TRT SPOR @TRT3SPOR
SON DAKİKA! Trabzonspor Barış Özbek'in sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.
yanlışlıkla geri almayalım![]()
TRT SPOR @TRT3SPOR
SON DAKİKA! Trabzonspor Barış Özbek'in sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.
yanlışlıkla geri almayalım![]()
Cok sukur kurtulduk 1.1m euro kazaniyormus bu adam![]()
Trabzonspor un transferden önce sistem oturtması gerekiyor. Henrique'de, Adrian'da, Alanzinho'da, Janko'da oldukça kaliteli isimler yoksa.
Örneğin:
Onur (Tolga)
Serkan Balcı (Zeki)
Sol Bamba (M. Yumlu)
Celustka (Giray)
Emerson ki ben Emerson'u beğenmiyorum. Cech çok daha iyi bir oyuncu bence.
Zokora (Colman)
Adrian (Sapara)
Soner (Aykut)
Henrique (Alanzinho)
Janko (Emre G. - Vittek)
Olcan (Volkan Şen)
Böyle bir sistem oturtsa Trabzonspor çok daha etkili olur. Hem yerden hem de havadan tehlike yaratırlar. Oyuncu seçimleri de böyle olmalı. Futbolculukla uzaktan yakından alakası olmayan Halil oynamamalı mesela.Ama nerdeeeeeeee
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
''Galatasaray Transfer Haberleri'' başlığına ''Sneijder Galatasaray'da'' eklentisi yapılmış, bizimkine de ''Tık yok'' şeklinde bir eklendi bekliyorum.
Sorun bir kere sistemde,sistemimiz ne ben onu anlamadım bu yıl.Geçen sene Burak vardı geriyi sağlama al Burak'ı savunma arkasına kaçır oda gol yapsın. O taktiği uyguladığın forvet gidiyor belli aynı oyunu oynayacaz gidip kule gibi yavaş adamı alıyorlar. Sonrada bizim onu kanatlardan besleyecek sistememiz yok,oyuncumuz yok. Eee nıye alıyorsun o zaman arkadaş bu adamı?
Bu yetmezmiş gibi alakasız adamları alakasız yerlerde oynatma sevdeası devam ediyor Şenol hocanın. Geçen sene Serkan'ı orta alanda oynatıyordu şimdi Alanı, Celuyu farklı farklı yerlerde oynatıyor. 11 sayamaz olduk takıma. Her maç farklı bir 11,buda bir düzene girmeli artık.Bu takım bu sezon ligde birşey yapamayacak anlaşıldı. Ben Şenol hocadan gençleri oynatmasını ve kazanmasını bekliyorum.En azındn seneye bir iskelet oluşturursalar transfer yaması daha kolay olur.Yenilirse bu adamlar yenilsin ya. Halil,Vittek,Sapara,Alan,Serkan oynayıp saçmalayacağına bunlar oynasın.
0nur,Zeki,Bamba,Mustafa,Emerson,Zokora,Soner,Colma n,Adrian,Olcan,Emre 11 ile her maç sahada olmalarını isterim.
Trnsfer yapacaksakta eldekileri takasta kullanarak yapsınlar.Hiç yabancı almayada gerek yok.Alacaksalar yerli oyuncu alsın.
82 puanla şampiyon olunan yıla bakıyorsun.Kadroda 3 tane yabancı var. Jaja,Colman,Cale gerisi yerli oyuncular. Bizim her zaman yerlilerimiz iyi olmuştur yabancılarda arada sırada çok iyi isabet tutturuyoruz.
https://twitter.com/bordomavinet/sta...061184/photo/1
Azerbaycandan iki topçu denemeye gelmiş.
Mahkeme oyle soyluyor (simdilik) futbol federasyonuda diyorki sahaya yansimamis.
Kizma yazmissin bence kizilmazki boyle soruya anca gulersinhangi sezondan bahsediyor arkadas gayet acik.
Henrique Belcika yolcusuymus umarim fazla zarar etmeyiz.
Ne yazikki takimin suan sprinter bir forveti yok, en kivrak forvetimiz Vittek gerisini siz dusunun.
Ha bide cidden soruyorsan gundemden uzak kalmissan
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=99910
Last edited by Bordo61Mavi : 24.Ocak.2013 at 18:34
arkdsm gündemden uzak kalmadımda sonucta sampiyon ilan edilmediniz kndnz o kafayla yasıyorsunuz ilan edilsin tamam o zaman knsn bndn dolayı kzma demek istedim![]()
Ilan edilmesekte olur bizim icin hem bunu konusmak icin sanami soracaz ? Resmiyette sampiyon edilen Fenerbahceli bunu sorgulamiyor sen niye sorguluyorsun![]()
mahkeme sureci bitti, simdi yargitay ozamana kadar susmak lazim bence. Konuda amacindan sapmasin
1461 Trabzon'da kiralık olarak forma giyerken geçtiğimiz günlerde PTT 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'a satılan Sercan Kaya ve Eren Albayrak'tan kulübün kasasına ne kadar gireceği belli oldu. Trabzonspor'dan yapılan açıklamaya göre Çaykur Rizespor, sözleşme fesih bedeli olarak bordo-mavililere 4 milyon 206 bin 936 lira ödeyecek.
Tolunayı'ın ilk icraatı Henrique'yi geri döndürmek olmuş. Kalitesi belliymiş. Biz göremedik o kaliteyi ama hoca ne gördüğümün farkındadır umarım.
Okadarda sevinmistim Henri gidiyor diye![]()
Alim Ozturku almisiz, gurbetci oyuncu. Herhangi bilgisi olan varmi oyuncu hakkinda
http://www.yetenekliturkfutbolcu.de....NINGEN-k2-.htm
Az biraz fikir sahibi olduk.
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Hollanda'nın SC Cambuur-Leeuwarden BVO kulübü profesyonel oyuncusu Alim Öztürk'ün kulübümüze transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre; SC Cambuur-Leeuwarden BVO kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 125.000.-EUR ödenecektir.
Profesyonel futbolcu Alim Öztürk ile 3,5 yıllık (2015-16 futbol sezonu sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre futbolcuya;
2012-13 futbol sezonu için 50.000.-EUR garanti ücret,
2013-14 futbol sezonu için 106.000.-EUR garanti ücret,
2014-15 futbol sezonu için 126.000.-EUR garanti ücret,
2015-16 futbol sezonu için 146.000.-EUR garanti ücret ödenecektir.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=258277
Tolunay Kafkas'ın takıma en önemli katkısı yapacağı bu tarz transferler olacaktır. Sezon sonuna kadar takımda kalabilirse yaptıracağı transferler ile gelecek yıllar için bir kemik kadro oluşturabiliriz.
Ugur Dundar isminde bi gurbetci daha almisiz :S
Sirada Ali Kirca var
Profesyonel Futbolcu Uğur Dündar'ın Transferi
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Almanya'nın FC 08 Homburg/Saar kulübü profesyonel oyuncusu Uğur Dündar'ın kulübümüze transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre; FC 08 Homburg/Saar kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 30.000-EUR ödenecektir.
Profesyonel futbolcu Alim Öztürk ile 2,5 yıllık (2014-15 futbol sezonu sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre futbolcuya;
2012-13 futbol sezonu için 20.000.-EUR garanti ücret,
2013-14 futbol sezonu için 50.000.-EUR garanti ücret,
2014-15 futbol sezonu için 50.000.-EUR garanti ücret ödenecektir.
Sirada Ali Kirca var olmassa B plani Fatih Altayli
Bek oyuncusuydu galiba Uğur, oyunda görmüştüm dikkatimi çekmişti ismi nedeniyle![]()
Tolunay Kafkas şu gurbetçi oyuncuları bulma konusunda baya iyi olduğunu düşünüyorum, bakalım dikiş tutacak mı orası ayrı konu tabi....
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Takimin en iyi forveti Vittek'te gitti
Trabzonspor asbaşkanı Nevzat Şakar, ‘Transfer çalışmalarını gizli bir biçimde yürütüyoruz’ demişti. Trabzonspor, ilk gurbetçi transferini de geçtiğimiz hafta içinde gerçekleştirdi. Bordo-Mavililer, geçen hafta Trabzon’a çağırdığı menajer Saffet Balkan ile Belçika’nın Beerschot takımının 19’luk sol kanat oyuncusu Alparslan Öztürk için anlaştı. Kulübü ile de mutabakata varıldı.
Kafkas da Rol Oynadı
Türkiye U20 Milli takımının da yıldızı olan Alparslan Öztürk için menajeriyle bir ön protokol yapılırken, genç oyuncunun 5 yıllığına transfer edileceği kaydedildi. Kulübü ile de anlaşmaya varılan Alparslan’ın yıllık ortama 400 bin Euro maliyeti bulunacağının altı çizildi. Kulübüne de 800 bin Euro verileceği kaydedildi. Geleceğin önemli yıldızları arasında gösterilen Alparslan’ın, Trabzonspor’a gelmesine ikna edilmesinde genç Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın çok önemli rol oynadığına da işaret edildi.
Ibo'nun kariyerde gormustum bu cocugu, bide gecenlerde milli takim sohbetinde konusu gecmisti. Tolunay hoca bundan onceki Milli takimdaki gorevinin verdigi avantajlari kullaniyor.
Alim ve Uğur'da yıldız olacak diye alındı bu isimler umarım elde patlamaz. Maliyetleri fazla değil ama böyle dar zamanlarda 3'e 5'e bakacaksın.
Benimde bildigim sag bek, zaten umit millide attigi golude sag ayakla atmisti ama sol caprazdan.
Hangi kanat olursa olsun bize ikisindende lazim beklere![]()