Bütün şartlar aleyhimize, buradan maçın döneceğini sanmıyorum. Bir gol bulursak buluruz.
Bütün şartlar aleyhimize, buradan maçın döneceğini sanmıyorum. Bir gol bulursak buluruz.
65"e kadar 1 gol atarsak doner mac
Yaratılan bir algı var, Akhisar maçında herkes Riera'yı konuşuyor, kimse Akhisar'lı oyuncunun çok daha önce atılması gerektiğini konuşmuyor. Bursa maçında hakemler aynı pozisyonları Bursaspor lehine yorumluyor. Algıya göre Galatasaray kollanan takım, bence de tam tersi inceden inceden doğranan takım. Tahkimin Melo kararıyla başlayan bir süreç var.
Ben istiyorum ki kimseye hata yapılmasın, bence de Burak kendini atmasın, Riera rakibine basmasın, hakemler bunları yakalasın. Bize de hata yapılmasın yani ben hakkımızla kazanalım isterim her zaman. Bugünkü hakem ya çok kötü ben yanılıyorum ya da talimatlı çıkmış. O eli görüyorsa hakem, öncesindeki atmayı da görecek başka açıklaması yok bunun.
Ordu çok güzel rolantiye aldı oyunu.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
fatih hoca tribune yollaninca hector cuperde yedek klubesine oturdu gorevini yardimcisina devretti.
sneijder efsane gol atti.
yalniz ofsayt var gibi. simdi ne olacak?![]()
O maçın konusuna gir bir bak bakalım kim neyi unutmuş, vodka çarpmış herhalde ?
Siz de biraz abartıyorsunuz hiç kusura bakma. Binya'nın atıldığı pozisyona kimse ağır demedi Beşitaşlılardan, aynısını Gökhan Süzen Hamit'e yaptı kart bile çıkmadı.
Güzel gol ama başlangıç ofsayt.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
milimetrik ofsayt arkadaslar ayni trabzon-fener macindaki kuyt"un pozisyon gibi
bu arada drogbanin pozisyon penalti gibiydi.
Al penaltıyı vermedi drogbaya atılan dirseği görmeyen yoktur herhalde.
Drogba'nın pozisyon penaltı gibiydi.
yedi penaltıyı hakem helal olsun misyonunu yerine getiriyo
4 2 bitecek mac. Şınayder 1 gol daha atacak.
Penaltımız verilmedi gibi. Direk Drogba'ya dalmış eleman.
Sabır sabır bir yere kadar Serkan Çınar Abdullah Yılmaz vol 2 olmuştur.Bunun lamı cimi yok.
Misyonunu yerine getiriyor dediğiniz hakem ofsayttan attığınız golü verdi size. Pozisyon bana göre de penaltı ancak bu şekilde dile getirmeniz yanlış.
umit davala ve hasan sas"da tribune yollandi![]()
Hasan şaş ı da gönderdi ümit davalayıda gönderdi yedek kulübesini boşalt bari oldu olacak
yedekteki oyuncularıda yollamasın ?
Milimetrik falan degil net ofsayt sonrasi gol atip.attıkları gol sonrası yapılan santranin donisundeki pozisyonda penaltıyi vermedi diye söylenenlere bak
Ülkedeki en hos durus galatasaraylı duruşudur.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Tek duruş olduğu için olabilir
Neler oluyor yahu hakem maçtan önce yürek yemis
Terimin 3 maçlık cezasıda yürürlüğe girer hakem rapor yazarsaki yazacaktır.
gokhan zan'in attigi dirsek?
Beyler öyle oyunlar,misyonlar falan filan gerek yok bunlara.Son derece kötü bir maç yönetiyor Serkan Çınar,daha ötesinden bahsetmeye gerek yok.
2 haftacik once konusulmayan milimetrik ofsayti simdi konusmaya basladilar =)