Başka karşı çıkıyordum ama sonra bunun da futbolun içinde olduğunu kabullendim diyebilirim ezeli rekabetlerde böyle saygısızlıklar da olacaktır kesinlikle

İşin olumlu yönünden bakarsa beşiktaş rakip takımın bayrağını açtı yakında sergen real madrid bu galatasarayı yer diye makale yazacak rıdvan dilmen de benzerini yapacak aynı şekilde ümit özat ta yani bir totem gibi bakıyorum artık olaya neden olmasın diyorum

Bu arada beşiktaşın başına benim şahsi fikrim Ertuğrul Sağlam geçmelidir ve kadro kalitesi yükseltilmeli diyeceğim ama nakit olmayınca bu büyük sıkıntı beşiktaş önüne bakabilmesi için bu sezon 3.olup avrupa liginde oynamalı hem böylece stat geliri artar hem de az da olsa para kazanır

Son olarak beşiktaş yukarda kadro olarak anadolu takımına benzetilmiş bunun ayıbı yok 3 sene önce galatasarayın durumu da aynıydı(ayhan-barış-mustafa-pino-stancu-mehmet batdal-zapata...)bence türk oyuncular olarak pek bir farkları yok ama fernandes-sivok-hilbert-almeida mevkilerinde fark yaratan adamlar diğer takımlara göre

tabi beşiktaşın azmi 3.lüğe kadar getirdi daha fazla ileri de olamaz diye düşünüyorum tebrik ediyorum her iki takımı da