Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

14 37.84%
  • Berabere biter

8 21.62%
  • Fenerbahçe kazanır

15 40.54%
1 ile 30 arası toplam 364 sonuç

Konu: Beşiktaş - Fenerbahçe | STSL 24. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Sizin gözünüzü sadece yönetime ve hocaya olan nefret bürümüs Aykut Kocaman takımı belki kötü yönetiyor ama her maç ona yüklenmenin lüzumu yok adam gibi bir maç yönetilseydi bu maç bizimdi.

Mustafa Emre Eyisoy ve Mete Kalkavan Gs'nin şampiyonluk şansını %90a çıkardı tebrikler büyük iş başardılar.
    Müneccim gibisin maşallah

Fener ikinci yarı maçı kazanmak için ilk yarıdaki 40 dakikalık oyunu gösterdi mi göstermedi mi ? Eğer gösterdi diyorsan eyvallah.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Müneccim gibisin maşallah

Fener ikinci yarı maçı kazanmak için ilk yarıdaki 40 dakikalık oyunu gösterdi mi göstermedi mi ? Eğer gösterdi diyorsan eyvallah.
    Maçı haketmek için 90 dakika hiç durmadan paso hücum yapmak mı gerekiyor ? Elbet takım yorulacak bazı dakikalar durgun geçecek.2. yarıda öyle çok kötü oynamadık.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Maçı haketmek için 90 dakika hiç durmadan paso hücum yapıcak halimiz yok elbet takım yorulacak bazı dakikalar durgun geçecek.
    Hücum değil ki bahsettiğim ilk 40 dakika top yapamadık, kötü olduğumuzdan değil Fenerbahçe çok iyi oynadığıdan. Hatta ben ilk maç gibi 2-3 fark olur diyordum bu baskıya mücadeleye. Maçı haketmek senin için sürekli hücum yapmaksa birşey diyemem tabi ki
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Hücum değil ki bahsettiğim ilk 40 dakika top yapamadık, kötü olduğumuzdan değil Fenerbahçe çok iyi oynadığıdan. Hatta ben ilk maç gibi 2-3 fark olur diyordum bu baskıya mücadeleye. Maçı haketmek senin için sürekli hücum yapmaksa birşey diyemem tabi ki
    Bjk'den çok üstün oynadıgımız kesin benim için bir maçta rakipten üstün oynuyorsan o maçı haketmissindir neyse söylenecek birşey yok yukarda ki arkadaslarında dedigi gibi hakem hatası Bjk'nin sucu degil ancak kimse hakem hatalarının arkasına sıgınılmamalı demesin Allah aşkına hata bir degil iki degil üç degil.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bjk'den çok üstün oynadıgımız kesin benim için bir maçta rakipten üstün oynuyorsan o maçı haketmissindir neyse söylenecek birşey yok yukarda ki arkadaslarında dedigi gibi hakem hatası Bjk'nin sucu degil ancak kimse hakem hatalarının arkasına sıgınılmamalı demesin Allah aşkına hata bir degil iki degil üç degil.
    Dostum sen beni anlamak istemiyorsan sanırım, uzatmayacağım da. Fener ilk yarı muazzam top oynadı ama ikinci yarı ilk yarıda ki baskıyı devam ettirmedi-ettiremedi. Ve orta alan Beşiktaş'ın eline geçti. Fener'de Emre girene kadar soldan Emre girdikten sonra sağdan yüklendi. Eğer hak-hukuk meselesiyse maçın hakkı beraberlikti.
    eto'o bitmiş.

Mesaj Yetkileri