Sürekli yeni kariyer açıyorum oyunda. 4 defa Galatasaray ile başladım 4ünde de ligte şampiyon oldum şamp liginde hatrı sayılı başarılar elde ettim. 4-3-1-2 taktiği cuk oturuyor Galatasaray'a. İlk sezon öncesi transfer dönemini her zaman kapatırım prensibimdir.

kalede muslera / solda riera (standart bek-otomatik) / stoperde semih(sağ taraf)-dany(sol) / sağ bek eboue (standart bek-hücum), orta sahadaki 3lü selçuk-melo-hamit, selçuk ve hamit standart orta saha (sabit), melo ise savaşcı orta saha (savunma), önlerinde forvet arkası oyun kurucu (hücum) oynayan sneijder(çok iyi performanslar aldım), forvette ise sağda burak yılmaz (yaratıcı forvet-atak) solda drogba (komple forvet-destek), umut bulut da sıkça şans buldu ve çalışkan forvet (destek) pozisyonunda çok gol attı.

devre arası hep veysel sarı (2m euro) ve iyi bir sol bek aldım (bu isim 3ünde satılık oyuncular listesindeki kolarov oldu diğer isim martin olsson).

sezon sonu sözleşmesi biten türk oyuncuları ayartmayı deneyin yabancı sınırlaması da azalıyor haliyle.. erman kılıç, mehmet topuz, sinan bolat bu 3ünü kaçırmayın. maaş talepleri oldukça az.

oyuna galatasaray kariyeriyle başlayan arkadaşlara tavsiyelerim budur.

unutmadan; editörden süper ligteki oyuncuların sakatlık eğilimlerini 3 veya 4 derece düşürün adalet olsun diye sadece kendi takımınıza uygulamayın ) sakatlıklar çok can sıkıyor ayrıca gerçek dışı.