ve Drogba gibi adamları alıp patates tarlasına sürersen o oyuncular da 2 gün sonra patates olup çıkarlar! Böyle rezillik görmedim. ŞL gruplarında zemin yüzünden gruptan çıkamayacaktık az daha.Dün de en büyük rakibimiz yine zemindi. Bu kadar zor mu bu işi yapmak anlamadım ki! Yabancılar zemine 50 milyon € falan mı harcamışlar? Gerekirse 3-4 maçı gibi başka stadyumda oynayın ama şunu halledin artık yahu!!! Yakışmıyor Galatasaray gibi bir kulübe ve Şampiyonlar Ligi gibi bir organizasyona!

Bizim Dinarspor'da da ilerde rakiplrin ayagından top alamadığı bir forvet var, onu da mı getirsek acaba Galatasaray'a ?