Açıkçası Beşiktaş'ın kazanmasına sevindim, onların puan kaybetme potansiyeli daha yüksek. Fenerbahçe kazansa bir daha durdurmak zor olurdu![]()
Açıkçası Beşiktaş'ın kazanmasına sevindim, onların puan kaybetme potansiyeli daha yüksek. Fenerbahçe kazansa bir daha durdurmak zor olurdu![]()
Niang, cok sertBeni tamamen yaniltti bu adam.
Yalnız Samet Aybaba formdaydı bu maç.
[YOUTUBE="04dmcdOHsJA"]...........[/YOUTUBE]
Sizin gözünüzü sadece yönetime ve hocaya olan nefret bürümüs Aykut Kocaman takımı belki kötü yönetiyor ama her maç ona yüklenmenin lüzumu yok adam gibi bir maç yönetilseydi bu maç bizimdi.
Mustafa Emre Eyisoy ve Mete Kalkavan Gs'nin şampiyonluk şansını %90a çıkardı tebrikler büyük iş başardılar.
Besiktasi tebrik ederim,hakemin hata yapması onlarin suçu değil. Kaybedene yazık olur denen cinsten bir maçtı,maalesef kaybeden biz olduk.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Hakem hata yaptı evet ama maaçı Aykut Kocaman ve futbolcular verdi. Artık Aykut Kocaman'ı savununan olur mu bilmiyorum. Yobo ve Hasan Ali yerine Ziegler ve Bekir'i seçerek maçın başında FB'yi mağlup eden adam Aykut'tur. Volkan Demirel kalemizde olmasaydı bu sene 7-8 puan daha fazla alırdık. Aykut'u son 2-3 maçtır övüyodum ama bugün tamamen gözümden düştü. Volkan Demirel de artık sevinir herhalde FB tarihinde en çok hatalı gol yiyen kalecidir. Konu mankeni gibi üstüne gelmeyen top gol oluyor.
Bu sene şampiyonuk gitti bari 2. lik için çabalayalım. Seneye de artık gerekirse 50 milyon harcayıp kadroyu revize etmek gerekiyor. Şu savunmada 1 tane bile futbolcu bu takımda oynamaz.
Bu arada BJK'ı tebrik edelim de unutmadan, maçı hakkettiler.
İki takımı da tebrik etmek lazım. İki takımda bana göre izleyenlere müthiş bir maç izlettirdi. Ama şu hakem konusunda bazı arkadaşlar kızgınlıkla yazıyor. Ne yani Beşiktaş hakemi de arkasına aldı yok öyle bir dünya. Verilmeyen gol ve bazı kararlarda çaldığı düdüklerle tepkinizde haklısınız ama en azından bugün sahada oynanan futbolu hiçe saymayın. İki takıma da gidebilirdi maç ama Fenerbahçe son dakikalarda kazanmak için riski alınca kontradan son mermiyi sıkan biz olduk.
Öncelikle Beşiktaşlı arkadaşları kutlarım.
Herşeyden önce çok zevkli bir maç oldu, sanki kazanan şampiyon olacakmış havası vardı maçta ve bu son saniyeye kadar yansıdı bunun kanıtı da gol oldu.
Hakem hakkında eleştirimi ilk yarı yaptım zaten Sow yine nefis oynadı ancak Webo aynı şekilde karşılık vermedi. 4-4-2'ye dönünce ilk dakikalar orta alanda bir kopma oldu ve Beşiktaş çok rahat top yapar oldu sonradan biraz toparlandık ancak geçti.
Aykut Kocaman bu geçiş ile bana bir ışık verdi ancak daha erken yapamaz mıydı burası tartışılır. Kazanmak için herşeyi yaptık ancak olmayınca olmuyor buna hakem hataları da eklenince zaten puan kaybı kaçınılmaz oluyor.
Ben burada laf söylesem bile hakeme hakem bunları okuyamayacak o yüzden boşuna rakip takım taraftarını da kırmayalım.Sonuçta verilen kararda onların payı yok..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bazı Fenerbahçeli arkadaşlar Hakemde buluyorlar suçu tmm hakemdede var suç gol verilmedi. Ama birazda kendi takımlarına ve hocasına bakmaları lazım. 2. yarıda hiç birşey oynamadı fenerbahçe aykut hocanın değişiklikleride iyi değildi bence.
İkinci yarı çok iyi değildik belki ama kaybetmeyi de hak etmediğimizi düşünüyorum. BJK'nin galibiyetinin önüne hakemi koymamalıyız. Tebrik etmek gerek bu saatten sonra, tebrikler BJK.
Ama hakemin ilk yarıdaki performansını düşününce, Türk futbolu yeni bir hakem daha kazandı demekten alıkoyamıyorum kendimi![]()
2. yarı Fernandes önderliğinde Beşiktaş daha iyiydi, yanılttılar beni. Aykut Kocaman'ın değişiklikleri mantıklı gibi gözüküyordu ama sahaya pek etkisi olmadı sanki. Beşiktaş'da hem Emre hem de Oğuzhan olumlu katkı verdiler.
İzlemesi çok keyifliydi, Beşiktaşlıları tebrik ederim.
Öncelikle çok zevkli bir maç oldu,beşiktaşlı arkadaşları tebrik ederim;İlk yarıda verilmeyen nizami bir golümüz var ancak yapacak bir şey yok
Sanırım Fenerbahçe'nin attığı gol ofsayt değildi net göremedim. Hakem'in hatalı karar verdiğini düşünüyorum orada.
Öte yandan Emre'nin Fernandes'e yaptığı ilk faulde kart görecekken Fernandes'e sarılıp özür dilemesiyle geçişti o kartlık posizyonda.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kendilerine gelince "komplolar , senaryolar üretenler" bizim maçta hakem hata yapınca hakemdir hata yapar diyorlar. Açık konuşmak gerekirse bu sonuçtan en karlı çıkan takım Galatasaray oldu. Beşiktaş kısıtlı kadrosu ile zor götürür bu yarışı diye düşünüyorum. Ama yinede Beşiktaşı tebrik etmek gerek çok iyi mücadele ediyorlar.
Bu arada Beşiktaş'ın bu sezon 7-8 maçının bir kısmını izledim bunun sonucunda Hilbert'e hasta oldum.Adam Türkiye standartlarının çok üstünde bir bek,cidden Beşiktaş için büyük bir şans.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bjk'den çok üstün oynadıgımız kesin benim için bir maçta rakipten üstün oynuyorsan o maçı haketmissindir neyse söylenecek birşey yok yukarda ki arkadaslarında dedigi gibi hakem hatası Bjk'nin sucu degil ancak kimse hakem hatalarının arkasına sıgınılmamalı demesin Allah aşkına hata bir degil iki degil üç degil.
Hani şu galatasaraylı arkadaşların dediği oyunlar , senaryolar olayına inanıyorum artık. 1 tane tertemiz golü ye , 1 tane %100lük pozisyona faul çal , beleşten faul ver duran toptan gol ye. Ziegler alternatif bile olamaz bu takıma U18'den birini koyalım sol beke daha iyi olur. Bu sene şampiyonluk gitti. Üzüldüğüm nokta elimizle şampiyon yapıyoruz adamları şaka gibi.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz