Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
47. You may not vote on this poll
  • Real Madrid kazanır

28 59.57%
  • Berabere biter

7 14.89%
  • Galatasaray kazanır

12 25.53%
Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 307 sonuç

Konu: Real Madrid - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 1. Maç

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arkadaş tamam yenilcektik biliyodukta böyle de olmaz ki. Hakem yüzünden yenilmedik ama hakem sağolsun maçın içine etti. 2 tane verilmeyen penaltı var çalınan saçma sapan fauller var çalınmayan ondan saçma fauller var. Madrid'i Türklere eletirler mi anasını satıyım. Ayrıca 6 hakem uygulamasınında bi naneye yaradığı yok 3 sezon önce At.Madrid maçındaki el bu maçta Khedira'yla Essien'in topu aralarında gezdirişi ve Ramos'un Burak'ın ayağına basışı, yani ayıptır günahtır. O Burak'ın sarı kartına da diyecek söz yok
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Buradan turun geleceğini pek sanmıyorum. Ama turu geçemese de, Arena'da kazanacağını düşünüyorum Galatasaray'ın. Geçmiş olsun.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İlk yarı rakip yarı sahada iyiydik, savunmada yaptığımız saçmalıkların bedelini ağır ödedik. Onlar geldi, attı. Biz bulduklarımızı değerlendiremedik. Eboue, Semih, Sneijder çok kötüydü. Dany bizim adımıza sahanın en iyisiydi, Selçuk, Muslera ve Melo da iyi olan isimlerdi.

Gökhan - Sneijder değişikliğinde nasıl bir hesap yaptılar bilemiyorum, sahaya pek bir şey yansımadı. Fatih Terim Emre Çolak'ı iyice sildi defterden, Sneijder çıkınca illa ki taktik değişiyor bu çok mantıksız, bu kadroda ona alternatif olabilecek pas yapabilecek tek isim Emre bence.

Burak'ın sarı gördüğü pozisyon penaltıydı, hakem tam tersini yapıp sarı verdi, ilk yarıdaki pozisyon da penaltı gibi duruyor. Sahadaki oyunun karşılığı bu skor değildi, üzüldüm böyle bitmesine. Yine de canları sağolsun, yüreklerine sağlık tüm oyuncuların.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    bitti tur şansı zaten 0-0 olsa yeter

Bu pozisyon penaltı ama devam ediyor Burak. Bir adım atıyor ve aklına geliyor aa ne yaptım diye. O darbeyi alan, adım atıp yere öyle düşmez. Neden kendini bırakıyorsun ki? Devam ediyorsun topla, attırabilirdi belki golü orada devamında orta yaparsa.

Hakem ilk pozisyona verebilirdi, vermeliydi ama Burak kendini devamında öyle bir bıraktı ki darbeden alakasız bir şekilde, hakem inanamadı gördüğüne. Burak sırf penaltıyı aldırmak için pozisyonu devam ettirip harcadı. Darbe geldiği anda öne bırak kendini, net penaltı. Ne diye devam edersin ki?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    İşte maçtan önce adamı araştırıyorlar, kendi aralarında konuşuyorlar sahadaki hakemler, Burağa dikkat edin kendini yere atar diyorlar, malesef bu kötü imajından dolayı bu pozisyona penaltı alamadı.
    Bence canlı izlemişlerdir beşiktaş galatasaray maçını ondan vermediler yoksa kesin verirlerdi yahu

Ve 2. maçta mourinho ronaldoyu filan getirmez diyenler olmuş herhalde mourinho'nun kişiliğini tanımayan kişiler yazdı mourinho cezalılar yerine modric ramos yerine de pepe oynar sorun yok yani kimse bu aşamada rakibini küçümsemez hem de rakip türkse

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bu pozisyon penaltı ama devam ediyor Burak. Bir adım atıyor ve aklına geliyor aa ne yaptım diye. O darbeyi alan, adım atıp yere öyle düşmez. Neden kendini bırakıyorsun ki? Devam ediyorsun topla, attırabilirdi belki golü orada devamında orta yaparsa.

Hakem ilk pozisyona verebilirdi, vermeliydi ama Burak kendini devamında öyle bir bıraktı ki darbeden alakasız bir şekilde, hakem inanamadı gördüğüne. Burak sırf penaltıyı aldırmak için pozisyonu devam ettirip harcadı. Darbe geldiği anda öne bırak kendini, net penaltı. Ne diye devam edersin ki?
    Buna katılıyorum. Burak düşmeyi bilmiyor pek.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Burak'ın sağ ayağına geliyor müdahale sol ayağıyla adım atıyor devamı gelmiyor çünkü dengesi bozuluyor ve düşüyor.Fizik denen bir şey var.

Neyse tartışmaya gerek yok.Gayet güzel bir ŞL sezonu geçirdik.Arena'da umarım kazanırız ve güzel bir şekilde veda ederiz Devler Ligi'ne.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bence bu takim drogba ile sneijder alinmasada ceyrek final oynardi.. devre arasi 2 flas transfer birden gelince millet citayi yari final, finale kadar yükseltti tabi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben takımı beğendim ezilip büzülmedik.Zaman zaman etkili geldik.İlk yarı Eboue karşı karşıya daha iyi vursa hadi ondan önce Drogba ilk yakaladığı atakta daha iyi vursa daha farklı olabilirdi herşey.Sonuçta karşımızdaki takım Madrid.Hiç yoktan yenildik mi Madrid'e yenildik deme şansı var.Zamanla burada oynama alışkanlığı yaparsak yeri gelince Madrid'lede çarpışırız.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    bence bu takim drogba ile sneijder alinmasada ceyrek final oynardi.. devre arasi 2 flas transfer birden gelince millet citayi yari final, finale kadar yükseltti tabi..
    İhtimal dahi vermiyorum.Sneijder ve Drogba'nın gelişi ile geçtik biz o turu.
    Last edited by LaigLeNoiR : 04.Nisan.2013 at 02:07

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şunu ekliyim ben birde Drogba Allah için serbest vuruş kullanmasın bi daha tamam sorumluluk alıyor falanda olmuyor, Selçuk'un yerine de sulanıyor artık. Bırak adam atsın ordan veya Sneijder atsın zorlama işte.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neden silindi yorumum? Ben bunu da söyleyemeyecek miyim yani burada? Bazı hareketlerinden hoşlanmadığım bir adamın özelliklerine veryansın edemeyecek miyim?

Arkadaş çıkmış atarlanmış saygısız bir şekilde konuşuyor diye benim neden mesajım siliniyor?
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Yazıklar olsun senin gibi Teknik direktöre sen sadece Futbolcunun gözünü korkutuyorsun sende Taktik bilgisi felan yok, Sneijderi Çıkarıp Gökhanı almak ne demek ya Amrabat neden bu kadar geç giriyor Oyuna?

Nesil
    2007

Yazık oldu gerçekten. 3-0 yenilmeyi haketmedik.

İlk yarıda bulduklarını attılar. 2. golü çok ucuz yedik. Bunların dışında çok ciddi olmasa da pozisyon verdik. Biz ise bulduklarımızın hiçbirini değerlendiremeyince sonuç 2-0 oldu.

İkinci yarıda da çeşitli pozisyonlar verdik ciddi olmasa da. Bi Di Maria pozisyonu vardı aklımda o kaldı. O ciddi pozisyondu. Yiye yiye yine duran toptan yedik adam hatırladığım kadarıyla zıplamadı bile. Bu kadar kolay gol yiyorsan son 8'de işin yok kimse kusura bakmasın. İkinci yarı taktik değiştirdikten sonra ne oynadık çözemedim. Şu sistem değiştirmekten artık vazgeçmemiz lazım. Sneijder olmadıysa Emre Çolak girsin ama sistem değişmesin.

Hakeme söyleyecek söz yok 2 penaltımızı yedi, olmayan faulü verip gol yedirdi, Burak'ı ikinci maçta cezalı duruma düşürdü görevini tamamladı. Takdir belgesini alsın UEFA'dan.

Frikik konusuna da gelince Drogba ne olur atmaya çalışma artık Selçuk'a yazık etme.

Bir sözüm de Real'e. Bu oyunla kupayı alabilirler mi şüpheli.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Belkide önümüzde ki 5 sene hiç bir Türk takımı şampiyonlar liginde çeyrek final göremeyecek hala neyin derdindeyiz anlamıyorum.Hakem düzgün maç yönetse,şansımız da biraz yaver gitse en azından 1 gol atardık bu maçta.Hepsinin emeğine sağlık buralara kadar geldikleri için.2.maçta da çıkıp oyunumuzu oynayacağız.Bizim takıma laf atan diğer takımları da keşke şu durumda Real madrid karşısında bir görme şansımız olsa.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim'in ikinci maçta baya bir gazlayacağı kesin takımı. Büyük ihtimal yener gibi geliyor bana Galatasaray TT'de. Ama tur atlamaya yeter mi bilmiyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Üzüntüyü paylaş, paylaşma çok umrumda değil açıkçası, Galatasaraylı'lar desteklesin takımını gerisi hikayedir. Kimse desteklemek zorunda değil veya destekliyormuş gibi yapmak durumunda değil. Senin silinen mesajın gibi her maçın sonunda herkes yazabilir, atıyorum Necip sakatlansa kasaplıklarına saysın derim, Oğuzhan'a bir şey olsa Melo'nun ahı derim, Fenerbahçe'lisi gelir başka şeyler der. Sonu yok bunun.

Burak Yılmaz'ın Beşiktaş maçındaki yanlışından ötürü penaltının verilmediğini düşünmek çok iyimser bir bakış açısı bence. Hakem zaten baştan sonra rezildi, tüyü de dikti. Başka hakem olsa verebilirdi de. ManU deplasmanında Umut'a yapılan penaltı da verilmedi, Umut kendini yere mi atıyor ? Dediğim gibi siz oh iyi ki verilmedi diye sevinebilirsin, saygı duyarım, ama her düşüncemizi buraya yazmıyoruz, yazsak forumda üye kalmazdı..

Yine belirli kişiler, meşale falan derdine girmişler, tur gitti zaten ceza alsak ne olur almasak ne olur, bizim 5-6 tane uyarımız falan da yok 2 senedir tribünlerimiz gayet sakin içerde dışarda farketmiyor.

96-2000 dönemine ufak ufak giriliyor sanki, gerek çevremde gerekse burada gördüğüm tepkilerden bunu anlıyorum. İnşallah sezon sonu yine şampiyon oluruz, seneye Nisan ayında yine Real Madrid'le kapışırız, elensek bile böylesi çok daha keyifli, gurur verici oluyor. Hem daha iyi bir savunma kurgusu ve anlayışıyla çok daha iyi sonuçlar alabiliriz. Ben çok ciddi şekilde üzülen, kahrolan Galatasaray'lı olduğunu sanmıyorum, bizimkisi daha çok hayıflanma.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Gökhan Zan'ı oyuna almak intihardı. Sneijder çıksa bile Amrabat girmeliydi. İş işten geçti artık. 2. maçta da yenmek için oynayacaklar. İmkansız bir şey değil ama 2. maçta yavaş oyuncular ile başlamamak gerekir.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Yine belirli kişiler, meşale falan derdine girmişler, tur gitti zaten ceza alsak ne olur almasak ne olur, bizim 5-6 tane uyarımız falan da yok 2 senedir tribünlerimiz gayet sakin içerde dışarda farketmiyor.
    Meşale uyarı almasanda saha kapatma cezasıyla sonuçlanıyor örnekleri ortada ayrıca Galatasaray ceza alsın da istemiyorum

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fatih Terim: ''Bu seviyede bu karşılaşmalarda minimum hatat yapma mecburiyetimiz var. Neredeyse 1 pozisyonda 2 gol yedik...''

Fatih Terim: ''Drogba ya da Eboue'nin pozisyonlarından bir tane atsak durum daha farklı olabilirdi.''

Fatih Terim: ''Hakem bence Real Madrid isminden biraz korktu. Ne verdiği kararlar ne de duruşu bu seviyeye ait değil...''

Fatih Terim: ''Bu bizim için bir bahane değil ama oyunu iyi oynadığımız anlarda golleri yedik. Bu bizim için kötü bir şey.''

Fatih Terim: ''Burada bir gol atmalıydık. Bulmalıydık. Bu olmadı... 3-0'dan sonra bir mucize olur mu, futbolda mucizeler var.''

Fatih Terim: ''Bu skor beklediğimiz bir skor değildi. Ama karşımızda bu kupadaki şampiyonluğu kafasına koymuş bir takım var.''

Fatih Terim: ''Rakibimizi tebrik etmekten başka yapıcak bir şey yok.''

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bizim müthiş taraftarımız,eleme şansımız kalmadı diye umarım 9 Nisan'da ki maça gelmemezlik yapmaz ! Bu sene ki son ŞL maçında takımı yalnız bırakmak ayıp olur.Herkese değil tabi ki,bu kafada belli bir taraftar kesimi var,işte onlara lafım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bu gün bizim adımıza sahanın en iyisi açık ara Dany di daha fazla yemediysek yatıp kalkıp Dany e dua etmemiz lazım aynı oyunu şimdi Semih oynasaydı şuan burada methiyeler diziliyodu

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Sadece hakeme sıvamak istemiyorum skoru ama kritik zamanlarda verdiği 2 karar gerçekten turun gidişatını değiştirdi.Bu maç 3-0 yerine 3-2 olsaydı şimdi hepimiz çok başka şeyler konuşuyor olurduk.Fatih hocanın da dediği gibi futbolda mucizeler var iş bitmedi ama karşımızdaki de Madrid.Bakalım sonuna kadar desteğe devam.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Maç bittikten sonra Bernabeu,sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mourinho: "G.Saray'a seneye yeniden Şampiyonlar Ligi'nde olmaları adına onlara C.tesi günkü Maçında Başarılar diliyorum."

Günün birinde, Fatih Terim Başkan, Mourinho TD..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

su oynanan 90 dakikanin karsiligi kesinlikle ama kesinlikle bu skor olamazdi ama sen bernabeu'da bu kadar pozisyonu comertce harcarsan sonuclarina katlanirsin yapacak birsey yok. galatasaray cikti aslanlar gibi oynadi ezilmedi buzulmedi helal olsun ama her guzel seyin bir sonu vardir dedikleri bu olsa gerek. sirf kazanilan ulke puani icin bile sevinmeye deger.

bu arada real madrid bu sene bu kupayi alir ama bunu oynadigi oyuna dayanarak soylemiyorum. dun realin en onemli rakibinin macinda 35 metrelik ofsayttan verilen gol ki bunu barcadan nefret eden biri olarak soyluyorum , bugun de bu macta yasananlar enteresandi. insan koskoca uefa arenasinda boyle seyler olur mu yahu demekten kendini alamiyor ancak iki gunde hakem kararlari da ortada dogrusu..

neyse saglik olsun , hersey icin tesekkurler aslanlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Sneijder - Gökhan Zan değişikliği nedir yahu. O adam ilk yarı etkisiz kaldıysa bunun sebebi markajda olmasından. Khedira Sneijder'e adım attırmadı. Topla pek buluşamadı belki ama topsuz oyunda önünde , arkasında oynayan oyunculara çok iyi boş alanlar açtı. İkinci yarı Galatasaray topu ayakta tuttu ama ilk yarıdaki gibi pozisyona girmekte sıkıntı çekti. İleri atılan toplar duvara çarpar gibi geri döndü. Sneijder sahada olduğunda durum tam tersiydi. Burak ve Hamit rezaletti. Sonuç itibariyle Real net bir skorla kazanmasını bildi. İkinci maçta da Mourinho takımın dengesini bozmamak için kadroda fazla değişiklik yapmayacaktır eksikler dışında. İkinci maçta da 2 , 3 farklı net bir Real galibiyeti ile sonuçlanır. İlk maçtan farklı olarak Pepe , Modric , Kaka , Higuain sahada olur.

Maçı tutma , oyunu soğutma stratejisiyle başlasaydı hoca acaba sonuç böyle olur muydu ?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Zor demiştik, zorda geçti. Bir gol atabilseydik zorda olsa umutları ikinci maça taşıyabilirdik. Neticede pozisyonlar bulduk. Ki bana göre iki penaltımız verilmedi. 3. golde olan faul tartısılır. Neyse gelmiş geçmiş olay. Şöyle de bir gerçek var ki Real Madrid bizi çok iyi çalışmış. Burak'ı ve Selçuk'u çok iyi kitlediler.

Neyse hepsinin Allah'ına kurban. Bize bu sevinci yaşattıkları için. Teker teker hepsine helal olsun.

Teşekkürler ve iyi ki varsın, Galatasaray'ım.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Real Madrid fazla zorlanmadı açıkcası. İlk yarı kontrol daha çok G.Saray'daydı ancak bu durum Madrid'i çok da zora düşürmedi. Birkaç önemli posizyon yakaladık ama değerlendiremedik malesef.

İkinci yarıda Madrid oyunu tamamen soğuttu ve son dakikalara doğru 1 gol bulacağından emin bir şekilde oyunu rölantiye aldı.

Burak'In posizyonu kesinlikle penaltı ancak diğer posizyonların penaltı olduğunu düşünmüyorum.

Bir de ilk yarıda Semih'in Mesut'a yaptığı bir hareket vardı orası da tartışılır bir karardı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri