Sayfa 353 / 578 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453 ... SonSon
10,561 ile 10,590 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    http://turkfutbol.com/detay.asp?id=4203

Kısacası Drogba'yı ve Galatasaray'ı nasıl Şampiyonlar Ligi dışına çıkarabiliriz deyip şanslarını denemişler,bakalım sonuç nolacak.
    böyle birsey zaten sadece almanlardan beklenir adamlarda türklere karsi nefret tavan yapmis konumda.. insAllah galatasaray gelsenkirchen de bunlara iyi bir ders verir tek temennim o..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Drogba konusunda bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum, saçma bir dedikodu. Psikolojik savaş olarak da nitelendirilebilir.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

beğenmediğimiz kazım bu hamitin 10 katı oynuyodu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Okuduğum kadarıyla Schalke ; '1 Şubatta lisansı olmayan adamı nasıl kadroya dahil ediyorlar' diyor. 'UEFA kabul etmeseydi diye bir savunma da olamaz , itiraz gelmesi durumda UEFA bunu inceliyor' demişler.

Galatasaray'ın aleyhine bir karar çıkma olasılığı yok bence.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Takımda artık sistem oturmalı yavaş yavaş.Sneijder gibi adam kanatta oynamaz,oynayamaz.En iyisi 4-2-3-1. Bu maç Hamit kesilir.Solda Amrabat olur sağda Burak.Daha sonraki maçlarda Hamit sağa geçer Burak sola.Fenerbahçe'de Kuyt'un oynadığı gibi bir rolde oynar Burak.Ne tam kanat ne tam forvet.Arada bir yerde oynar.Sol tarafta zaten doğru düzgün oynayan yok.Emre Çolak'tan bir şey olmaz.Amrabat ise fıs çıktı.Keşke Assaidi'yi alsaydık.Adam Liverpool'a gitti.Biz 8 milyona aldık Amrabat'ı bir hayrını görmedik.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

dROGBA
    uMUT - sNEIJDER - bURAK
    sELCUK - mELO

boyle bir dizilis nasil olurdu acaba. cok mu ofansif oldu, ama cok can yakar gibime geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    dROGBA
    uMUT - sNEIJDER - bURAK
    sELCUK - mELO

boyle bir dizilis nasil olurdu acaba. cok mu ofansif oldu, ama cok can yakar gibime geliyor
    3 yer 5 atarız

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    dROGBA
    uMUT - sNEIJDER - bURAK
    sELCUK - mELO

Hayalim bu kadro, en azından bir maç hatta bir devre bile olsa görmek istiyorum. Sneijder solda beke yardım edecek kadar savunma yapamıyor ama merkezde oynadığı zaman da eli belinde bekleyen bir oyuncu değil, hareketli bir isim. Umut zaten 90 dakika pres yapabiliyor, zayıf halka Burak olur onun da özverisi gerekir, bu takım her maç 1 gol yer rahat ama 3 tane de atacak potansiyeli var bence. Hoca dizilişi zaten denemişti Antalya maçında, bu isimlerle dener mi soru işareti. En fazla yapacağı Aygün'ün dediği gibi Hamit'i sağda oynatıp, Burak'ı sola çekmek olur o da ne kadar doğru ve etkili olur şahsen bilemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    3 yer 5 atarız

Sol bekte Roberto Carlos sağ bekte Cafu gibi bi adam defansın göbeğinede Cannavaro veya Nesta gibi bi adam buldumu GS dediğin taktik tutabilir :P Riera Sabri Dany gibi adamlarla olacak iş değil bence

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    Sol bekte Roberto Carlos sağ bekte Cafu gibi bi adam defansın göbeğinede Cannavaro veya Nesta gibi bi adam buldumu GS dediğin taktik tutabilir :P Riera Sabri Dany gibi adamlarla olacak iş değil bence
    sabriyi sil ordan eboue yi koy riera yerine balta yı koyarsakta defansif anlamda daha iyi olur bence stoperde işte karşımızda ronaldolar ronaldinholar yok ligdeki oyunculara yeterheralde semih - dany (dany pozisyon bilgisini biraz geliştirir konsantrasyonunu kaybetmemeyi öğrenirse çok iyi olur 1e1 de müdaheleleri 1. sınıf bence ama gel görelimki çok fazla konsantrasyon kaybı yaşıyo )

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bize en uygun sistem bu.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bende kanatsız taktik istiyordum. Hatta iyi kanat oyuncuların yoksa kanatlı taktik saçma falan demiştim. Yanılmışım. Kanatlar olmayınca sağ ve sol kulvar otobana dönüyor. Ancak şöyle olabilir ortadaki 3 eleman yavaştan kanatlara yayılarak oynayabilir. Ama savunmada yine sıkıntı doğar.

Bide Ujfalusi'nin yoklugundan sanıyordum bu defansif zaafı ancak bir oyuncu bu kadar toparlayacağını sanmıyorum defansı. Hee tabi Ujfalusi olsa daha iyi bir defans anlayısımız olmakla birlikte yanındakileride organize edebilir. Bence bu sene takım savunmasında zaaf var.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

zaten oyle takim savunmasinda ve forvette SIKINTI var burak umut drogba cok iyi forvet olabilirler yalniz bir elmander-necati-baros 3"lusu gibi degillerdi o adamlar ortasahaya gelip press yapiyorlardi necati yeri geliyor 10 numaraya geçiyordu ortasahadan pas dagitiyordu bu seneki forvetlerimizde maalesef o ozellikler olmadigi icin geçen seneki oyunu oynuyamiyoruz defans"da bir lider bir sef yok ujfalusi gibi keske sakatlanmasaydida drogba ile birlikte muthis abilik seflik yaparlardi takima

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Arif şöyle birşey var. Umut ve özellikle Elmander müthiş pres yapıyor tamam ama kimi kseceksin ? Dünya'ya mal olmuş ve oynadıgı iki maçtada müthiş bir performans gösteren Drogba'yı mı ? Yoksa oynadıgı her maçta leblebi gibi gol atan ve Avrupa'nın konuştuğu Burak Yılmaz'ı mı ?

Kaldı ki Burak Yılmaz'ı, Umut'un ve Elmander'in yanında da izledik hiçbirinde de etkili olamadı. Ama Drogba ile uyumu 2 maçtır fevkalade.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

O değil de Elmander'in adını anan yok artık
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bana kalırsa Elmander geçen sene ki sakatlık izlerini hala taşıyor. Eskisi gibi gelmiyor bana izlediğimde.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

4-4-2 dizilişinde çift forvet olacaksa ben hala forvetlerden birinin mutlaka Elmander olmasını tercih ederim,gerçi yabancı kuralından dışarıda kalıyor o da.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Elmander sakat değil mi ?
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by zeck17 View Post

Şurada Selçuk ile Melo'nun yerlerini değiştirsel aslında defansı da kaldırabilir gibi takım. Takımı bir bu formasyonda izleyemedik. Melo ve Riera sol kanadı savunsa Hamit ve Eboue sağı. Bunu istememin nedeni Sneijder, Drogba, Burak bu 3'lü mevkilerinde oynarsa süper işler yapacak gibi duruyorlar ama bu 3'lü sahada olduğu zaman Sneijder sol kanat oluyor. Adamın defansa katkısı 0 Riera gibi devşirme bekle o kanat yol geçen hanına dönüyor. Oysa Riera, basan bir Melo, Riera'nın zaman zaman açıklarını kapatacak her pozisyona atlayan hızlı bir Dany var elimizde. Şu şablonu oturtabilsek zaten STSL'de bu hücum hattını durdurabilecek takım yok da FT sanırım 4-2-3-1/4-3-3 oynayacak. Ya Drogba ya Burak yazık olacak(Burak'ın sağ kanat performansı için şüpheliyim). Ya da 4-4-2'de Sneijder'e yazık olacak. ŞL için biraz daha temkinli bir taktik yapılabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Elmander her zaman bu takımda olmalı calıskanlığı ile herşeyiyle müthiş bir profesyonel.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Elmander sakat değil mi ?
    Sakat da şu an genel olarak bir 11 konuşuluyor ve orada da isminin olmayışı dikkatini çekmiş Börk'ün

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sakat da şu an genel olarak bir 11 konuşuluyor ve orada da isminin olmayışı dikkatini çekmiş Börk'ün
    Ben yanlış anlamışım o zaman pardon.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Ben yanlış anlamışım o zaman pardon.
    Estağfirullah ben konuyu açıklamak amaçlı cevap vermiştim Amacım herhangi bir yanlışı düzeltmek değildi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Estağfirullah ben konuyu açıklamak amaçlı cevap vermiştim Amacım herhangi bir yanlışı düzeltmek değildi.
    Tamam sıkıntı yok.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Semih bugün 22 yaşına girmiş nice sarı kırmızı yıllara inşallah uzun uzun yıllar galatasaray da oynar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

birkaç tv yorumcusundan da milanın efsane kadrosunun dizilişinden bahsettiklerini duydum, burada da konusu geçmiş.

o taktikin en kilit noktası Gattuso'dur. Gattuso'nun Milan'da yaptığının onda birini yapıyor anca Melo, Gattuso gibi bi adam bulunursa o diziliş oynanır. Eğer bulunamazsa ki öyle adamları bize bırakmazlar o zaman oynanamaz. Ayrıca o taktikteki geri dörtlü futbol tarihinin en uyumlu savunma hatlarından biriydi. O yüzden Galatasaray'ın bahsedilen taktiksel dizilişin hakkını vermesi zor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

elmander sakat ben gonderilmesi tarafindayim umut"un bonservisi alinip umut-burak-drogba(seneyede oynar emekli olur) 3 forvet yeterli bence. eboue cok iyi bir bek yalniz ben gonderilmesinden yanayim hamit-sabri yapar orayi riera yerinede sezon basindan beri ilgilendigimiz carlinhos"u alsak muthis olur(videolara gore muthis olur) gerçekte sahsen izlemedim. selcugun yanina isiran bir adam lazim melo iyiydi lakin bonservisi alinmadi diye bence oynamiyor melo , de jong yada kolo toure tarzinda savasci bir ortasaha lazim. sag açigada shaqiriyi keske alabilsek alirizda bayernde zar zor oynuyor zaten ribery-robben tarzi oyunculari kesmesi zor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

adamların yaptığı stada bakın ya zemini güneş alabilmesi için kızaklarla çekiliyomuş hem bu sayede konser vs. de zemin zarar görmüyo üstünüde kapamışlar 2 yıldır üstü kapansın diye bekliyoruz bizim stadın 2001 yılında yapılmış bu stad çok mu zordu benzer teknoloji kullanmak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Deprem bölgesinde üstü kapalı stad yasak muhabbeti vardı sanırım.

Mesaj Yetkileri