Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

9 40.91%
  • Berabere biter

5 22.73%
  • Kasımpaşa kazanır

8 36.36%
1 ile 30 arası toplam 126 sonuç

Konu: Beşiktaş - Kasımpaşa | STSL 26. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Kusura bakma ama yeri geldimi fair play'den bahsedip,deplasman yasağına karşı çıkıp sonra da ezeli rakibinin Avrupa'da eşleştiği takımın birden taraftarı kesilmek iki yüzlülüğe girer.Hem herkes anlar diye yazmamıştım o 3-5 kişiye ithafen yazdığımı şu an yazmam gerektiğini anladım.
    Çok fazla sizinle tartışmaya girmek istemiyorum ama senin taraftarın değilmi israil bayrağı açan, senin taraftarın değilmi havaalanına gidip rakibi karşılayan, senin taraftarın mühendis oktay'ın katili. Hepsini geçtim biz nasıl metin oktaya,leftere saygı gösteriyorsak sizinde şeref bey'e saygı göstermeniz lazımdı. Bu konuda konuşacak en son kişiler sizlersiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Çok fazla sizinle tartışmaya girmek istemiyorum ama senin taraftarın değilmi israil bayrağı açan, senin taraftarın değilmi havaalanına gidip rakibi karşılayan, senin taraftarın mühendis oktay'ın katili. Hepsini geçtim biz nasıl metin oktaya,leftere saygı gösteriyorsak sizinde şeref bey'e saygı göstermeniz lazımdı. Bu konuda konuşacak en son kişiler sizlersiniz.
    Tartışmaya girmek istemiyorum deyip tartışma başlatmak ayrı bir meziyet olsa gerek.

O kadar örnek vermişsin madem yakın zamanda oynanan tekerlekli basketbol maçında olay çıkaran Şeref Bey'in izinden gidenler mi.Son 2 senedir stadımızda küfür bile edilmezken Beşiktaş geçen sene CentilmenLig sıralamasında 671 puanla sonuncu olmayı başardı.Taraftarlık dersi vermek için önce kendi taraftarlarınızın düzgün olması lazım.Umarım tartışmaya girmek istemiyorum ile başlayan bir cümlenin arkasına sıralamazsınız 3-5 kişinin yaptıklarını.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Tartışmaya girmek istemiyorum deyip tartışma başlatmak ayrı bir meziyet olsa gerek.

O kadar örnek vermişsin madem yakın zamanda oynanan tekerlekli basketbol maçında olay çıkaran Şeref Bey'in izinden gidenler mi.Son 2 senedir stadımızda küfür bile edilmezken Beşiktaş geçen sene CentilmenLig sıralamasında 671 puanla sonuncu olmayı başardı.Taraftarlık dersi vermek için önce kendi taraftarlarınızın düzgün olması lazım.Umarım tartışmaya girmek istemiyorum ile başlayan bir cümlenin arkasına sıralamazsınız 3-5 kişinin yaptıklarını.
    Basket maçıyla ilgili hala konuşabilenler var . Yazık.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    http://www.frm tr.com/galatasaray/50...taraftari.html

(Boşluk silinmeli tabii)

Ali Sami Yen'e edilen küfürleri de unutmadık.

Mesaj Yetkileri