Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Plzen kazanır

8 26.67%
  • Berabere kalınır

13 43.33%
  • Fenerbahçe kazanır

9 30.00%
Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 146 sonuç

Konu: Viktoria Plzen - Fenerbahçe | Uefa 3. Tur 1. Maçı

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

SON DAKİKA... UEFA Tahkim Kurulu, Fenerbahçeli Raul Meireles'e verilen 3 maçlık cezayı onadı.
    Last edited by Oceanus : 07.Mart.2013 at 17:39

2. Default

İptal edilmesi zaten abes olurdu.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    İptal edilmesi zaten abes olurdu.
    Neden abes olsun ki ? İndirime gidilmeliydi bence. Çünkü denildiği gibi kasıklarına doğru tekme atmıyor Meireles.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Neden abes olsun ki ? İndirime gidilmeliydi bence. Çünkü denildiği gibi kasıklarına doğru tekme atmıyor Meireles.
    Kasıklara tekme atmanın cezası 3 maçtan daha fazla,sen hala Fanatik'in haberine inanıyormusun ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

2.5 sene önce Beşiktaş ile eşleştiğinde herkes çantada keklik rakip olarak görüyordu bu takımı geçen 2.5 sene aradan sonra herkes temkinli yaklaşıyor.

Ben hem içerde hem dışarda farklı geçeceğimizi düşünüyorum bu turu.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Kasıklara tekme atmanın cezası 3 maçtan daha fazla,sen hala Fanatik'in haberine inanıyormusun ?
    O haber sadece Fanatik'te yayınlanmadı. Ayrıca bu kadar yanlış bir rapor olmasa Meireles'i kadroya almazlardı dimi ?

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

O haber sadece Fanatik'te yayınlanmadı. Ayrıca bu kadar yanlış bir rapor olmasa Meireles'i kadroya almazlardı dimi ?
    Alsalar da bir şey fark etmez ki oynayamayacak sonuçta. Takıma bir yarar sağlar diye mi dahil ettiler kadroya onuda bilmiyorum artık.

o hareket 3 maç çok standard cok normal bir Uefa cezası olmuş. Tartışmanın fazla anlamı yok bence.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Tyrion View Post
    Alsalar da bir şey fark etmez ki oynayamayacak sonuçta. Takıma bir yarar sağlar diye mi dahil ettiler kadroya onuda bilmiyorum artık.
    Kadroya almalarının sebebi UEFA'ya itiraz bugün belli olucaktı ve beklenilen yüksek ihtimal cezada indirim olacağıydı. Hatta ceza 1 maça düşseydi oynayabilecekti. O sebepten aldılar. Ancak UEFA nasıl onadı anlamsız.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Ceza 1 maça düşseydi oynamayacaktı çünkü bate ile olan 2.maçta kırmızı kart gördü

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Ceza 1 maça düşseydi oynamayacaktı çünkü bate ile olan 2.maçta kırmızı kart gördü
    İlk maçta gördü.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tamam hocam,sen rapor yanlış diyorsan yanlıştır

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

İlk yarı 0 bitsin,Fenerbahçe kazansın isteklerim bunlar başarılar Fenerbahçe
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Quote Originally Posted by Börk View Post
    İlk yarı 0 bitsin,Fenerbahçe kazansın isteklerim bunlar başarılar Fenerbahçe
    İlk sarı kartı, tacı falan da ayarlayalım mı ister misin

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

İlk sarı kartı Plzen görsün,ilk tacı da Fenerbahçe kullansın
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Tamam hocam,sen rapor yanlış diyorsan yanlıştır
    Hayır demek istediğim Fanatik'e inanıyormusun diyorsun hadi ben inandım diğer sitelerde Fanatik'in yalan haberine inanıp mı koymuş ? Yönetimde mi Fanatik'e güvenmiş ceza iner diye götürmüş Orda yazılanlar doğruysa cezanın inmesi gerekirdi (ki doğru olduğu gözüküyor). Benim demeye çalıştığım şey buydu.

sakary Ali Misafir

Plzen'in nasıl bir oyun oynayacağını merak ediyorum. Fenerbahçe'nin avantaj yakalaması için gol atması gerek. Bence 0-0 riskli bir sonuç olur. Temsilcimize başarılar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hayır demek istediğim Fanatik'e inanıyormusun diyorsun hadi ben inandım diğer sitelerde Fanatik'in yalan haberine inanıp mı koymuş ? Yönetimde mi Fanatik'e güvenmiş ceza iner diye götürmüş Orda yazılanlar doğruysa cezanın inmesi gerekirdi (ki doğru olduğu gözüküyor). Benim demeye çalıştığım şey buydu.
    Hocam Fanatik'in linkini sen paylaştın ben senin paylaştığın linke göre yorum yaptım,Fanatik değil başka bir gazete olsa o gazetenin haberine mi inandın derdim yine.

Yaptıkları haber son derece saçma.Raporda hayalarına,kasıklarına ve cinsel organına tekme attı yazıyorsa ve sözde o raporu dikkate aldıysa UEFA o ceza 3 maçtan fazla olurdu.Aldığı ceza gayet normal ve o haber hangi sitede veya gazete de yapılmış bilmiyorum ancak tamamıyla yalan bir haber.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bence 3 maç gayet yerinde olmuş. Kaybettiği topta direk rakibe kasıtlı tekme atıyor, pozisyonda hiçbir masumluk yok. Ve ben itirazın kasığa tekme değil de İbrahimovic olayı örnek gösterilerek yapıldığını düşünüyorum. Bence alakası yok ama aynı şekilde tekmeye kırmızı görüp 2 maç aldığı için bir itiraz yapılmıştır. Fakat ne olursa olsun en iyi ihtimalle bile 2 maça inerdi ve yine oynamazdı, bizimkiler aşırı iyimser yaklaşmışlar.

Bence iyi de oldu, Meireles aman aman bir katkı da vermiyor takıma. Aldığı paranın ve bonservisin 4 te 1'i kadar anca katkı yaptı takıma. O paraya adam akıllı genç bir futbolcu alamadılar bizimkiler, hatta Alper'e vermedikleri paraya pişman olmuşlardır.

Nesil
    2006

Bence akşam iki takımda kontrollü bir futbol oynayacak ilk maçtan riske girmek istemeyeceklerdir. Plezen kontra ile vuruyorsa Aykut Kocaman takımı geride tutar bu yüzden. Zaten tutmayıda seviyor. O sebepten ötürü 1-0 olsun bizim olsun diyorum. Ama bu maç berabere biteceksede gollü bitsin.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Alt banko. 0-0 bitecegini düsünüyorum.İnşallah yanlırım da kazanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk yarı 1-1. İkinci yarı 2-1 Plzen alır gibi geliyor bana. Maçı hangi kanal verecek bu arada ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Selçuk oynuyor.

Bir kere şaşırt bizi Aykut Kocaman.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fenerbahçe'nin ilk 11'i Volkan, Gökhan, Bekir, Yobo, Ziegler, Mehmet Topal, Selçuk, Kuyt, Baroni, Sow, Webo.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    İlk yarı 1-1. İkinci yarı 2-1 Plzen alır gibi geliyor bana. Maçı hangi kanal verecek bu arada ?
    Star veriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

kadroya bakıyorum selçuk-topal ikilisi yanyana. Aykut Kocaman geldiğinden beri başarısız sonuçla ayrıldığı maçları bir düşünse genelinde bu akşam için ne düşünüyorsa aynı şeyleri düşünerek çıktığını görürüz. Neden bunu düşünmüyor? Neden "ben ne zaman iki tam önlibero ile sahaya çıksam kaybediyorum" demiyor anlamıyorum.

Bu arada bu sezondan önceki sezonlar için 2 tam önlibero baroni-selcuk'tu orada baroni biraz daha yumusak bir oyuncu olduğu için nispeten daha bile iyi oynuyorduk. Kaldıki ona rağmen genelde başarısız olunuyordu. Şimdi Selçuk-Topal azap resmen.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Yahu bir kıtasal turnuvanın lig usulü değil, 2 maçlık eleme sistemiyle oynanan maçlarında bu takım. Maçın 4. dakikasında rakibine hiç gereği yokken, neresine denk gelirse gelsin tekme atıyorsa bir futbolcu 3'e 5'e bakmam. Cezanın indirilmemesi çok yerinde olmuş. Keşke sözde savundukları Fenerbahçe menfaatlerini, sözde dillerinden düşürmedikleri Fenerbahçe büyüklüğünü özünde de benimseyen yöneticilerimiz olsa da, kulüp olarak da ağır bir ceza verilseydi Meireles'e. Hala indirilmeliydi cezası deniyor. Meireles Avrupa'nın önde gelen orta saha oyuncularından. Meireles takımın hem ligde, hem Avrupa'da en önemli katkı beklediği oyunculardan. Ama paşamız, deplasmanda oynanan bir maçın 4. dakikasında keyfiyen tekme atıyor rakibine. Ligde üstüste maçlarda ciddiyetsizliği, sorumsuzluğu nedeniyle cezalar alıyor, ceza almadığı tekmeler atıyor. Ama Meireles'in cezası düşmeliydi diyoruz hala. Biz böyle Meireles'in cezası düşse de oynatsak diye ağzı açık bakarsak kendisine, armayı öptü diye yaptığı terbiyesizliği ve sorumsuzluğu unutup kahraman gibi görürsek daha çok tekme atar, sahadaki arkadaşlarını satar. Kimse kusura bakmasın.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006

Meireles'e ceza vermeye filan gerek yok kırmızı gördü mü Selçuk oynuyor bir sezona bedel.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bu taraftara ve takıma yönelik bir ceza oluyor ama. Meireles'in umrunda olduğunu sanmıyorum.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    İlk maçta gördü.
    2.maç rakip mi görmüştü çünkü 2 maçta da kırmızı var diye hatırlıyorum

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri