ya samet aybabaya mac icinde bazen etki edemiyor diye bende kızıyorum ancak samet aybabaya da bu kadar yüklenmek sacma geliyor. cenk cenk cenk diye haftalardır kaleye gecmesini isteyen taraftarımız vardı işte gördük cenki bana göre bu saatten sonra cenk kendini geliştiremez ilk geldigi zamanı hatırlıyorum gelecek vaad ediyordu geliştirebilirdi ama dahada geriye gidiyor adam su son macta gördüm ki samet aybaba mcgregor u oynatmakta haklı cenkten cacıık olmaz mcgregor da süper kaleci degil kabul ediyorum ama suanda bile cenkten iyi en azından atesli saga sola bagırıyo motive etmek icin cenk resmen ruhsuz yan top facia topu oyuna sokmak facia defansa güven vermek desek o da facia.sezon basından beri yine emre özkan diye diye bi hal aldı taraftar görüyoruz emre özkanda bu takımın asla sol beki olamaz yetersiz adam bi var bi yok oynayamaz samet aybaba ne yapsın walla ugur boralı sevmezdim ama onun bile eksikligini hissediyoruz.burak dır tanju dur diyoruz ama gittikleri takımda oynayabiliyorlar mı?? bize yeterli mi bu isimler tartısılır. samet aybaba sol bek transferi istedi stoper istedi ne yapsın yönetim para yok gökhan süzen alındı belkide orjinal sol bek istedi ama yönetim alamadı sezon basında escude geldi ne yapsın yönetim para yok bu adamı getirebildi. bu sezona zaten basarı beklemeden basladık sakatlık olmayınca kurulu düzenle gidince takım iyi oynuyor ama yeterli olmayacagını biliyorduk ona ragmen samet aybaba iyi bile getirdi takımı bu kadroyla 3. belkide sezon sonu sampiyon yada ikinci olabilir. ancak kadro yetersiz ne yapsın adam transfer istese para yok. düşük maaşlarla düşük bonservislerle ancak bu kadar oluyor. bana göre samet aybabaya bu kadar yüklenmek yanlıs bekleyelim sabredelim biraz ekonomi düzelsin transferler yapılsın basarısız olursa tamam samet bilmiyor bu işi diyelim gönderelim. ama zaten sezona basarı beklemeyin diye baslanılmıs suanda 7. sırada olsaydık kimse elestirmezdi cünkü beklenen oydu ancak samet bişiler yaptı 3. takım ligi iyi bitirebilecek. bence erken konusmaya gerek yok en fazla 1 sene daha sabredelim ekonomimiz düzelsin ondan sonra eleştiri yapalım..