Drogba konusunda bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum, saçma bir dedikodu. Psikolojik savaş olarak da nitelendirilebilir.
Canım FEDA olsun sana !
beğenmediğimiz kazım bu hamitin 10 katı oynuyodu
Okuduğum kadarıyla Schalke ; '1 Şubatta lisansı olmayan adamı nasıl kadroya dahil ediyorlar' diyor. 'UEFA kabul etmeseydi diye bir savunma da olamaz , itiraz gelmesi durumda UEFA bunu inceliyor' demişler.
Galatasaray'ın aleyhine bir karar çıkma olasılığı yok bence.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Takımda artık sistem oturmalı yavaş yavaş.Sneijder gibi adam kanatta oynamaz,oynayamaz.En iyisi 4-2-3-1. Bu maç Hamit kesilir.Solda Amrabat olur sağda Burak.Daha sonraki maçlarda Hamit sağa geçer Burak sola.Fenerbahçe'de Kuyt'un oynadığı gibi bir rolde oynar Burak.Ne tam kanat ne tam forvet.Arada bir yerde oynar.Sol tarafta zaten doğru düzgün oynayan yok.Emre Çolak'tan bir şey olmaz.Amrabat ise fıs çıktı.Keşke Assaidi'yi alsaydık.Adam Liverpool'a gitti.Biz 8 milyona aldık Amrabat'ı bir hayrını görmedik.
dROGBA
uMUT - sNEIJDER - bURAK
sELCUK - mELO
boyle bir dizilis nasil olurdu acaba. cok mu ofansif oldu, ama cok can yakar gibime geliyor![]()
Hayalim bu kadro, en azından bir maç hatta bir devre bile olsa görmek istiyorum. Sneijder solda beke yardım edecek kadar savunma yapamıyor ama merkezde oynadığı zaman da eli belinde bekleyen bir oyuncu değil, hareketli bir isim. Umut zaten 90 dakika pres yapabiliyor, zayıf halka Burak olur onun da özverisi gerekir, bu takım her maç 1 gol yer rahat ama 3 tane de atacak potansiyeli var bence. Hoca dizilişi zaten denemişti Antalya maçında, bu isimlerle dener mi soru işareti. En fazla yapacağı Aygün'ün dediği gibi Hamit'i sağda oynatıp, Burak'ı sola çekmek olur o da ne kadar doğru ve etkili olur şahsen bilemiyorum.
sabriyi sil ordan eboue yi koy riera yerine balta yı koyarsakta defansif anlamda daha iyi olur bence stoperde işte karşımızda ronaldolar ronaldinholar yok ligdeki oyunculara yeterheralde semih - dany (dany pozisyon bilgisini biraz geliştirir konsantrasyonunu kaybetmemeyi öğrenirse çok iyi olur 1e1 de müdaheleleri 1. sınıf bence ama gel görelimki çok fazla konsantrasyon kaybı yaşıyo )
Bize en uygun sistem bu.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bende kanatsız taktik istiyordum. Hatta iyi kanat oyuncuların yoksa kanatlı taktik saçma falan demiştim. Yanılmışım. Kanatlar olmayınca sağ ve sol kulvar otobana dönüyor. Ancak şöyle olabilir ortadaki 3 eleman yavaştan kanatlara yayılarak oynayabilir. Ama savunmada yine sıkıntı doğar.
Bide Ujfalusi'nin yoklugundan sanıyordum bu defansif zaafı ancak bir oyuncu bu kadar toparlayacağını sanmıyorum defansı. Hee tabi Ujfalusi olsa daha iyi bir defans anlayısımız olmakla birlikte yanındakileride organize edebilir. Bence bu sene takım savunmasında zaaf var.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
zaten oyle takim savunmasinda ve forvette SIKINTI var burak umut drogba cok iyi forvet olabilirler yalniz bir elmander-necati-baros 3"lusu gibi degillerdi o adamlar ortasahaya gelip press yapiyorlardi necati yeri geliyor 10 numaraya geçiyordu ortasahadan pas dagitiyordu bu seneki forvetlerimizde maalesef o ozellikler olmadigi icin geçen seneki oyunu oynuyamiyoruz defans"da bir lider bir sef yok ujfalusi gibi keske sakatlanmasaydida drogba ile birlikte muthis abilik seflik yaparlardi takima
Arif şöyle birşey var. Umut ve özellikle Elmander müthiş pres yapıyor tamam ama kimi kseceksin ? Dünya'ya mal olmuş ve oynadıgı iki maçtada müthiş bir performans gösteren Drogba'yı mı ? Yoksa oynadıgı her maçta leblebi gibi gol atan ve Avrupa'nın konuştuğu Burak Yılmaz'ı mı ?
Kaldı ki Burak Yılmaz'ı, Umut'un ve Elmander'in yanında da izledik hiçbirinde de etkili olamadı. Ama Drogba ile uyumu 2 maçtır fevkalade.
O değil de Elmander'in adını anan yok artık![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bana kalırsa Elmander geçen sene ki sakatlık izlerini hala taşıyor. Eskisi gibi gelmiyor bana izlediğimde.
4-4-2 dizilişinde çift forvet olacaksa ben hala forvetlerden birinin mutlaka Elmander olmasını tercih ederim,gerçi yabancı kuralından dışarıda kalıyor o da.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Elmander sakat değil mi ?
Canım FEDA olsun sana !
Şurada Selçuk ile Melo'nun yerlerini değiştirsel aslında defansı da kaldırabilir gibi takım. Takımı bir bu formasyonda izleyemedik. Melo ve Riera sol kanadı savunsa Hamit ve Eboue sağı. Bunu istememin nedeni Sneijder, Drogba, Burak bu 3'lü mevkilerinde oynarsa süper işler yapacak gibi duruyorlar ama bu 3'lü sahada olduğu zaman Sneijder sol kanat oluyor. Adamın defansa katkısı 0 Riera gibi devşirme bekle o kanat yol geçen hanına dönüyor. Oysa Riera, basan bir Melo, Riera'nın zaman zaman açıklarını kapatacak her pozisyona atlayan hızlı bir Dany var elimizde. Şu şablonu oturtabilsek zaten STSL'de bu hücum hattını durdurabilecek takım yok da FT sanırım 4-2-3-1/4-3-3 oynayacak. Ya Drogba ya Burak yazık olacak(Burak'ın sağ kanat performansı için şüpheliyim). Ya da 4-4-2'de Sneijder'e yazık olacak. ŞL için biraz daha temkinli bir taktik yapılabilir.
Elmander her zaman bu takımda olmalı calıskanlığı ile herşeyiyle müthiş bir profesyonel.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Semih bugün 22 yaşına girmiş nice sarı kırmızı yıllara inşallah uzun uzun yıllar galatasaray da oynar
birkaç tv yorumcusundan da milanın efsane kadrosunun dizilişinden bahsettiklerini duydum, burada da konusu geçmiş.
o taktikin en kilit noktası Gattuso'dur. Gattuso'nun Milan'da yaptığının onda birini yapıyor anca Melo, Gattuso gibi bi adam bulunursa o diziliş oynanır. Eğer bulunamazsa ki öyle adamları bize bırakmazlar o zaman oynanamaz. Ayrıca o taktikteki geri dörtlü futbol tarihinin en uyumlu savunma hatlarından biriydi. O yüzden Galatasaray'ın bahsedilen taktiksel dizilişin hakkını vermesi zor.
elmander sakat ben gonderilmesi tarafindayim umut"un bonservisi alinip umut-burak-drogba(seneyede oynar emekli olur) 3 forvet yeterli bence. eboue cok iyi bir bek yalniz ben gonderilmesinden yanayim hamit-sabri yapar orayi riera yerinede sezon basindan beri ilgilendigimiz carlinhos"u alsak muthis olur(videolara gore muthis olur) gerçekte sahsen izlemedim. selcugun yanina isiran bir adam lazim melo iyiydi lakin bonservisi alinmadi diye bence oynamiyor melo , de jong yada kolo toure tarzinda savasci bir ortasaha lazim. sag açigada shaqiriyi keske alabilsek alirizda bayernde zar zor oynuyor zaten ribery-robben tarzi oyunculari kesmesi zor.
adamların yaptığı stada bakın ya zemini güneş alabilmesi için kızaklarla çekiliyomuş hem bu sayede konser vs. de zemin zarar görmüyo üstünüde kapamışlar 2 yıldır üstü kapansın diye bekliyoruz bizim stadın 2001 yılında yapılmış bu stad çok mu zordu benzer teknoloji kullanmak
Deprem bölgesinde üstü kapalı stad yasak muhabbeti vardı sanırım.