Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Plzen kazanır

8 26.67%
  • Berabere kalınır

13 43.33%
  • Fenerbahçe kazanır

9 30.00%
1 ile 30 arası toplam 146 sonuç

Konu: Viktoria Plzen - Fenerbahçe | Uefa 3. Tur 1. Maçı

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    İptal edilmesi zaten abes olurdu.
    Neden abes olsun ki ? İndirime gidilmeliydi bence. Çünkü denildiği gibi kasıklarına doğru tekme atmıyor Meireles.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Neden abes olsun ki ? İndirime gidilmeliydi bence. Çünkü denildiği gibi kasıklarına doğru tekme atmıyor Meireles.
    Kasıklara tekme atmanın cezası 3 maçtan daha fazla,sen hala Fanatik'in haberine inanıyormusun ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Kasıklara tekme atmanın cezası 3 maçtan daha fazla,sen hala Fanatik'in haberine inanıyormusun ?
    O haber sadece Fanatik'te yayınlanmadı. Ayrıca bu kadar yanlış bir rapor olmasa Meireles'i kadroya almazlardı dimi ?

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

O haber sadece Fanatik'te yayınlanmadı. Ayrıca bu kadar yanlış bir rapor olmasa Meireles'i kadroya almazlardı dimi ?
    Alsalar da bir şey fark etmez ki oynayamayacak sonuçta. Takıma bir yarar sağlar diye mi dahil ettiler kadroya onuda bilmiyorum artık.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Tyrion View Post
    Alsalar da bir şey fark etmez ki oynayamayacak sonuçta. Takıma bir yarar sağlar diye mi dahil ettiler kadroya onuda bilmiyorum artık.
    Kadroya almalarının sebebi UEFA'ya itiraz bugün belli olucaktı ve beklenilen yüksek ihtimal cezada indirim olacağıydı. Hatta ceza 1 maça düşseydi oynayabilecekti. O sebepten aldılar. Ancak UEFA nasıl onadı anlamsız.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tamam hocam,sen rapor yanlış diyorsan yanlıştır

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Tamam hocam,sen rapor yanlış diyorsan yanlıştır
    Hayır demek istediğim Fanatik'e inanıyormusun diyorsun hadi ben inandım diğer sitelerde Fanatik'in yalan haberine inanıp mı koymuş ? Yönetimde mi Fanatik'e güvenmiş ceza iner diye götürmüş Orda yazılanlar doğruysa cezanın inmesi gerekirdi (ki doğru olduğu gözüküyor). Benim demeye çalıştığım şey buydu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hayır demek istediğim Fanatik'e inanıyormusun diyorsun hadi ben inandım diğer sitelerde Fanatik'in yalan haberine inanıp mı koymuş ? Yönetimde mi Fanatik'e güvenmiş ceza iner diye götürmüş Orda yazılanlar doğruysa cezanın inmesi gerekirdi (ki doğru olduğu gözüküyor). Benim demeye çalıştığım şey buydu.
    Hocam Fanatik'in linkini sen paylaştın ben senin paylaştığın linke göre yorum yaptım,Fanatik değil başka bir gazete olsa o gazetenin haberine mi inandın derdim yine.

Yaptıkları haber son derece saçma.Raporda hayalarına,kasıklarına ve cinsel organına tekme attı yazıyorsa ve sözde o raporu dikkate aldıysa UEFA o ceza 3 maçtan fazla olurdu.Aldığı ceza gayet normal ve o haber hangi sitede veya gazete de yapılmış bilmiyorum ancak tamamıyla yalan bir haber.

Mesaj Yetkileri