Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?
- Voters
- 40. You may not vote on this poll
-
Galatasaray Kazanır
-
Berabere Biter
-
Schalke 04 Kazanır
-
@anil luque
Futbolun F'sini oynamayan takım gruptan çıktı, ligde haftalardır lider, tüm hedef maçlarını kazanmayı başardı, rövanş maçı yine bir hedef maçı olacak ve şansı var. Akıllar Schalke maçında denmesi normal, devre arası kampında futbolcularla röportaj yapılıyor, hepsi Schalke diyor. Bu da normaldir.
Sneijder'ın solda oynamışlığı var Inter'de, Fatih Terim tamamen 4-4-2 denemiyor, 4-2-2-2 tarzı bir taktik deniyor sağ da oynayan Hamit de sağ açık değil esasen. Genel olarak bir sıkıntı olduğuna katılıyorum ancak hocanın Sneijder'ı -kaba tabirle- yiyeceğini düşünmüyorum. Daha verimli bir düzen bulunacaktır.
Drogba ne kadar gerekli olduğunu zaten gösterdi, Sneijder de kağıt üzerinde son derece gerekli bir adam. Bu takım ilk yarıda çoğu zaman Burak üzerinden hücum yaptı, yan pas yan pas içimiz bayılıyordu. Sneijder & Drogba başka bir futbol oynuyorlar ve onları izlemek büyük keyif. Sol bek ve stoper lazım doğru, ama ara transferde 4 oyuncu alınamazdı herhalde. Sağlam bir stoper bulmak da devre arası kolay değildi. Hocanın istediği Carlinhos alınamamış. Şimdi suç sadece Ünal Aysal da olmamalı. Stoper alınmak üzereyken Drogba gündeme gelince -yumuşatarak söylüyorum- yemişim stoperi Drogba gelsin diyorsa Fatih Terim, başkana bir şey demek haksızlık olur. Üstelik bu maç Schalke galibiyeti ile bitebileceği gibi, 2-0'ı bulup farka gidebilecek bir Galatasaray da olabilirdi pekala.
Kura şanslıydı, turu geçebiliriz zor da olsa ama bundan sonra zaten kim gelirse gelsin çok fena skorlar ortaya çıkabilir. Takım tecrübesiz, dün Drogba dışında herkeste bir tedirginlik vardı. Bu sene hedef gruptan çıkmaktı, başarıldı. Yönetim transferler ŞL için yapılmadı diyorsa çok da enseyi karartmamak lazım. Geçen sene başlarken şampiyon olacağız, ŞL'de gruptan çıkacağız ve ligde de lider olacağız denilse hadi canım sende denirdi o kişiye. Ne yazık ki bunun tadını çıkaramıyoruz. Belki de bu turdan elenmenin moral bozukluğu ile ligde de kötüye gideceğiz. Biraz haksızlık yapılıyor diye düşünüyorum, ben de dahil, genel olarak.
Mesaj Yetkileri