Yaratılan bir algı var, Akhisar maçında herkes Riera'yı konuşuyor, kimse Akhisar'lı oyuncunun çok daha önce atılması gerektiğini konuşmuyor. Bursa maçında hakemler aynı pozisyonları Bursaspor lehine yorumluyor. Algıya göre Galatasaray kollanan takım, bence de tam tersi inceden inceden doğranan takım. Tahkimin Melo kararıyla başlayan bir süreç var.
Ben istiyorum ki kimseye hata yapılmasın, bence de Burak kendini atmasın, Riera rakibine basmasın, hakemler bunları yakalasın. Bize de hata yapılmasın yani ben hakkımızla kazanalım isterim her zaman. Bugünkü hakem ya çok kötü ben yanılıyorum ya da talimatlı çıkmış. O eli görüyorsa hakem, öncesindeki atmayı da görecek başka açıklaması yok bunun.
O maçın konusuna gir bir bak bakalım kim neyi unutmuş, vodka çarpmış herhalde ?
Siz de biraz abartıyorsunuz hiç kusura bakma. Binya'nın atıldığı pozisyona kimse ağır demedi Beşitaşlılardan, aynısını Gökhan Süzen Hamit'e yaptı kart bile çıkmadı.
Ben istediğimi derim, kimseye de soracak değilim. Ben gördüğümü söylüyorum, sen veya senin gibi düşününlerse ama şöyle ama böyle diyor ancak. Bana mantıklı açıklama yapamıyorsan yazmak zorunda değilsin tabii bu da senin takdirindir.
Gir bak incele maç konularını, takımların rengine bakmadan yorum yapmaya çalışıyorum bu platformda. Çünkü futbol konuşmanın bir keyif haline geldiği insanlar var. Ben senin herhangi bir Galatasaray konusunda lehine bir yorum yaptığını göremedim henüz. Maçı sadece rakiplerimiz üzerinden yorumladığınız için ince ince değil kalın kalın doğransak da gözünüz görmüyor ne yazık ki.
Anlatamıyorum galiba. Yenilirken kalkıp geçen hafta burağa yapılanlar bu maçta yapılanlar diye ortalığı yaygaraya verip,sizin lehinize verilen kararları görmezsen ben buna karşı çıkarım. Yoksa Burağa yapılan hareketi tartışmıyorum seninle. Zaten yenilmiyor olsaydınız maçın başında eminim ki bu konuların hiç birini ne sen açacaktın ne de ben cevap vermek zorunda olacaktım.
Ayrıca Galatasaray'ın lehine yorum yapmak zorunda değilim. Herşeyden önce ben bir tarafım ve bunun farkındayım. Çok rahatsız olmadığım sürecede gelip Galatasaray konularında yazı yazmıyorum. Çünkü bundan başta ben ve sonrada sizler rahatsız olacaksınız. Sonuçta yazı yazıp sizi tahrik ettim diye göbek atacak biri değilim.
Binya'nın atıldığı pozisyon için sana katılıyorum. Ağır bir karardı. Daha sert girilen pozisyonlara sarı bile çıkmıyor maçlarda. Sırta basmalara falan. Yalnız Antep'in golünü atan zenci Veli'nin suratına dirseği geçirdi. Mutlaka atılması gerekiyordu oyundan onuda yazsaydın keşke. Süzen'in pozisyonunu ise hatırlamıyorum. Dediğin gibi kırmızılık bir pozisyon ise baya baya tartışılırdı o pozisyon hayret hiç tartışılmamıştı.
Her neyse Galatasaray'ı tebrik ederim. Muhteşem bir geriş dönüş olmuş.