Terim'in ne oynadigi sorun.
Bugun de takim 433 basladi, ikinci yarida 532'ye gecti, sonra da 442. Burak, Sneijder ve Drogba beraber oynayacak diye sapkadan tavsan cikartmaya calisiyor.![]()
Terim'in ne oynadigi sorun.
Bugun de takim 433 basladi, ikinci yarida 532'ye gecti, sonra da 442. Burak, Sneijder ve Drogba beraber oynayacak diye sapkadan tavsan cikartmaya calisiyor.![]()
Veritabanini yollamadan onceki son mac Antalyaspor maciydi. O macta da 4231 oynadi takim.
Kadroya Sneijder ve Drogba gibi iki tane iyi oyuncu girince, dizilis ve oyun stratejisi acisindan degisimler olmasi dogal. Aynisini Emre'nin ve Alex'in gidip, onlarin yerlerine Topal ve Meireles'in (veya bir baska acidan bakarsak Kuyt ve Meireles'in) gelmesiyle Fenerbahce'de de yasamistik.
Yamada 442'ye veya 433'e cevirmek dogru olur tahmin ediyorum.
Sürekli yeni kariyer açıyorum oyunda. 4 defa Galatasaray ile başladım 4ünde de ligte şampiyon oldum şamp liginde hatrı sayılı başarılar elde ettim. 4-3-1-2 taktiği cuk oturuyor Galatasaray'a. İlk sezon öncesi transfer dönemini her zaman kapatırım prensibimdir.
kalede muslera / solda riera (standart bek-otomatik) / stoperde semih(sağ taraf)-dany(sol) / sağ bek eboue (standart bek-hücum), orta sahadaki 3lü selçuk-melo-hamit, selçuk ve hamit standart orta saha (sabit), melo ise savaşcı orta saha (savunma), önlerinde forvet arkası oyun kurucu (hücum) oynayan sneijder(çok iyi performanslar aldım), forvette ise sağda burak yılmaz (yaratıcı forvet-atak) solda drogba (komple forvet-destek), umut bulut da sıkça şans buldu ve çalışkan forvet (destek) pozisyonunda çok gol attı.
devre arası hep veysel sarı (2m euro) ve iyi bir sol bek aldım (bu isim 3ünde satılık oyuncular listesindeki kolarov oldu diğer isim martin olsson).
sezon sonu sözleşmesi biten türk oyuncuları ayartmayı deneyin yabancı sınırlaması da azalıyor haliyle.. erman kılıç, mehmet topuz, sinan bolat bu 3ünü kaçırmayın. maaş talepleri oldukça az.
oyuna galatasaray kariyeriyle başlayan arkadaşlara tavsiyelerim budur.
unutmadan; editörden süper ligteki oyuncuların sakatlık eğilimlerini 3 veya 4 derece düşürün adalet olsun diye sadece kendi takımınıza uygulamayın) sakatlıklar çok can sıkıyor ayrıca gerçek dışı.
İki gün oldu Galatasarayla oynuyorum.2. sezonun sonlarına doğru geliyorum.
Drogba'yı hiç kullanamadım.Hem 6+2 yokmuş 2. sezonhemde arkadaş adam yaşlı olduğundan bir bacağı kırıldı ilk sezon 5 ay sakatlandı sonra formayı kaptırdı.2. sezon tam oyuna sokmaya başladım antremanda 5 ay daha tendonu koptu adamın
Hiçbir işime yaramadı Drogba.
Sneijder'e gelince zavallının çektiği pişmiş tavuğun başına gelmemiştir.Yav adam iyileşiyor oyuna sokuyorum tekrar sakatlıyorlar bir rahat verin adama
Selçuk İnan abartı mı olmuş bilmiyorum ama 20-25 metre arası frikiklerin %70 i gol %20 si direk.Kornerlerin yarısından fazlası tam nokta atışı ve gol oluyor.Bilmiyorum bu belki sadece Selçuk'a özgü değildir ama adam akıyor.
Gençlere gelince özellikleri uçuk olmamasına rağmen Furkan Özçal, Emre Çolak, Çağlar Birinci gibi oyuncularım gayet hoş oynuyor.Ayrıca kiralıktan geri dönen Colin gibi türk statüsündeki oyuncularıda yedekte verimli şekilde kullanıyorum.Aldığım birkaç oyuncuyla idare ediyorum.Avrupada da her zaman bir çeyrek yüzü görmek zor değil takım kalitesiyle.
Bunlarda aldığım oyuncular
Thiago
İlk sezon kiraladım daha sonra satın aldım.
Campbell
Kiraladım kendisini Drogba tekrar sakatlanınca formayı kaptı ilk 9 maçta 6 gol falan atmıştı sonra uzun süreli sakatlandı son 2 maçtır tekrar kendine gelmeye başladı.
Pepe
Takımı satmaya karar verince almaya karar verdim kendiside mırın kırın etmedi.
Onur
Yedek olsun diye almıştım ama ağlayınca oyuna sokuyorum
Drogba konusunda haklısın yazık oldu adama Sneijder neyse sakatlanana kadar 3 gol 3 asist yapıyor birkaç maçta sonra yine yatışta
Bilmiyorum ya şu ceza sahası çizgisinin biraz ilerisinde faul yapılırsa oh diyorum öndeyiz
Birde Burak Yılmaz çok komik abi çok sert vuruyor top direkte patlıyor topun peşinden koşup gol atıyor yada topla kalenin içine giriyorenteresan yapmışlar adamı
Edit:Evet az önce 2. sezonu bitirdim.ManU ya finalde elendik.Saolsun defansımız durup dururken sakatlanınca Ceyhun'u yol geçen hanı yaptı Villa 3 golle takımına galibiyeti getirdi
Burak sarhoş marhoş ama bu sezon döktürdü adamım:
3 Kupa + Final oynadık avrupada iyidir
![]()
Last edited by LifeYourself : 22.Mayıs.2013 at 01:13