Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
53. You may not vote on this poll
  • Schalke 04 kazanır

19 35.85%
  • Berabere biter

10 18.87%
  • Galatasaray kazanır

24 45.28%
Sayfa 3 / 12 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 354 sonuç

Konu: Schalke 04 - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi 2. Tur 2. Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    İlk golü yiyip panikleyeceğiz arkasından 2 gelecek. Sonra gelecek 1 gol ile umutlanacağız, bitime yakın kontradan golü yiyeceğiz ve Avrupa maceramız sona erecek. Schalke:3 - Galatasaray:1
    Schalke muhtemel 11'i: Hildebrand - Uchida, Höwedes, Matip, Kolasinac - Neustadter, Hoger - Farfan, Draxler, Bastos - Pukki

Bu 11 çıkarsa, tahminimi detaylandırmak istiyorum şimdiden. Goller: Farfan ( 2 ), Bastos, Burak Yılmaz.

Yarın turu atlama ihtimalimiz bence %1, kötü giden Schalke bizim maçla birlikte şahlandı resmen, şimdi de o maçın ardından pek de iyi gitmeyen bir Galatasaray var ortada. Doğru kadro, doğru sistem, sabırlı oyuncular, sabırlı teknik heyet bu 4 faktör bir araya gelirse belki geçeriz turu. Hayırlısı olsun.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Siz Schalke deplasmanında harbi harbi Sneijder,Drogba ve Burak üçlüsünü aynı anda oynatacağını düşünüyor musunuz ? Hemen hemen yazdığınız ilk 11'lerin hepsinde o üçlü kesin var. İlk maçtan farkı olmaz o kadar. Schalke'nin pozisyonları da golle sonuçlanır bu kez.

Maç için yorumum çok ortada. Galatasaray'da Emre Çolak mutlaka oynatılmalı diye düşünüyorum. Schalke'nin önde oynayan üçlüsü çok fena. O üçlüyü durdurmak çok zor olacaktır. Özellikle Schalke'de Draxler Galatasaray'ın savunmasına çok ters gelecek bir oyuncu.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

umarım schlake ilerde farfanı tek forvet olarak oynatır o zaman biz avantajlı duruma geçeriz aksi takdirde pek bi beklentim yok turdan o bölgede oynayacağı söylenen pukki nasıl bi oyuncu hiç bilmiyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    Siz Schalke deplasmanında harbi harbi Sneijder,Drogba ve Burak üçlüsünü aynı anda oynatacağını düşünüyor musunuz ? Hemen hemen yazdığınız ilk 11'lerin hepsinde o üçlü kesin var. İlk maçtan farkı olmaz o kadar. Schalke'nin pozisyonları da golle sonuçlanır bu kez.

Maç için yorumum çok ortada. Galatasaray'da Emre Çolak mutlaka oynatılmalı diye düşünüyorum. Schalke'nin önde oynayan üçlüsü çok fena. O üçlüyü durdurmak çok zor olacaktır. Özellikle Schalke'de Draxler Galatasaray'ın savunmasına çok ters gelecek bir oyuncu.
    biz demiyoruz fatih terim diyor basin toplantisinda sneijder-burak-drogba oynucak vs diye.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by byariff View Post
    biz demiyoruz fatih terim diyor basin toplantisinda.
    Basın toplantısını izlemedim. Açıklamalarını da okumadım doğrusu. Bu üçlü ile başlaması risk bence. Sonuçta Schalke deplasmanı tabi gole ihtiyacı olan tarafta Galatasaray. Ama şu maça Umut ile başlaması daha doğru olabilir. Umut'u ilk 11'de başlatırsa şaşırmam bekliyorum. Schalke geri dörtlüsü hatta öndeki ikiliyi de sayarsak çok fazla top yapan,teknik savunmacılar. İlk maçta geriden çok rahat çıktılar. İleride bir oyuncu mutlaka o savunmayı rahatsız etmeli. O oyuncuda Umut.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Matthaus View Post

Asıl oynamazsa sıkıntı var demektir
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bana kalırsa fatih hocanın tabiriyle bam bam bam oynamalıyız 1den fazla fark aramalıyız kimse zaten niye elendiniz demez bu noktaya gelmişken, eğer gol atıp geriye yaslanırsak çok zorlacağımız da çok belli

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Bana kalırsa fatih hocanın tabiriyle bam bam bam oynamalıyız 1den fazla fark aramalıyız kimse zaten niye elendiniz demez bu noktaya gelmişken, eğer gol atıp geriye yaslanırsak çok zorlacağımız da çok belli
    Aynı fikirdeyim. Sene başında keşke gruplardan çıkabilsek, çok iyi ilk yıl için diyorduk ve çıktık da. Elendiğimizde çok büyük kayıp olmayacaktır bence. Ancak tur atlamak için de elimizden geleni yapmalıyız. Dönmeyecek bir skor değil. İşimiz çok zor ama zoru başaramadıktan sonra ŞL çeyrek finalinde işimiz yok zaten. Umut ediyorum ki başaracağız.

Defans futbolu bize göre değil Fatih Terim geldiğinden beri böyle futbol oynamadık bir maçta kotarmamız olanaksız gibi.

Kadroya gelirsek Sneijder'i sola hapsetmeyen herhangi bir diziliş tercihimdir. Kulübede bile oturabilir her ne kadar istemesem de ama solda olmuyor. Bu durumda tek forvete dönmeliyiz gibi duruyor onda da Drogba mı Burak mı tercihi olacak. Ben olsam Drogba-Senijder-Emre Ç.-Selçuk-Melo-Hamit oynatırdım defans zaten belli. Skora göre de ya Burak'la forveti çiftlerdim ya da Drogba-Burak değişikliği yapardım ama Fatih Terim bunları bizden daha iyi düşünecektir. Hem oyun hem skor olarak memnun olacağımız bir yarın olur inşallah.

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Schalkeyi çok buyutyoruz ama ilk maçtada medya baskısı vs kucuk gördügümüz için kaybettik..Oyle yada böyle Gs bu turu geçer... Schalkenin lig maçlarınıda takip eden biri olarak ilk golü atarsak Schalke açar.... Hamit şampiyonlar liginde hep iyi oy adı yine oynar golunuda atar görüşüm 2-1 alırız yada 2-2biter...

Nesil
    2006

2-2 biter Galatasaray turu geçer.

İki takımda gol yollarında sıkıntı çekmez; ama savunmada s.o.s verir çekişmeli maç olur. Umarım tur bizle olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

1-1'in rövanşında Galatasaray'ı konuk edecek olan Schalke'de, teknik direktör Jens Keller bir basın toplantısı düzenledi.
    Haftasonunda Borussia Dortmund ile oynadığı derbi maçtan zaferle ayrılan Schalke'nin 42 yaşındaki patronu, düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:

"Kesinlikle 0-0 için oynamayacağız. Bu çok riskli olur. Geriye yaslanıp savunma yaparak beklemeyeceğiz. Rakibin hücumda çok klas oyuncuları var ve bu yüzden çok dikkatli olacağız. Wolfsburg ve Dortmund ile oynadığımız maçlardaki atak anlayışımızı sergilersek başarılı oluruz.

Oyuncularım fizik açıdan harika durumdalar ve son maçlarda bunu çok etkileyici bir şekilde gösterdiler. Yorgun düşşeler bile sahaya girdiklerinde ve Şampiyonlar Ligi müziğini duyduklarında bundan eser kalmıyor.

Elbette derbide elde ettiğimiz galibiyetin olumlu duygularını bu maça taşıyacağız. Borussia Dortmund karşısındaki oyunumuz ve taraftarlarımızın muhteşem desteği çok özeldi ve kesinlike Galatasaray maçına yardımı olacak."
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Rakip takımın taraftarları gerçekten enteresan yorumlar yapıyorlar. Kimse kusura bakmasın ancak ''Seyir zevki yüksek olsun bol gollü geçsin'' nedir ? Bir Türk takımı maç yapıyor bu anlayıs yerine temsilcimiz umarım kazanır gibi yorumlar olsa daha inandırıcı olur. He desteklemek zorunda değilsiniz, ona hiçbir itirazım olmaz.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Rakip takımın taraftarları gerçekten enteresan yorumlar yapıyorlar. Kimse kusura bakmasın ancak ''Seyir zevki yüksek olsun bol gollü geçsin'' nedir ? Bir Türk takımı maç yapıyor bu anlayıs yerine temsilcimiz umarım kazanır gibi yorumlar olsa daha inandırıcı olur. He desteklemek zorunda değilsiniz, ona hiçbir itirazım olmaz.
    Bu kadar takmayın bu şeylere yahu.

Herkes gibi ben de böyle düşünüyorum ancak ben bunu Fenerbahçe maçında da düşünüyorum. Seyir zevki güzel olmayan bir maç izlemek ne kadar tat verir ki ?

Ayrıca bol gollü yorumu bence size yarayan bir yorum 0-0'a tur Schalke'de
    Last edited by Kaka Leite : 12.Mart.2013 at 01:34

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İlk maçın skorunu bildim inşallah 2. maçın skoru tersten gerçekleşir

https://twitter.com/ozgurkaltuntas/s...12213641805824
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tur bizim beyler

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Amiiiin

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maçın zor geçeceğini söylemeye gerek yok ancak bu maçı uyutmak ve istediğini almak da Galatasaray'ın elinde. Aşırı kontrollü, topu ayağında tutan, oyunu soğutan ve rakibin tempo yapmasını engelleyen bir Galatasaray istediğini alır diye düşünüyorum. Skor avantajı Schalke'de olduğu için Galatasaray'ın bu oyun anlayışı tuzağına onlar da düşebilir. Maçın 70-80'lerine kadar 0-0'ı korumak en azından gol yemeden oraya kadar gelmek mühim. Bu dakikaya kadar daha çok topa hakim olup düşük tempoyla maçı devam ettirmek rakibi de oyundan soğutacaktır. Ardından gol için yüklenmek ve golü aramak daha mantıklı olur.

Aksini düşünürsek skor avantajı Schalke'de diye yüklenelim derken Farfan, Drexter, Bastos gibi hızlı oyuncuların kurbanı olmak mümkün. Telekom stadının ağır ve çamurlu zemininde üst düzey tempo yapıp, kontra yapan takım halı gibi zeminde fazlasını yapabilir.

Biraz sabır işi olacak, ilk amaç kaleyi korumak, Galatasaray'da skoru değiştirebilecek ayaklar mevcut ve son dakikada bile bunu başarabilecek kalitedeler, yeter ki yemeden atabilme şansını iyi kullanmak.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://www.galatasaray.org/

Kahramanım Sensin Galatasaray !

19. Default

ilk devre tek gol şart. schalke'nin kötü gidişatındaki odak noktası resmen biz olduk. neleri var, neleri yok ortaya koyarak oynuyorlar. kurada hangi takım çıksa aynı özveriyle oynayacakları bellidir ama konu galatasaray olunca schalke cephesinden gelen açıklamalarda da olduğu gibi "dersimize iyi çalıştık, galatasaray'ı çok iyi tanıyoruz" cümlesi kaçınılmaz olur. lig olsun, avrupa olsun takımın her açıdan çok handikapı var. bunu iyi değerlendiren bi avrupa takımı her zaman istediğini alır. zaten maçın kıran kırana geçeceği ve şartların ne durumda olacağı ortada. umarım disiplinli ve akıllı oynar turu geçeriz. ihtimal olarak %60 schalke - %40 galatasaray olarak görüyorum. her ne kadar deplasmandan tek gollü beraberlikle ayrılmış olsalar da galatasaray'ın atacağı tek gol maçın kaderini tamamen değiştirebilir ve ipler bu sefer bizim elimize geçer. riskli bi skorun rövanşı, aslanlarımıza başarılar...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yuru be kral.. hakan sukur : Gönül ne makam ister ne mevki, gönül şimdi schalke önünde yeşil sahada olmak ister... Kondisyon eksiğim olmasına rağmen en azından son 10 dakika oynayıp schalke önünde tur atlamak ne büyük mutluluk olurdu...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Akşamı nasıl edecez bilmiyorum.Heyecan had safhada

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

İlk düdükle birlikte... Saldır Galatasaray!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Akşamı nasıl edecez bilmiyorum.Heyecan had safhada
    Bende elenirsek nolur korkusu yok,ondan hiç heyecanda yok Benim açımdan sezonun izlemesi en rahat maçı olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim'in görev vermesi halinde Dany oynayabilecek.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Didier Drogba bu maç için anahtar oyuncu olacaktır,onun performansı turu belirler.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Schalke muhtemel 11'i: Hildebrand - Uchida, Höwedes, Matip, Kolasinac - Neustadter, Hoger - Farfan, Draxler, Bastos - Pukki

Bu 11 çıkarsa, tahminimi detaylandırmak istiyorum şimdiden. Goller: Farfan ( 2 ), Bastos, Burak Yılmaz.

Yarın turu atlama ihtimalimiz bence %1, kötü giden Schalke bizim maçla birlikte şahlandı resmen, şimdi de o maçın ardından pek de iyi gitmeyen bir Galatasaray var ortada. Doğru kadro, doğru sistem, sabırlı oyuncular, sabırlı teknik heyet bu 4 faktör bir araya gelirse belki geçeriz turu. Hayırlısı olsun.
    Ya hocam ciddi bir totem içindesiniz veya Schalke'yi baskı altına almaya çalışıyorsunuz, ilk maçta Galatasaray'a uygulanan gibi.

Bence Burak-Wesley-Drogba 3'lüsü sahada olmalı ama Sniejder sol açıkta değil. Burak sağda, Sniejder göbekte, solda terchini kimden yana kullanacaksa hoca.

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Ya hocam ciddi bir totem içindesiniz veya Schalke'yi baskı altına almaya çalışıyorsunuz, ilk maçta Galatasaray'a uygulanan gibi.

Bence Burak-Wesley-Drogba 3'lüsü sahada olmalı ama Sniejder sol açıkta değil. Burak sağda, Sniejder göbekte, solda terchini kimden yana kullanacaksa hoca.
    Buradan Schalke'yi baskı altına alamayacagına göre Ben de sakalları kesmedim bugun işe geldim laf yeme pahasına hadi aslanlar

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Hamit gol atacak gibi bir his var içimde hadi hayırlısı. Golünü atmasa da iyi oynayacaktır, umarım turu geçeriz.

Açıkcası Almanya zor hatta imkansız gibi geliyordu ancak maç günü havası farklı oluyor şuan şanslar %60 - %40 olarak gözümde Schalke'nin şuan tek avantajı saha, performans konusunu konuşmayacağım çünkü her maç birbirini tutmaz hele ki Avrupa maçı ise.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Schalke, İstanbul'da ki maçtan sonra baya toparlandı ama bu akşam 4-0 gibi falan rahat bir skorla bizi eleyecek durumda değil bence. Burak abinin dediği gibi sabırlı, disiplinli olup doğru kadroyla sahaya çıkarsak istediğimiz skoru alabilecek güçteyiz bizde. Umarımda eleriz.

Schalke'nin eksik listesini internette şöyle görmüştüm ; Klaas-Jan Huntelaar, Ciprian Marica, Jermaine Jones, Kyriakos Papadopoulos ve Ibrahim Afellay. Ciddi eksiklikler var gene. Bunlarıda avantaja çevirip sakin oynayıp turu geçmeliyiz.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Bu mesajı bana yazdığın belli. İstediğim yorumu yaparım ona da mı karışılır oldu ? Mesajda tahrik yok bir şey yok seyir zevki yüksek bol gollü olur demişim maç hakkında tahmin yapmakta yasak oldu. Bundan böyle gsli arkadaşlar nasıl istiyorlarsa öyle yorum yapalım hatta verelim ID , Pass siz girin bizim yerimize yorum yapın.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Sayfa 3 / 12 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri