-
@nannar
Haklısın ben de katılıyorum yorumuna. Ama "neden Sneijder oyundan alındı" diyenlerin demek istediği kendi mevkisi olmasa bile Hamit'den daha kötü oynamıyordu. Yine de elinden geleni yapıyordu, fizik olarak da çok kötü gözükmüyordu. Az da olsa pas trafiğine yardımcı oluyordu. Yani 60'da alırsın anlarım ama devre arası böyle bir dünya yıldızını kendi mevkisi olmasa bile yine de ortalama bir futbol oynuyorsa çıkarmanın pek de yarar saglamadıgını gördük. Amrabat da girince hiç pas falan kalmadı ortada. İyice bireyselliğe bindi olay. Selcuk'un da daha çok yorulduğunu gördük. Sneijder en azından al ver yaparak topun bizde kalmasını saglayıp Selcuk'un nefeslenmesini saglıyordu.
Ayrıca Sneijder oyun tarzı itibariyle hem forvet arkası hem de Selcuk bölgesinde görev yapabilecek biri bana kalırsa. Yani illa 4-4-2 oynayacaksak ve Sneijder'i de oynatacaksak yegane oynayacagı yer Selcuk'un yeri başka da yok.
En mantıklısı Burak'ın sağ kanada çekilip 4 2-3-1 e geçmemiz. Burak savunma yapmıyor falan aman girmeyelim oralara, Farfan, Bastos savunma yapıyor mu sanki.
Mesaj Yetkileri