Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
53. You may not vote on this poll
  • Schalke 04 kazanır

19 35.85%
  • Berabere biter

10 18.87%
  • Galatasaray kazanır

24 45.28%
1 ile 30 arası toplam 354 sonuç

Konu: Schalke 04 - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi 2. Tur 2. Maçı

Hybrid View

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Schalke muhtemel 11'i: Hildebrand - Uchida, Höwedes, Matip, Kolasinac - Neustadter, Hoger - Farfan, Draxler, Bastos - Pukki

Bu 11 çıkarsa, tahminimi detaylandırmak istiyorum şimdiden. Goller: Farfan ( 2 ), Bastos, Burak Yılmaz.

Yarın turu atlama ihtimalimiz bence %1, kötü giden Schalke bizim maçla birlikte şahlandı resmen, şimdi de o maçın ardından pek de iyi gitmeyen bir Galatasaray var ortada. Doğru kadro, doğru sistem, sabırlı oyuncular, sabırlı teknik heyet bu 4 faktör bir araya gelirse belki geçeriz turu. Hayırlısı olsun.
    Ya hocam ciddi bir totem içindesiniz veya Schalke'yi baskı altına almaya çalışıyorsunuz, ilk maçta Galatasaray'a uygulanan gibi.

Bence Burak-Wesley-Drogba 3'lüsü sahada olmalı ama Sniejder sol açıkta değil. Burak sağda, Sniejder göbekte, solda terchini kimden yana kullanacaksa hoca.

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Ya hocam ciddi bir totem içindesiniz veya Schalke'yi baskı altına almaya çalışıyorsunuz, ilk maçta Galatasaray'a uygulanan gibi.

Bence Burak-Wesley-Drogba 3'lüsü sahada olmalı ama Sniejder sol açıkta değil. Burak sağda, Sniejder göbekte, solda terchini kimden yana kullanacaksa hoca.
    Buradan Schalke'yi baskı altına alamayacagına göre Ben de sakalları kesmedim bugun işe geldim laf yeme pahasına hadi aslanlar

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Hamit gol atacak gibi bir his var içimde hadi hayırlısı. Golünü atmasa da iyi oynayacaktır, umarım turu geçeriz.

Açıkcası Almanya zor hatta imkansız gibi geliyordu ancak maç günü havası farklı oluyor şuan şanslar %60 - %40 olarak gözümde Schalke'nin şuan tek avantajı saha, performans konusunu konuşmayacağım çünkü her maç birbirini tutmaz hele ki Avrupa maçı ise.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Hamit gol atacak gibi bir his var içimde hadi hayırlısı. Golünü atmasa da iyi oynayacaktır, umarım turu geçeriz.

Açıkcası Almanya zor hatta imkansız gibi geliyordu ancak maç günü havası farklı oluyor şuan şanslar %60 - %40 olarak gözümde Schalke'nin şuan tek avantajı saha, performans konusunu konuşmayacağım çünkü her maç birbirini tutmaz hele ki Avrupa maçı ise.

Yeeeeaaa Allahın izni ile tur da gelecek tur da !

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post

Totem değil kesinlikle. Keşke Schalke'yi baskı altına alabilecek bir konumda olsam. İki takımında kadrolarını gördüm, fikrim iyice net biz bir gol atarız ancak, en az 3 tane yeriz, gerisine bakacağız.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Totem değil kesinlikle. Keşke Schalke'yi baskı altına alabilecek bir konumda olsam. İki takımında kadrolarını gördüm, fikrim iyice net biz bir gol atarız ancak, en az 3 tane yeriz, gerisine bakacağız.
    Öyle olsun

NTVSpor'da tamamen 442 üzerinden konuşuluyor. Sniejder'i sola atmak yine sıkıntı olur gibime geliyor.

Mesaj Yetkileri