Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

14 37.84%
  • Berabere biter

8 21.62%
  • Fenerbahçe kazanır

15 40.54%
Sayfa 6 / 13 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 364 sonuç

Konu: Beşiktaş - Fenerbahçe | STSL 24. Hafta

1. Default

Açıkçası Beşiktaş'ın kazanmasına sevindim, onların puan kaybetme potansiyeli daha yüksek. Fenerbahçe kazansa bir daha durdurmak zor olurdu

Niang, cok sert Beni tamamen yaniltti bu adam.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Yalnız Samet Aybaba formdaydı bu maç.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Elimizden geleni yaptık ama rakip 13 kişi olunca elimizden gelen yetmedi.
    Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman olduğu sürece bu takım şampiyon olmaz...
    Bu gidişle ilk 3'e bile giremez. Hakemleri suçlamayın.KOva gibi kalecin,bedava maç bileti alan teknik direktörün varsa sonuç gayet normal...

[YOUTUBE="04dmcdOHsJA"]...........[/YOUTUBE]

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    gooooooolllll gooolll gooooooolll be gooooollllllllll gooooolllllllllll !!!!!!!!
    Çok azcık geriden geliyosun abi

Tebrikler her iki tarafa da, Beşiktaş kaybetseydi kopardı, kazandı artık şampiyonluk yarışının bu 3'lüyle devam edeceği kesinleşti..

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman olduğu sürece bu takım şampiyon olmaz...
    Bu gidişle ilk 3'e bile giremez. Hakemleri suçlamayın.KOva gibi kalecin,bedava maç bileti alan teknik direktörün varsa sonuç gayet normal...
    Sizin gözünüzü sadece yönetime ve hocaya olan nefret bürümüs Aykut Kocaman takımı belki kötü yönetiyor ama her maç ona yüklenmenin lüzumu yok adam gibi bir maç yönetilseydi bu maç bizimdi.

Mustafa Emre Eyisoy ve Mete Kalkavan Gs'nin şampiyonluk şansını %90a çıkardı tebrikler büyük iş başardılar.

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Çok azcık geriden geliyosun abi

Tebrikler her iki tarafa da, Beşiktaş kaybetseydi kopardı, kazandı artık şampiyonluk yarışının bu 3'lüyle devam edeceği kesinleşti..
    İnternet Explorer misali

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sizin gözünüzü sadece yönetime ve hocaya olan nefret bürümüs Aykut Kocaman takımı belki kötü yönetiyor ama her maç ona yüklenmenin lüzumu yok adam gibi bir maç yönetilseydi bu maç bizimdi.

Mustafa Emre Eyisoy ve Mete Kalkavan Gs'nin şampiyonluk şansını %90a çıkardı tebrikler büyük iş başardılar.
    Bu yoruma baska bisey eklemeden altina imzami atarim. Ki bu mac gayet iyiydik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Besiktasi tebrik ederim,hakemin hata yapması onlarin suçu değil. Kaybedene yazık olur denen cinsten bir maçtı,maalesef kaybeden biz olduk.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Müneccim gibisin maşallah

Fener ikinci yarı maçı kazanmak için ilk yarıdaki 40 dakikalık oyunu gösterdi mi göstermedi mi ? Eğer gösterdi diyorsan eyvallah.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Hakem hata yaptı evet ama maaçı Aykut Kocaman ve futbolcular verdi. Artık Aykut Kocaman'ı savununan olur mu bilmiyorum. Yobo ve Hasan Ali yerine Ziegler ve Bekir'i seçerek maçın başında FB'yi mağlup eden adam Aykut'tur. Volkan Demirel kalemizde olmasaydı bu sene 7-8 puan daha fazla alırdık. Aykut'u son 2-3 maçtır övüyodum ama bugün tamamen gözümden düştü. Volkan Demirel de artık sevinir herhalde FB tarihinde en çok hatalı gol yiyen kalecidir. Konu mankeni gibi üstüne gelmeyen top gol oluyor.

Bu sene şampiyonuk gitti bari 2. lik için çabalayalım. Seneye de artık gerekirse 50 milyon harcayıp kadroyu revize etmek gerekiyor. Şu savunmada 1 tane bile futbolcu bu takımda oynamaz.

Bu arada BJK'ı tebrik edelim de unutmadan, maçı hakkettiler.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

İki takımı da tebrik etmek lazım. İki takımda bana göre izleyenlere müthiş bir maç izlettirdi. Ama şu hakem konusunda bazı arkadaşlar kızgınlıkla yazıyor. Ne yani Beşiktaş hakemi de arkasına aldı yok öyle bir dünya. Verilmeyen gol ve bazı kararlarda çaldığı düdüklerle tepkinizde haklısınız ama en azından bugün sahada oynanan futbolu hiçe saymayın. İki takıma da gidebilirdi maç ama Fenerbahçe son dakikalarda kazanmak için riski alınca kontradan son mermiyi sıkan biz olduk.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Besiktasi tebrik ederim,hakemin hata yapması onlarin suçu değil. Kaybedene yazık olur denen cinsten bir maçtı,maalesef kaybeden biz olduk.
    ..................
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Elinizden geleni ilk yarı yaptınız ama ikinci yarı ?
    Görende Beşiktaş tek kale oynadı sanacak konuşturmayın adamı.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Öncelikle Beşiktaşlı arkadaşları kutlarım.

Herşeyden önce çok zevkli bir maç oldu, sanki kazanan şampiyon olacakmış havası vardı maçta ve bu son saniyeye kadar yansıdı bunun kanıtı da gol oldu.

Hakem hakkında eleştirimi ilk yarı yaptım zaten Sow yine nefis oynadı ancak Webo aynı şekilde karşılık vermedi. 4-4-2'ye dönünce ilk dakikalar orta alanda bir kopma oldu ve Beşiktaş çok rahat top yapar oldu sonradan biraz toparlandık ancak geçti.

Aykut Kocaman bu geçiş ile bana bir ışık verdi ancak daha erken yapamaz mıydı burası tartışılır. Kazanmak için herşeyi yaptık ancak olmayınca olmuyor buna hakem hataları da eklenince zaten puan kaybı kaçınılmaz oluyor.

Ben burada laf söylesem bile hakeme hakem bunları okuyamayacak o yüzden boşuna rakip takım taraftarını da kırmayalım.Sonuçta verilen kararda onların payı yok..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Bazı Fenerbahçeli arkadaşlar Hakemde buluyorlar suçu tmm hakemdede var suç gol verilmedi. Ama birazda kendi takımlarına ve hocasına bakmaları lazım. 2. yarıda hiç birşey oynamadı fenerbahçe aykut hocanın değişiklikleride iyi değildi bence.

İkinci yarı çok iyi değildik belki ama kaybetmeyi de hak etmediğimizi düşünüyorum. BJK'nin galibiyetinin önüne hakemi koymamalıyız. Tebrik etmek gerek bu saatten sonra, tebrikler BJK.

Ama hakemin ilk yarıdaki performansını düşününce, Türk futbolu yeni bir hakem daha kazandı demekten alıkoyamıyorum kendimi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Müneccim gibisin maşallah

Fener ikinci yarı maçı kazanmak için ilk yarıdaki 40 dakikalık oyunu gösterdi mi göstermedi mi ? Eğer gösterdi diyorsan eyvallah.
    Maçı haketmek için 90 dakika hiç durmadan paso hücum yapmak mı gerekiyor ? Elbet takım yorulacak bazı dakikalar durgun geçecek.2. yarıda öyle çok kötü oynamadık.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

2. yarı Fernandes önderliğinde Beşiktaş daha iyiydi, yanılttılar beni. Aykut Kocaman'ın değişiklikleri mantıklı gibi gözüküyordu ama sahaya pek etkisi olmadı sanki. Beşiktaş'da hem Emre hem de Oğuzhan olumlu katkı verdiler.

İzlemesi çok keyifliydi, Beşiktaşlıları tebrik ederim.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Beşiktaş maçı sonuna kadar haketti yazdığımı hatırlamıyorum öyle bi fikre kapılmışsında.
    Last edited by Kaka Leite : 03.Mart.2013 at 23:18 Reason: Üslup
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Öncelikle çok zevkli bir maç oldu,beşiktaşlı arkadaşları tebrik ederim;İlk yarıda verilmeyen nizami bir golümüz var ancak yapacak bir şey yok

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Maçı haketmek için 90 dakika hiç durmadan paso hücum yapıcak halimiz yok elbet takım yorulacak bazı dakikalar durgun geçecek.
    Hücum değil ki bahsettiğim ilk 40 dakika top yapamadık, kötü olduğumuzdan değil Fenerbahçe çok iyi oynadığıdan. Hatta ben ilk maç gibi 2-3 fark olur diyordum bu baskıya mücadeleye. Maçı haketmek senin için sürekli hücum yapmaksa birşey diyemem tabi ki
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sanırım Fenerbahçe'nin attığı gol ofsayt değildi net göremedim. Hakem'in hatalı karar verdiğini düşünüyorum orada.

Öte yandan Emre'nin Fernandes'e yaptığı ilk faulde kart görecekken Fernandes'e sarılıp özür dilemesiyle geçişti o kartlık posizyonda.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Üslubum yanlış anlaşılmış. Kusura bakma. Tam tersini yazıyorum. Ne olur konuşma. Bakalım bu da yanlış mı anlaşılacak
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kendilerine gelince "komplolar , senaryolar üretenler" bizim maçta hakem hata yapınca hakemdir hata yapar diyorlar. Açık konuşmak gerekirse bu sonuçtan en karlı çıkan takım Galatasaray oldu. Beşiktaş kısıtlı kadrosu ile zor götürür bu yarışı diye düşünüyorum. Ama yinede Beşiktaşı tebrik etmek gerek çok iyi mücadele ediyorlar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu arada Beşiktaş'ın bu sezon 7-8 maçının bir kısmını izledim bunun sonucunda Hilbert'e hasta oldum.Adam Türkiye standartlarının çok üstünde bir bek,cidden Beşiktaş için büyük bir şans.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Hücum değil ki bahsettiğim ilk 40 dakika top yapamadık, kötü olduğumuzdan değil Fenerbahçe çok iyi oynadığıdan. Hatta ben ilk maç gibi 2-3 fark olur diyordum bu baskıya mücadeleye. Maçı haketmek senin için sürekli hücum yapmaksa birşey diyemem tabi ki
    Bjk'den çok üstün oynadıgımız kesin benim için bir maçta rakipten üstün oynuyorsan o maçı haketmissindir neyse söylenecek birşey yok yukarda ki arkadaslarında dedigi gibi hakem hatası Bjk'nin sucu degil ancak kimse hakem hatalarının arkasına sıgınılmamalı demesin Allah aşkına hata bir degil iki degil üç degil.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bu arada Beşiktaş'ın bu sezon 7-8 maçının bir kısmını izledim bunun sonucunda Hilbert'e hasta oldum.Adam Türkiye standartlarının çok üstünde bir bek,cidden Beşiktaş için büyük bir şans.
    Umarım Galatasaray alır o zaman, içi bizi dışı sizi yakar. Lakabı kademe hatası
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Hani şu galatasaraylı arkadaşların dediği oyunlar , senaryolar olayına inanıyorum artık. 1 tane tertemiz golü ye , 1 tane %100lük pozisyona faul çal , beleşten faul ver duran toptan gol ye. Ziegler alternatif bile olamaz bu takıma U18'den birini koyalım sol beke daha iyi olur. Bu sene şampiyonluk gitti. Üzüldüğüm nokta elimizle şampiyon yapıyoruz adamları şaka gibi.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Sayfa 6 / 13 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri