1 ile 30 arası toplam 124 sonuç

Konu: FM 2013 Çıkış Günü Yamaları Ve 13.3.0 Ek Yaması

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Abi Beşiktaş'ın stad projesini ekledin mi?
    Ekleyemedim cunku ne oldugu hala pek belli degil.

Yani kulubun bu stadin yapimindan dogan ne kadar borcu olacak, ne zaman yapilacak ne zaman bitirilecek, Besiktas o sirada nerede oynayacak hep soru isareti.

Fikret Orman, stadi 90 milyon dolar'a bitirecegiz demis ama boyle bir proje icin oldukca dusuk bir maliyet gibi geliyor bana. Ozellikle orada mevcut bir stadin oldugu ve bu stadin yilkilmasinin da bir maliyet oldugunu, zeminin 8 metre asagiya cekilecegini ve orada tarihi esere rastlanma ihtimali oldugunu ve bunun calismalarin bitis suresini ve maliyetini cok etkileyebilecegini goz onunde bulundurursak.

Eger hic bir aksilik olmaz, finansal gercekleri de biraz gozardi edelim dersen ufak bir ek yama hazirlayayim. Ama insaat sirasinda Besiktas nerede oynayacak konusu da hala belli degil. O konuda dusunceler varsa ona gore ayarlayayim.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Yani kulubun bu stadin yapimindan dogan ne kadar borcu olacak, ne zaman yapilacak ne zaman bitirilecek, Besiktas o sirada nerede oynayacak hep soru isareti.

Fikret Orman, stadi 90 milyon dolar'a bitirecegiz demis ama boyle bir proje icin oldukca dusuk bir maliyet gibi geliyor bana. Ozellikle orada mevcut bir stadin oldugu ve bu stadin yilkilmasinin da bir maliyet oldugunu, zeminin 8 metre asagiya cekilecegini ve orada tarihi esere rastlanma ihtimali oldugunu ve bunun calismalarin bitis suresini ve maliyetini cok etkileyebilecegini goz onunde bulundurursak.

Eger hic bir aksilik olmaz, finansal gercekleri de biraz gozardi edelim dersen ufak bir ek yama hazirlayayim. Ama insaat sirasinda Besiktas nerede oynayacak konusu da hala belli degil. O konuda dusunceler varsa ona gore ayarlayayim.
    Bizim stadyumda oynayacaklar Ömer Abi. Yanılacağımı hiç sanmıyorum.

Devletin hibesi var. GSGM, 80 Milyon Dolar hibe yapıyormuş stadyum için:
    Linki buldum ama açamıyorum. KAP serverları problemli. (http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/D...dirimid=243485)

Türkiye lig seçiminde "Super Amateur League" ve "Super Legue" çıktı. Oyunun isimlendirmesi mi, yama ile alakası olabilir mi? Basit bir mesele, pek önemli değil.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

İsim yaması içinde sorum olacak; oyuna başladım sanırsam ufak bir kod girilerek lig ve takım isimleri değiştirebiliniyordu belli bir dosyada 2012'de bunu yapmıştım; ama nasıl yapıldığını hatırlamıyorum. Yardımcı olman mümkün mü?

Söylentiler üstüne yapmak hata olur. Medyada hep Şükrü Saraçoğlu olarak geçiyor. Kapasite 40bin gibi gözüküyor üç tarafı localı olacak. Ekim 2014'de yetişecekmiş. Tabii şu gerçek var mayıs ayında orada Rihanna konseri var kısaca stad yapılacak bile olsa Haziran ayından önce orada bir yıkım gerçekleşemez.

Birde şu var taksim çalışması var o bölgede trafik alt üst olmuş durumda belki inşaat için bu süre zarfında izinde alamıyabilirler.

Nesil
    2003

İsim yaması içinde sorum olacak; oyuna başladım sanırsam ufak bir kod girilerek lig ve takım isimleri değiştirebiliniyordu belli bir dosyada 2012'de bunu yapmıştım; ama nasıl yapıldığını hatırlamıyorum. Yardımcı olman mümkün mü?
    Code:
    "COMP_LONG_NAME_CHANGE"  130284 "Ziraat Türkiye Kupası" ""
    "COMP_SHORT_NAME_CHANGE" 130284 "Ziraat Türkiye Kupası" ""

"COMP_LONG_NAME_CHANGE"  130286 "Spor Toto Süper Lig" ""
    "COMP_SHORT_NAME_CHANGE" 130286 "Süper Lig" ""

"COMP_LONG_NAME_CHANGE"  155007 "Türkiye Süper Kupa" ""
    "COMP_SHORT_NAME_CHANGE" 155007 "Süper Kupa" ""

"COMP_LONG_NAME_CHANGE"  463479 "P.T.T. 1. Lig" ""
    "COMP_SHORT_NAME_CHANGE" 463479 "1. Lig" ""

"COMP_LONG_NAME_CHANGE"  463481 "Spor Toto 2. Lig" ""
    "COMP_SHORT_NAME_CHANGE" 463481 "2. Lig" ""
    "COMP_LONG_NAME_CHANGE"  463485 "Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup" ""
    "COMP_SHORT_NAME_CHANGE" 463485 "2. Lig Beyaz Grup" ""
    "COMP_LONG_NAME_CHANGE"  463486 "Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup" ""
    "COMP_SHORT_NAME_CHANGE" 463486 "2. Lig Kırmızı Grup" ""

"COMP_LONG_NAME_CHANGE"  130277 "Spor Toto 3. Lig" ""
    "COMP_SHORT_NAME_CHANGE" 130277 "3. Lig" ""
    "COMP_LONG_NAME_CHANGE"  70043162 "Spor Toto 3. Lig 1. Grup" ""
    "COMP_SHORT_NAME_CHANGE" 70043162 "3. Lig 1. Grup" ""
    "COMP_LONG_NAME_CHANGE"  70043163 "Spor Toto 3. Lig 2. Grup" ""
    "COMP_SHORT_NAME_CHANGE" 70043163 "3. Lig 2. Grup" ""
    "COMP_LONG_NAME_CHANGE"  70043164 "Spor Toto 3. Lig 3. Grup" ""
    "COMP_SHORT_NAME_CHANGE" 70043164 "3. Lig 3. Grup" ""

"COMP_LONG_NAME_CHANGE"  70055727 "Türkiye Bölgesel Amatör Lig" ""
    "COMP_SHORT_NAME_CHANGE" 70055727 "Bölgesel Amatör Lig" ""

"COMP_LONG_NAME_CHANGE"  70084836 "Türkiye Süper Amatör Lig" ""
    "COMP_SHORT_NAME_CHANGE" 70084836 "Süper Amatör Lig" ""

"COMP_LONG_NAME_CHANGE"  70007104 "Türkiye Amatör Lig" ""
    "COMP_SHORT_NAME_CHANGE" 70007104 "Amatör Lig" ""
    Bu kodu lnc eklentili bir dosyanin notepad dosyasinin icine ekleyip

/Football Manager 2013/data/db/1330/lnc/

Klasorunun icine koyman gerekli.

Söylentiler üstüne yapmak hata olur. Medyada hep Şükrü Saraçoğlu olarak geçiyor. Kapasite 40bin gibi gözüküyor üç tarafı localı olacak. Ekim 2014'de yetişecekmiş. Tabii şu gerçek var mayıs ayında orada Rihanna konseri var kısaca stad yapılacak bile olsa Haziran ayından önce orada bir yıkım gerçekleşemez.

Birde şu var taksim çalışması var o bölgede trafik alt üst olmuş durumda belki inşaat için bu süre zarfında izinde alamıyabilirler.
    Acikcasi ben de 2014/15 sezonuna yetismesinin hemen hemen imkansiz oldugunu dusunuyorum.

Ozellikle su anda ihalesi yapilmis her seyi hazir ve insaata baslanacak veya baslanmis olan Eskisehir, Sivas gibi statlarin 2015'te bitecegi goz onunde bulundurulursa.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bu söylenti değil. Oturup görüştü yöneticiler bu konu hakkında. Yönetimde muhalifler var ama Fenerbahçe'de başka ne derse odur. O yüzden Beşiktaş, seneye Şükrü Saraçoğlu'nda oynar.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Code:
    "COMP_LONG_NAME_CHANGE"  130284 "Ziraat Türkiye Kupası" ""
    "COMP_SHORT_NAME_CHANGE" 130284 "Ziraat Türkiye Kupası" ""

"COMP_LONG_NAME_CHANGE"  130286 "Spor Toto Süper Lig" ""
    "COMP_SHORT_NAME_CHANGE" 130286 "Süper Lig" ""

"COMP_LONG_NAME_CHANGE"  155007 "Türkiye Süper Kupa" ""
    "COMP_SHORT_NAME_CHANGE" 155007 "Süper Kupa" ""

"COMP_LONG_NAME_CHANGE"  463479 "P.T.T. 1. Lig" ""
    "COMP_SHORT_NAME_CHANGE" 463479 "1. Lig" ""

"COMP_LONG_NAME_CHANGE"  463481 "Spor Toto 2. Lig" ""
    "COMP_SHORT_NAME_CHANGE" 463481 "2. Lig" ""
    "COMP_LONG_NAME_CHANGE"  463485 "Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup" ""
    "COMP_SHORT_NAME_CHANGE" 463485 "2. Lig Beyaz Grup" ""
    "COMP_LONG_NAME_CHANGE"  463486 "Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup" ""
    "COMP_SHORT_NAME_CHANGE" 463486 "2. Lig Kırmızı Grup" ""

"COMP_LONG_NAME_CHANGE"  130277 "Spor Toto 3. Lig" ""
    "COMP_SHORT_NAME_CHANGE" 130277 "3. Lig" ""
    "COMP_LONG_NAME_CHANGE"  70043162 "Spor Toto 3. Lig 1. Grup" ""
    "COMP_SHORT_NAME_CHANGE" 70043162 "3. Lig 1. Grup" ""
    "COMP_LONG_NAME_CHANGE"  70043163 "Spor Toto 3. Lig 2. Grup" ""
    "COMP_SHORT_NAME_CHANGE" 70043163 "3. Lig 2. Grup" ""
    "COMP_LONG_NAME_CHANGE"  70043164 "Spor Toto 3. Lig 3. Grup" ""
    "COMP_SHORT_NAME_CHANGE" 70043164 "3. Lig 3. Grup" ""

"COMP_LONG_NAME_CHANGE"  70055727 "Türkiye Bölgesel Amatör Lig" ""
    "COMP_SHORT_NAME_CHANGE" 70055727 "Bölgesel Amatör Lig" ""

"COMP_LONG_NAME_CHANGE"  70084836 "Türkiye Süper Amatör Lig" ""
    "COMP_SHORT_NAME_CHANGE" 70084836 "Süper Amatör Lig" ""

"COMP_LONG_NAME_CHANGE"  70007104 "Türkiye Amatör Lig" ""
    "COMP_SHORT_NAME_CHANGE" 70007104 "Amatör Lig" ""
    Bu kodu lnc eklentili bir dosyanin notepad dosyasinin icine ekleyip

/Football Manager 2013/data/db/1330/lnc/

Klasorunun icine koyman gerekli.

Acikcasi ben de 2014/15 sezonuna yetismesinin hemen hemen imkansiz oldugunu dusunuyorum.

Ozellikle su anda ihalesi yapilmis her seyi hazir ve insaata baslanacak veya baslanmis olan Eskisehir, Sivas gibi statlarin 2015'te bitecegi goz onunde bulundurulursa.
    Teşekkür ediyorum abi, bu stad projesi yıl sonu daha da netleşir.

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bu söylenti değil. Oturup görüştü yöneticiler bu konu hakkında. Yönetimde muhalifler var ama Fenerbahçe'de başka ne derse odur. O yüzden Beşiktaş, seneye Şükrü Saraçoğlu'nda oynar.
    Yönetim daha taraftarın tepkisini ölçmedi mesala Beşiktaş - Fenerbahçe maçında Fenerbahçe Kadıköy'de deplasmana çıkacak. Bunu hiçbir taraftar kabul etmez.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Teşekkür ediyorum abi, bu stad projesi yıl sonu daha da netleşir.

Yönetim daha taraftarın tepkisini ölçmedi mesala Beşiktaş - Fenerbahçe maçında Fenerbahçe Kadıköy'de deplasmana çıkacak. Bunu hiçbir taraftar kabul etmez.
    O maç tarafsız sahada oynanır anlaşması yapılır problem değil.

Yönetimin umrunda mı taraftarın ne dediği? Aziz Yıldırım'ın sözünü hatırlatayım istersen.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    O maç tarafsız sahada oynanır anlaşması yapılır problem değil.

Yönetimin umrunda mı taraftarın ne dediği? Aziz Yıldırım'ın sözünü hatırlatayım istersen.
    Konu amacından sapmasın; ama stadın zemini çabuk bozuluyor her hafta maç Avrupa maçı kupa maçları bu stad bunu kaldırmaz gibime geliyor. Aziz Yıldırım bunu düşünecektir.

Mesaj Yetkileri