Vay haın Baga Tarkan, Macarıstan kazanır DemişDedim size Çakma Adanalı
![]()
Semih'e çok kizmamak gerek genç çocuk hata yapacak tabiki. Ikinciyi atmak lazım bir sekilde
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Arda helal olsun.
Bu milli takımdan bir cacık olmaz. Gidersek averaj takımı olur döneriz.
FM Gazetesi
Nuri'ye Ben Güveniyordum Hatta Çok Seviyorum Ama Gerçekten Sahada Ruh Gibi ve Oynamaktan Bezmiş Bir Oyuncu ve Hala Bu Dakikaya Kadar Sahada
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Alper'in çıktığı yeri kaçırmışım. Sakatlandığı için mi çıktı ? Adam ne güzel top oynuyordu , Nuri varken onu çıkarmak..
Tabi ya girsin girsin Kerim girsin Mevlüt girsin bunlar çok önemli paha biçilemez gurbetçi futbolcularımız. Çok önemli şeyler bunlar. Çok akıllı adam Abdullah Avcı![]()
FM Gazetesi
Hamit napıyon be aga
Kerim Oynasın Ona Bişey Demiyorum Ama Madem Oynatacaksın 55-60'ta Al Adamı Adam Son 4-5 Dakikada Oynasa Ne, Oynamasa Ne ?
Maç Bitti Bizde Bittik
Geçmiş Olsun![]()
Maç ne çabuk bitti ?
maç bitti sansimiz hala var ama zor tabi semihe yakismayan bir hataydi.
Çabuk Derken![]()
Kaleci 50 saniye falan kendisi yedi,faul anında 30 saniye falan yediler +4 verdi 3 te bitirdi yaklaşık 140 saniye erken bitirdi hakem.
Neyse canları sağolsun.Alıştık artık gidememeye.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
90 +4 verdi en az 2 dakikasını yedi Macaristan ve 90 + 3'ün 20.saniyelerinde maçı bitirdi.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
'Atamayana atarlar' oldu yine. Golü atınca geriye yaslanmamız çok saçmaydı. Nuri ikinci yarı sahada ruh gibi dolandı. Selçuk çok yalnız kaldı ortada. Alper'in de temposu çok düştü. Çıkmaları normaldi ama Umut'un oyunda kalması lazımdı ve Hamit gibi temposuz bir oyuncu ile olmadı orta saha.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Abdullah avcı tam bir hayal kırıklıgı
Mevlüt 6 yıldır oynuyor bir numarasını gören varmı?
Maç sonu istatikler
![]()
Yahu yapma gözünü seveyim stoperin böyle bir hata yapıyorsa sen değişiklik sorgulama derim.
Yakışmadı bu hata Semih'e yazık oldu. Tam da istediğimiz bir oyun vardı sahada.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Burda abdullah avcının yapıcağı birşey yok kanımca takım çok iyi oynadı ama olmayınca olmuyor şanssızlık.
Taçtan yediğimiz gol sayısı penaltıdan yedigimizden fazladır araştırsalar![]()
Uzatma suresini katlettiler hem Macarlar hemde hakem
orta alanda selçuk-nuri-alper 3'lüsünden en dinamik isim olan Alper'i çıkarıp Hamiti almak... 90 dk sahada yürüyen Nuri'yi sahada tutmak... Hala Mevlüt'e bel bağlamak... Büyük adamsın Abdullah Avcı!!!Üzüldüm mü?Zerre kadar üzülmedim. Tokat gibi yüzümüze çarpsın da anlayalım neyin ne oldugunu
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Çok yazık oldu.
Bırakın allah aşkına ne yazıgı? Sen git andorra gibi mahalle takımına sidik zoruyla 2 gol at,lüzumsuz lüzumsuz puanları kaybet,sonra çıkıp şunu yensek şöyle olur diye hesaplara gir.elin gavuru nasıl eritti son 10 dakikayı? Ama söze gelince Türk futbolu ile macar futbolu karşılaştırılamaz bile....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc