Üzüntüyü paylaş, paylaşma çok umrumda değil açıkçası, Galatasaraylı'lar desteklesin takımını gerisi hikayedir. Kimse desteklemek zorunda değil veya destekliyormuş gibi yapmak durumunda değil. Senin silinen mesajın gibi her maçın sonunda herkes yazabilir, atıyorum Necip sakatlansa kasaplıklarına saysın derim, Oğuzhan'a bir şey olsa Melo'nun ahı derim, Fenerbahçe'lisi gelir başka şeyler der. Sonu yok bunun.

Burak Yılmaz'ın Beşiktaş maçındaki yanlışından ötürü penaltının verilmediğini düşünmek çok iyimser bir bakış açısı bence. Hakem zaten baştan sonra rezildi, tüyü de dikti. Başka hakem olsa verebilirdi de. ManU deplasmanında Umut'a yapılan penaltı da verilmedi, Umut kendini yere mi atıyor ? Dediğim gibi siz oh iyi ki verilmedi diye sevinebilirsin, saygı duyarım, ama her düşüncemizi buraya yazmıyoruz, yazsak forumda üye kalmazdı..

Yine belirli kişiler, meşale falan derdine girmişler, tur gitti zaten ceza alsak ne olur almasak ne olur, bizim 5-6 tane uyarımız falan da yok 2 senedir tribünlerimiz gayet sakin içerde dışarda farketmiyor.

96-2000 dönemine ufak ufak giriliyor sanki, gerek çevremde gerekse burada gördüğüm tepkilerden bunu anlıyorum. İnşallah sezon sonu yine şampiyon oluruz, seneye Nisan ayında yine Real Madrid'le kapışırız, elensek bile böylesi çok daha keyifli, gurur verici oluyor. Hem daha iyi bir savunma kurgusu ve anlayışıyla çok daha iyi sonuçlar alabiliriz. Ben çok ciddi şekilde üzülen, kahrolan Galatasaray'lı olduğunu sanmıyorum, bizimkisi daha çok hayıflanma.