Uzun süre sonra bir milli maç izledim baştan sona. Yine kazanamadık. Bu sefer de Semih hata yaptı. Bize kazanmak haram herhalde.
Onur'u beğendim. Şahsi fikrim Volkan'dan daha yetenekli olduğu zaten. Tecrübesi eksik sadece ki o da oynayarak olur zaten. Umarım as kalecimiz olur artık.
Defansa gelecek olursak bu sefer de Semih'in hatası maça damga vurdu ki 3 puanı aldı elimizden. Ancak sadece yapılan hata değil defanstaki problem daha büyük. Birçok korner/frikik vs. bomboş pozisyonda kafa vurdurduk. Adamlara boş alanlar bıraktık. Defans SOS veriyor. Tabi bunda gerçek bir defansif orta saha kullanmamış olmamızın da etkisi olabilir.
Nuri Şahin ile bizim milli takım arasındaki senkron problemi ne zaman sona erecek bilmiyorum. Olmuyorsa zorlamanın alemi yok tonlarca orta saha var.
Biraz daha pozisyona girebilsek iyi olacak hücum anlamında da.
Bunlara rağmen fena bulmadım milli takımı. Bıraktığımda daha kötülerdi. Artık çok geç gerçi. 2016'ya artık.
ya bu abdullah avci neyin kafasini yasiyor sen git alperi cikar hamiti al sahada varligi olmayan nuri yi 88 dk oynat ya kerim frei almak icin bu kadar beklemenin ne alemi var..hele su mevlüt senelerdir bi hayrini görmedik baska forvet mi yok daha söylenecek cok sey var ama saatler alir yazmak....2014 gitmek zaten hayaldi gitsek bile rezil olur gelirdik hic üzülmüyorum artik
Milli takımda oynuyorsan o hatayı yapmıyacaksın . Yazık oldu .
Avcıyı oyun ve taktik tarzında A.Kocamana benzeten tek ben miyim ?
Gerçekten iyi oynadık ama bu sefer olmadı yapacak bir şey yok. Sadece bir sorum var, neden Bekir - Semih 2'lisinden biriyle çıktık, çok riskli bir ikili çünkü sakatlık falan mı var diğer stoperlerde bilgisi olan var mı ? Maça gelirsek epey pozisyon kaçırdık. Bireysel olarak bakarsak Onur iyiydi kalede, Arda çok iyiydi Alper arada gözüktü ama genç yaşına rağmen gayet iyiydi, Burak çok aradı ama beceremedi, Nuri baya çabaladı, Selçuk'la Umut'u pek beğenmedim Umut'un gözükmemesinin nedeni muhtemelen sağ kanat gibi oynamasıydı ama Selçuk'unkini çözemedim muhtemelen bi kırgınlık, isteksizlik var. Yediğimiz golde de Semih'in bariz hatası var ama elden gelen bir şey yok sonuçta bi kupa daha kaçtı, geçmiş olsun hepimize.
Screw you guys, I'm goin' home
Çıkmalılar:
Mevlüt-Nuri-Hamit
Girmeliler:
Kerim-Jem-(Necati veya Nobre)
Ben tüm suçu Avcı'ya yüklemenin yanlış olduğunu düşünüyorum,birçok hoca geldi sonuç hep aynı, milli takımda oyuncu seçimleri çok yanlış,birçok oyuncu bomboş oyuncular,çok büyük değişim lazım,avcı gidip ferguson,morinho gibi bir hoca gelse de sonuç hep aynı olacak
Şu milli takımın başına Yılmaz Vural gelsin varya yemin ediyorum damgamızı vurmuştuk. Bu kadar da iddaalıyım. Ama işte ne yazık ki büyük yerlerden torpili olan Abdullah Avcı başımızda.
FM Gazetesi
İnsanı sinir eden ve bir o kadar da üzen bir maç oldu. Abdullah Avcı'nın saçma sapan değişikliklerine girmek bile istemiyorum. Takıma tek bir artısının olmadığını gösterdi bu maç.
Artık 2014 tamamen hayal olmuştur, hepimize geçmiş olsun.
Canım FEDA olsun sana !
Başka bir maç izledik galiba . Bence milli takım çok iyiydi hatta İspanyayı bile yenicek şekilde oynadılar bugün . Yazık oldu çok şanssızdık. 2-0 3-0 HATTA 4-0 olucak maçtı. Bence şuan sinirden böyle konuşuyorsunuz golde bireysel bir hatadan geldi hadi adamlar 10 kere kalemize gelse gol olsa onada birşey demicem ama gayet iyiydi takım.
Sorun degil matematiksel olarak sansimiz devam ediyor. Iyi bir matematik hocasi bulabilirsek bu is tamamdir
Altintidir![]()
Bu kadar çabala, hırsla, istekle, arzuyla oyna, skoru da bul. Sonra git taçtan ye... Semih çok sinir etti beni bu akşam. Alper-Hamit değişikliği de.
Necati Ateş
ve semih iyi ki hata yaptı yoksa yine boş boş hesaplar yapmaya devam edecektik sen ilk 4 maçta 3 puan topla sonra çıkma hesabı yap çıkarsın çıkarsın...
nuri bu milli takim icin bir nimet...
iyi oynadik ama yetmedi. bu kadar basit. obur maclarda da hollanda maci dahil hakimiyet bizdeydi ama bir turlu su topu cizgiden geciremiyoruz. bir o kadar da golu kolay yiyoruz. bu nasil degisir bilmiyorum ama biraz daha kararli ve karakterli olmaliyiz. cok kolay dagilma gibi bir kusurumuz var. son otobus kalkmadan turkiye maclari bitmis sayilmaz nitelemesi de tarih oldu maalesef. yine bir istek arzu var ama olmuyor iste. abdullah avcinin bu yonde negatif bir etkisi oldugunu soyleyebilirim, onun disinda oynanan futbol cok pozitif.
Benim nuri ye kastim yok aksine sevdigim bir oyuncudur ama duygulariminda aklimin önüne gecmesine izin vermem nuri varlik gosteremedi bir gs li olarak sevdigim umut da oyle belki kanat gibi oynamasindan da olabilir ama bence onur ve arda takima ve o ax yildizli formaya layik bir sekilde oynadi nuri hic ama hic iyi oynamadi alper bile ondan daha fazla caba gosterdi bence avci alperin yerine nuri yi cikarip kerim frei al sa takim daha da bir cosardi ama hocanin kapasitesi belli ha bu arada mevlüt yerine necati ve ya baska bir forvet alabilirdi mevlütü görüyoruz senelerdir ama neyse
Yazıklar Olsun Senin Gibi Amatör Bir Antrenöre, Türk Futbolu Gelişmekte diyorlar, Hani Ben Neden Göremiyorum?
Maçtan önce korktuğum oldu ve stoper hatasıyla berabere kaldık. Macaristan istediğini aldı gitti. Bir kupaya daha katılamıyoruz hala yabancı kontejanıyla uğraşıyorlar.
Alper'in oyundan alinmasinin mantigini keske sorabilsek hocaya, ne dusundugunu gercekten merak ediyorum.
Screw you guys, I'm goin' home
istatistikler de aynisini soyluyor zaten, bu macin hakki beraberlik degildi. farkli kazanmamiz isten bile degildi. bu sonuc herseyi sil bastan yapmaz umarim.
İşimiz çok zor artık. Fena oynamadık Alper'in çıkışına kadar. Çok basit bir gol yedik. 2014 çok zor görünüyor şimdilik.
Kusura bakmayında kimse Semih'in hatasına bu kadar yüklenmiyor.
Avcı seçimlerinde yanlış bunu bugün yediğimiz golde gördük diyelim o zaman. Bu kadar yüklenmeyin yahu hocaya bugün yapabilecek birçok şeyi yaptı.
Değişiklikleri beğenmeyebilirsiniz ancak maçta kaybedilen puan Avcıya yıkıldı ben demiyorum ki Semih'e yıkın bariz şanssızlık vardı bu maçta.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Karşılaşmanın ikinci yarısını izleyebildim sadece. Çok üstün oynadığımız bir 45 dakikaydı, şanssız bir maç olduğu ortada. Hoca Nuri'yi 60-65 gibi alır diye bekliyordum ama inatla sonlara kadar oyunda tuttu, bir de Alper'i almasına anlam veremedim. Abdullah Avcı'nın bu maç için eleştirilebilecek tek yönü değişiklikleriydi bence ama Semih'in hatası ve şanssızlığımızdan kaynaklanan bir puan kaybı yaşadık. 2014 hayal oldu.
Bir de Arda için ayrı bir şeyler söylemek gerektiğine inanıyorum. Ne kadar yetenekli bir oyuncu olduğunu bu maçta bir kere daha gösterdi. Milli takımın en etkili oyuncusu.
Son dakika ...
Abdullah Avci'nin lisedeki matematik ogretmeni gozaltina alindi![]()