Kadıköy yine milli maçta müthiş...
Kadıköy yine milli maçta müthiş...
Alper orada en iyisini yaptı ancak top biraz hızlı gitti.
Bence gayet güzel oynuyoruz.İkinci yarı atarız 2-3 tane.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hakemler çok iyi. Milli takım çok iyi. Onur çok iyi. Tek eksik gol.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ya bu Burak niye sürekli ofsaytta kalır ? Deli etti maçın başından beri.
Hakemler iyi mi yapma gözünü seveyim hele o yan hakem ofsayt kararlarıyla müthiş.
Kiraly evinden getirmiş eşofmanı![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Arda'nın biraz daha etkili olması gerek.
Takım çok doğru oynuyor bugün.
Alper orada şut mu attı pas mı vermeye çalıştı pek anlam veremedim. Çalımları çok güzeldi ama sonunu getiremedi. İyi oynadık ilk yarıda. Biraz daha sakin ve top çevirerek oynarsak alırız bu maçı.
Canım FEDA olsun sana !
cinaliye bak uykudan kalkmış gelmiş![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
kendide farkında değil bence onun ikilemde kaldı şut çekicekken son anda pas vermeye çalıştı sonuç çıkmadı tabi bu arada ardayı çok laubali bulan bi ben miyim ? özellikle bi pozisyonda 2 kişiyi geçerek girdi cezasahasına yanında alper boş pas verse şut açısı var gitti sola çekti topu kaptırdı direğe kadar çalımlamayı düşünüyodu heralde
Muhtemelen bu dönemki gördüğümüz en iyi Milli Takımlardan biriydi. İlk kadroyu gördüğümde Nuri ile Selçuk oynuyorsa arkalarına adam koymaya gerek yok demiştim. Neyseki Alper önde başladı. Alper'de gayet iyiydi.
Bugün en hücumda daha istekliyiz. Pozisyonlar bulduk, golü de atabilirdik ama olmadı. Muhtemelen erken bir gol atabilsek maçı rahat bir konuma getirebilirdik.
Duran top dışında pozisyon vermedik, 1-2 tane de etkisiz şutları var. Şimdiye kadar zevk aldım takımdan. İnşallah ikinci yarı golleri bulup kazanacağız.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Bu arada Burak artık yan hakeme bakarak koşuya başlamalı çünkü yan hakem ofsayt hizasında durur bu futbolun güzel bir ayrıntısı burak gibi forvetlere büyük yardımcı olur
Alper'i çok geç oynatmaya başladı bence hatta kadroya bile geç almaya başladı. Eses Alper'den baya kazanacak gibi gözüküyor. Transfer yapması muhtemel Eses'de fazla duracağını sanmıyorum.
umut yerine frei yada hamit girebilir. alperde tecrube eksikligi çok net belli oldu o attigi sut pas karisimindan.
onurda muthis 2 kurtaris yapti formayi zor verir.
Yahu bunlara takılmayın. Tamam biraz fazla ofsaytta kaldı ancak maç içinde bu kadar şeyi düşünmek zor.
Bırakın girsin ofsayt'a 10 kere çalar, 1 kere doğru koşu yapar onu da atar. Burak bu işleri iyi yapıyor ben çok beğenmiyorum kendisini ancak doğruları söylemek gerek şimdi![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
İstatikler-İlk Yarı
![]()
Arda azcık daha gitseydin![]()