Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

22 84.62%
  • Berabere biter

1 3.85%
  • Mersin İdman Yurdu kazanır

3 11.54%
1 ile 30 arası toplam 407 sonuç

Konu: Galatasaray - Mersin İdman Yurdu | STSL 28. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

fatih hoca mactan sonra avurpadan örnek vermiste ben avrupada sahanin ortasina kadar gelip hakemin üzerine yürüyen hoca görmedim.. fatih terime yakismadi o hareketler.. hele mactan sonra cikip ona buna sallamasi kendini hakli yere koymasi iyice gülünc duruma düsürdü kendisini.. bu hareketlerinden sonra yine ceza alip ceza ertelenirse cikip itibarsizlastirma var diyecekmi acaba.. fener maclarinda sezon basindan beri ne kritik hatalar oldu üstelik ilk yarida epey puan kaybetmesine neden oldu takimin, aykut hocanin böyle bir asiri tepkisini görmedik..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    fatih hoca mactan sonra avurpadan örnek vermiste ben avrupada sahanin ortasina kadar gelip hakemin üzerine yürüyen hoca görmedim.. fatih terime yakismadi o hareketler.. hele mactan sonra cikip ona buna sallamasi kendini hakli yere koymasi iyice gülünc duruma düsürdü kendisini.. bu hareketlerinden sonra yine ceza alip ceza ertelenirse cikip itibarsizlastirma var diyecekmi acaba.. fener maclarinda sezon basindan beri ne kritik hatalar oldu üstelik ilk yarida epey puan kaybetmesine neden oldu takimin, aykut hocanin böyle bir asiri tepkisini görmedik..

yanlis hatirlamiyorsam bir olayda aykut hocada hakemin yanina kadar gitmisti galiba maç"in devre arasindaydi sahanin içine kadar girmisti ve o olayda aykut hoca tribunlere falan yollanmadi neresiyle tutarsan tut adalet yok.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    2 hafta önce ferguson'Un cüney çakıra yaptıklarını görmedin herhalde o sakin adam kalktı ayağa gitti cüneyt çakıra bağırmaya başladı mourinho hakemin arabasını basan bir adam sonra bunun çok örneği var büyük teknik direktörlerde genelde daha çok olan bir şey büyük sinir

mesela giggs ve arkadaşları alem yaparken yakalanıyor ferguson giggs e acayip cezalar veriyor yakınlarda ali ece ile röportajında bile diğer 3 arkadaşının adını söylemedi nedeni de şimdi söylese ferguson'un şimdi bile onlara delice kızacağı için dedi aynı şekilde ronaldo-nani-anderson'a aşırı derece de tepkileri de vardı

Aykut hocanın aşırı tepkisini de istiyorsan
    http://video.uludagsozluk.com/v/fati...kocaman-75801/

Tabi altta taraflı yorumlar yazılmış ama..

Mesaj Yetkileri