1 ile 30 arası toplam 943 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi [2012-2013]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Bayern iyi top oynuyor kabul de öteki taraftan da bakmak gerekir olaya.Arsenal çok mu iyiydi ?Arsene Wenger özellikle son 2 sezondur genç aşkı yüzünden takımı rezil ediyor.Ve bu adamın zihniyeti değişmedikçe Arsenal'in durumu da değişmez evinde kepaze ola ola elenir şaşırmadım Bayern'in kazanmasına gerçekten çok iyi kadrosu var
    Olay Wenger'in genç aşkı falan değil yahu. Arsenalin borcu fazlaydı bu borç yüzünden transfere büyük paralar ayıramadıkları içinde bu haldeler yoksa Wenger niye Fabregas,Persie,Cilciy ve diğer yıldızlarını yollasınki. Kulüp yeni yeni düze çıkmaya başladı. Oyunculara yuksek maaş veremeyince haliyle yıldızları isteyende olunca tercihlerini gitmekten yana kullanıyorlar. Arenalde şuanda işler yolunda değil ama ileride daha iyi durumda olacaklardır.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Okuldan arkadaşlar ile konuşuyorduk Milan-Barcelona eşleşmesini de ben direk Milan alır diye düşünüyorum falan demiştim.

Ben çok inandım açıkcası Milan'ın kazanacağına biliyordum ters geleceklerini, bugün gittiğimde bilmiyodum maç skorunu söylediklerinde çok da şaşırmadım.

Özeti izledim az önce çok güzel maç olmuş ancak İniesta şutu dışında cidden atakları yok. Barcelona'ya karşı topla oynama da istatistik olarak ezilmiş olmaları normal bir durum bence.

Kazandık, inşAllah üst tura da çıkacak Milan.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Olay Wenger'in genç aşkı falan değil yahu. Arsenalin borcu fazlaydı bu borç yüzünden transfere büyük paralar ayıramadıkları içinde bu haldeler yoksa Wenger niye Fabregas,Persie,Cilciy ve diğer yıldızlarını yollasınki. Kulüp yeni yeni düze çıkmaya başladı. Oyunculara yuksek maaş veremeyince haliyle yıldızları isteyende olunca tercihlerini gitmekten yana kullanıyorlar. Arenalde şuanda işler yolunda değil ama ileride daha iyi durumda olacaklardır.
    Bu adamlar kaç senedir çok büyük bir oyuncu getirdi mi borcu olacak.Şu Premier Lig'in gelirleri bizim ligte olsa çağ atlarız.Tamamen Wenger'in gençlik aşkı tecrübeli isimlerle de devam edebilirler sonuçta.Hatırlatmak isterim geçen sene Manchester 8 atınca adamlar kaç milyon para harcadı borcu olan takım o kadar bonkör olma lüksüne sahip değil

Mesaj Yetkileri