Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

14 37.84%
  • Berabere biter

8 21.62%
  • Fenerbahçe kazanır

15 40.54%
Sayfa 9 / 13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 364 sonuç

Konu: Beşiktaş - Fenerbahçe | STSL 24. Hafta

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Sen de o zaman hakemleri yenecek kadro kur ve oyun oynat
    Maalesef hakemi yenemezsin. Görüyorsun tertemiz gollerini iptal edebiliyor yetki onda. Bugün oynanan oyun kötümüydü anlamıyorum bir tek ben mi beğendim takımı ?
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Telegol'ü izlerken alt fonda çalan müziği kendim bilgisayardan açmış gibi hissediyorum ya. Yeni bir çığır açtılar yayıncılık anlayışında.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Ligin ortasında havlu atmanı hakemler yarattı. Bugun o hatayı yapmasa havlu atmıcaktın lige. 6 mağlubiyetin 2si (Sivas ve Beşiktaş) maçlarında maç senın hakkın ki bu 6 puan eder. Geri kalanında hatalar, kötü oyunlar olmuştur takibiki. Ancak şu maçta bile Aykut Kocaman'a laflar geliyorsa art niyet ararım. Takım kötü mü oynadı bu maç ?
    Bu maç için değil genel olarak bence Fenerbahçe kötü oynadı. Ne hücum organizasyonu ne takım savunması iyidi.Buna teknik ve taktik hatalar da eklendi...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Dikkat edersen puan tablosunu paylaştım. Sezon öncesi belki senin bile burun kıvırdığın Beşiktaş bugün seni yendi, puan tablosunda senin önünde, daha Mart ayının başındasın 7 puan fark yemişsin, şampiyonluk umudunu orada sahaya gömmüşsün. Daha ne diyeyim ? Hadi bugün hakem hatalıydı. Alınan 7 beraberlik ve 6 mağlubiyeti, daha ligin ortasındayken havlu atma hissini sana hakemler mi yarattı ? Aykut Kocaman'a "A" deyince çıldıran bir kitle var. Yahu adam bile bazı şeyleri kabulleniyor, sizin kabullenmediğiniz kadar.

Neyse tekrardan Beşiktaş'ı hem maç için hem de bu sezon gösterdikleri performans için tebrik ederim.

Herkes senin gibi realist düşünmüyor, duygusal yaklaşıyor olaya. Şuraya bir oıyuncuyu eleştirsek herkes hücum ediyor malesef sebepsiz amaçsız yere savunuluyor. Ama dediklerin yüzde yüz doğru. Fenerbahçe'nin kadrosu bu istatistiği haketmiyor.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Maç sonucunu kestirmek güç ancak gollü bir maç geçicek gibi duruyor. Niang'ın bize golü kesin var.
    Eğer para kazanmak isteyen olursa rahatlıkla 10Ç basabilir. Klasik Galatasaray puan kaybederse Fenerbahçe puan kaybeder senaryosu olur. Sene başından beri teptiğimiz şansların haddi hesabı yok.
    İddaa oynasaymışım para kazanırmışız bari.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Maalesef hakemi yenemezsin. Görüyorsun tertemiz gollerini iptal edebiliyor yetki onda. Bugün oynanan oyun kötümüydü anlamıyorum bir tek ben mi beğendim takımı ?
    Ben genel olarak söyledim.Sezonun genelinde kusura bakma bu takım şampiyonluğunu hakedecek hiç bir şey yapmadı.Doymuş değil başarıya aç oyuncular ile ancak bu iş olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Lig bitti yorumları Rıdvan Dilmen önderliğinde Galatasaray cephesinde rehavet yaratmak için. Herşey olabilir, avantajlı olduğumuz kesin fikstüre bakıyorum, çoğu maçımız içerde, 33. haftaya kadar rakiplere göre nispeten daha iyi gözüküyor. Fenerbahçe Bursa ile oynayacak haftaya, Beşiktaş'ın da çok deplasmanı var.

Ama diğer yandan sahadaki futbola bakıyorum, Beşiktaş çok garip şekilde maçlar kaybedebiliyor, Fenerbahçe öne geçince otomatik olarak kontrole alıyor, 5. vitesten 1. vitese geçiyorlar sanki. Bizde de taktik belli değil, kadro istikrarımız yok. Sakatlıklar, cezalar, bir sürü etken var, ligde herşey olabilir. 4-5 haftadan önce tablonun netleşeceğini sanmıyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

İddaa oynasaymışım para kazanırmışız bari.
    Nedense sende bir farklılık görüyorum az önce 1 puanla 0 puanın arasında bir fark yoktu diyordun şimdi de yakınıyorsun

Maçtan önce sosyal paylaşım sitesindeki bir uygulamadan oynadığım zevkine kupon, tıklayın.

Gerçekte oynamayı düşündüm ama Fenerbahçe kazanır diyordum, iyi ki yatırmamışım kahrolmakta varmış

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Ben genel olarak söyledim.Sezonun genelinde kusura bakma bu takım şampiyonluğunu hakedecek hiç bir şey yapmadı.Doymuş değil başarıya aç oyuncular ile ancak bu iş olur...
    Ligin 2. yarısında bambaşka bir Fenerbahçe var iken şampiyonluğu hakedicek hiç bir şey yapmadı demek biraz abes kaçar. Diğer takımlar çok mu şey yapıyor ?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Sow ile Niang'ı karşılaştırmak çok gereksiz olur

Sow tabii ki daha iyi. Ancak Niang da bizdeyken çok sevdiğim bir oyuncu idi halen de öyle.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ligin ortasında havlu atmanı hakemler yarattı. Bugun o hatayı yapmasa havlu atmıcaktın lige. 6 mağlubiyetin 2si (Sivas ve Beşiktaş) maçlarında maç senın hakkın ki bu 6 puan eder. Geri kalanında hatalar, kötü oyunlar olmuştur takibiki. Ancak şu maçta bile Aykut Kocaman'a laflar geliyorsa art niyet ararım. Takım kötü mü oynadı bu maç ?
    Bugün takım iyiydi veya kötüydü diye özel bir yorum yapmadım. Senin de alıntıladığın ilk mesajımda dikkat edersen şuana kadarki genel durumu yorumladım. Herkes birilerine yapışmış, eleştiri gelince "ben değil O" psikolojisi içinde. Başkan'ı eleştirirsin, sempatizanları saldırır, hocaya devreder veya taraftarı suçlar; Hocayı eleştirirsin o oyunculara yöneltir ya da saha dışı olaylarına yansıtır. Oyuncuları eleştirirsin Hoca kaynak gösterilir. Peki kim bunun sorumlusu ? Soruyorum soruyorum, herkes bir bahaneye tutunarak eteğini çekiyor, ortada bir ben kalıyorum. Demek ki sorumlu benim : )

@William Rookwood

Yapacak bir şey yok, kötü de biz oluyoruz sonra. Yeter ki sus duymayalım diyorlar ama sussam gönül razı değil, söylesem tesiri yok.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Yalnız Fenerbahçe'yi ikinci yarı çok beğenerek izliyorum. Bence çok iyi oynamaya başladılar. Transferler takımın çehresini değiştirdi. Tek sorun golü attıktan sonra geri çekilmeleri. Bu seviyede bir takıma ters bir durum. Bu takım kontra oynayacak bir takım değil pasa dayalı.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Nedense sende bir farklılık görüyorum az önce 1 puanla 0 puanın arasında bir fark yoktu diyordun şimdi de yakınıyorsun
    Ben beraberliğin kaçtığına mı yakınıyorum ? Galibiyetin kaçtığına yakınıyorum. Hakemin hatalı kararlarına isyan ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ziegler !!! Bek dediğin adam öncelikle rakip kanadına orta açtırmayacak en azından bunu engellemeye çalışacak. bu adamın kanadından gelen giden orta açtı . Hilbert , Holosko. hiçbirini engelleyemedi , engellemeye de pek çalışmadı.

Sow . bu adam merkezde oynayınca ne kadar etkili olduğunu gösterdi. Ömer abiye katılıyorum. Sow'un oyun görüşü pek yok. Çok iyi aldığı topları çok alakasız yerlere bırakmaya çalışıyor ve başarısız oluyor. onun yerine ceza sahası yayından şut çekse belki Webo dönen topu tamamlayacak. Bunları geçiyorum ama adam tam bir golcü. GG ile ikisi bizim için bir nimet , kıymetlerini bilelim.

GG. Hücum anlamında en etkili ismimiz. hayranlıkla izliyorum ben bu adamı hele ilk yarıdaki kendi topuna koştuğu pozisyonda benim hız-hızlanmam 15 olamaz diye bağırdı resmen

Caner. Bu adam bu takımda çok rahat oynar. girdiği anda takıma hareketlilik kazandırdı. ki bence takımda en iyi orta açan adam bu. 442 de 11 oynasa Sow ve Weboya çok gol attırır.

Webo. hiç beğenmedim. geldiği günden beri pek beğendiğim de söylenemez zaten.

İyi mücadele ettik , tebrik ediyorum takımı.

ek: Bekir. bu adam şuanki formuyla ligdeki en 3-5 stoperden biri benim için , tartışmasız.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Önemli olan taraftarın ve takımın buradan ayağa kalkabilmesi. Şampiyonluk gitti artık yapacak birşey yok. Ligi 2. bitirip Türkiye kupasını kazanmalıyız. Avrupa'da da çeyrek final görmek farz oldu. Ama ne olursa olsun sene sonunda Aykut'un gideceğini düşünüyorum, gitmeli de. Aykut Kocaman'ın savunulacak bir tarafı yok. Üç yldır sene başında rezalet oynayıp sene sonunda her maçı ölüp dirilerek izletiyorsa bize bu takımda yapamıyor demektir. En kritik maçında defans hattını Bekir, Egemen ve Ziegler'den kurarsan böyle olur, üçü de bu takımda oynamaz rezalet futbolcular.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bugün takım iyiydi veya kötüydü diye özel bir yorum yapmadım. Senin de alıntıladığın ilk mesajımda dikkat edersen şuana kadarki genel durumu yorumladım. Herkes birilerine yapışmış, eleştiri gelince "ben değil O" psikolojisi içinde. Başkan'ı eleştirirsin, sempatizanları saldırır, hocaya devreder veya taraftarı suçlar; Hocayı eleştirirsin o oyunculara yöneltir ya da saha dışı olaylarına yansıtır. Oyuncuları eleştirirsin Hoca kaynak gösterilir. Peki kim bunun sorumlusu ? Soruyorum soruyorum, herkes bir bahaneye tutunarak eteğini çekiyor, ortada bir ben kalıyorum. Demek ki sorumlu benim : )
    Tamam abi birşey demiyorum bende diyorum ki hatalar oldu, olucaktırda ama her maç hocayı eleştirmek de arkasında art niyet arattırıyor. Ligin 2.yarısında ligin en iyi topunu oynayan takımdır belki de Fenerbahçe ama gerek şanssızlık gerek hakemler olmuyor ilerlemiyor.

Bu takım daha ne yapsın ki ?

ilk yarı çok iyiydik ikinci yarıda beşiktaştan iyiydik ama olayınca olmuyor yapacak bişey yok.Bizim için lig bitmiştir.Artık UEFA ya bakalım.

Beşiktaşı tebrik ederim ama bu oyun yapısıyla - daha doğrusu ben oyun bile göremedim - maç nasıl kazanıyorlar anlamış değişim. Fernandesin duran toplarından başka bişey yok.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Bu takım daha ne yapsın ki ?

ilk yarı çok iyiydik ikinci yarıda beşiktaştan iyiydik ama olayınca olmuyor yapacak bişey yok.Bizim için lig bitmiştir.Artık UEFA ya bakalım.

Beşiktaşı tebrik ederim ama bu oyun yapısıyla - daha doğrusu ben oyun bile göremedim - maç nasıl kazanıyorlar anlamış değişim. Fernandesin duran toplarından başka bişey yok.
    Hakem kararları bi de.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hakem hatalarını filan geçtim, oyun hakkı filan tartışılabilir konular bunlar. Bence de Fenerbahçe maç genelinde daha iyiydi. Ama sormak istediğim bir nokta var.

Hasan Ali'nin suçu nedir? Ziegler'den ne eksiği var?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tamam abi birşey demiyorum bende diyorum ki hatalar oldu, olucaktırda ama her maç hocayı eleştirmek de arkasında art niyet arattırıyor. Ligin 2.yarısında ligin en iyi topunu oynayan takımdır belki de Fenerbahçe ama gerek şanssızlık gerek hakemler olmuyor ilerlemiyor.
    Artniyet olmaz, olsa kimi neyi etkiler. Şurada bu bölümü gören okuyan 100 kişi vardır ya da yoktur. Herkes düşüncesini ortaya koyar. Futbol bu, başarı olduğu zaman övülür, başarısız olunduğu zaman eleştiri gelir. Bugün İspanya'da Mourinho'yu topa tutuyorlar, İngiltere'de Wenger'e demediklerini bırakmıyorlar, dediğim gibi futbolun kanunu bu. Kötü gidenin sebepleri sorgulanır.

Bugün Fenerbahçe iyiydi, Ligin ikinci yarısında, İlk yarıya nazaran daha iyi top oynuyor ancak 3 yıldır aynı senaryoyu yaşıyoruz. Ligin ikinci yarısına gelince (ilk sene 9, ikinci sene 6 -normal sezon sonu 9-, bu sene 6) geriden başlıyoruz. Sürekli takip eden biz oluyoruz. Bunu sadece hakeme veya şanssızlığa bağlamak olmaz, demek ki yaptığımız yanlışlar bizi bu noktaya getiriyor. O yanlışları da değil her maç sonu, her gün bile dile getirmek mümkün, çünkü sen ne kadar seviyorsan bu takımı, Eleştiri yapanlarda o kadar seviyor.

Bugünkü maçı sadece hakeme bağlayıp Beşiktaş'ın isteğini göz ardı etmeyeceğimiz gibi hakemin hatalarını da kabul etmemiz mümkün değil. Keşke ne lehe ne de aleyhe olsaydı ama oluyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Ayrıca Gökhan Süzen'i geldiği günden bu yana beğenmiyorum, sezon başından bu yana sol tarafımızdan atak yemeye devam ediyoruz ve Gökhan'da bunu değiştiremedi. Tam anlamıyla bek olmamasının etkisi vardır tabi ama o bölge için Emre Özkan'ın daha iyi olduğunu düşünen ben mi varım sadece?

Hakem ne yaptı ki ben anlamadım ?

Sadece verilmeyen gol var .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aykut Yıldırım ‏@aykutTyildirim
    Mac sonu kavga ettigi iddia edilen Egemen ve Gokhan Gonul.. Otobusun arka 5'lisinde yanyana oturuyorlardi bilginize..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Emre Özkan gerçekten maçı kurtardı. 2 tane %100'lük posizyonu kesti savunmada. Öte yandan Niang'ın attığı golde de Fernandes'ten gelen topu hiç beklemeden orta kesti. Bravo gerçekten.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Hakem hatalarını filan geçtim, oyun hakkı filan tartışılabilir konular bunlar. Bence de Fenerbahçe maç genelinde daha iyiydi. Ama sormak istediğim bir nokta var.

Hasan Ali'nin suçu nedir? Ziegler'den ne eksiği var?
    Adı Hasanovic degil.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sow faul yapmadığı halde faulün çalınması, Meireles'in el pozisyonu daha uzar gider.

Neyse tek suç hakemlerde de değil zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@firatgunayer
    !! Bu arada skandal bir olay yaşanmış..Bjk, Fb'nin UEFA'daki rakibi Plzen'in hocasına bilet bulamamış.. Adam maçı kapalıda izlemiş..

FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by OrcunFB View Post

Sow faul yapmadığı halde faulün çalınması, Meireles'in el pozisyonu daha uzar gider.

Neyse tek suç hakemlerde de değil zaten.
    Lütfen Emre'nin sarı kartını da es geçmeyin.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Sow faul yapmadığı halde -Ersan'a teması bile yok- karşı karşıya pozisyonda faul dedi oyunu kesti. Golü vermedi sende yazmışsın. Beşiktaş'ın ilk golünde duran top öncesi Meireles'e elle oynama verdi yarım metreden kolu vucüda bitişik artık hakem kolu neresıne goturmesını bekliyorsa. Caner'in hızlı oynadığı Sow'un karşı karşıya kalacağı pozisyonda oyunu durdurdu üstelik Caner'e sarı kart verdi.

Sayfa 9 / 13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri