Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Orduspor kazanır

6 27.27%
  • Berabere biter

4 18.18%
  • Fenerbahçe kazanır

12 54.55%
Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 164 sonuç

Konu: Orduspor - Fenerbahçe | STSL 28. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tebrikler Fenerbahçe
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Salih'de iyi hayalgücü de varmış. Golde belli oluyor.

3 kulvarda da devam ediyoruz 3 günde 1 maç yapıyoruz . Ne denir ki ? Helal olsun size

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Pozisyon olarak kısır bir maç Fenerbahçe adına. Orduspor'un futbolcuları biraz kaliteli olsa 4-0 5-0 olurmuş maç Ordu'nun 8-9 tane net pozisyonu vardı. Fenerbahçe'nin golden başka pozisyonu yok
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Maç baya bir durdu galiba geç bitti diye biliyorum ama ?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Orduspor ilk 15 dakika çok etkiliydi ancak ilerleyen dakikalarda fizik olarak oyundan düştüler ve sonuç ortada, tebrik ederim Fenerbahçe'yi. Salih'i de tebrik etmek gerek. Formanın hakkını veriyor. Attığı 2. gol gerçekten çok klas bir gol. Türkiye'de bu vuruş ile gol atacak bir Türk oyuncu yok maalesef. Benim aklıma gelmiyor yani.
    Fenerbahçe'ye karşı gol atmalıyım diye ilk 20 dakikada tüm gücün ile presli oynayıp pilini bitirirsen mağlubiyet kaçınılmaz olur. Hector Cuper sorumsuz bir teknik direktör oldu, istifası kabul edilmeliydi.

--

Salih'in Instagram hesabı yok. Instagram'da Salih'e "Ne olursa olsun sen G.Saraylısın" diye birinin yazması ve cevabı hikayesi koca bir yalan.

Galatasaraylı da değil.

https://twitter.com/salihucan48/stat...950848/photo/1

Daha da Galatasaraylı yorumu yapılmaması iyi olur.
    Last edited by Cengo : 08.Nisan.2013 at 07:23
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Salihin golü çok guzeldı helal olsun ulkemızde bu derecede yeteneklı oguzhan gıbı salıh gıbı genclerın ılk11 de gormek ve ıyı performanslarına sahıt olmak cok onemlı bır durum

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

feneri tebrik ederim guzel galibiyet aldilar , gokhanin açiklamasinida hiç yakisitiramadim.

Bu tartışmalar bir yana. Salih'in performansı harikaydı. Acilen milli takıma lazım bir oyuncu. Umarım böyle devam eder ve yeni bir yıldız kazanmış oluruz. Aykut Kocaman ile çalışıyor olması onun için büyük bir şans gerçekten. Artık yavas yavas Salih'e de sert girmeye başlayacaklardır dikkatli olması da lazım, artık baya ilgi çekiyor. Geleceğe umutla bakmamızı sagladı tebrik ve tesekkur ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ne kadar çocuk muhabbeti dönmüş.. Bazen yaşların profilde yazandan 15 yaş daha küçük olduğunu düşünüyorum.

Yarıştırmaya devam..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post

Daha da Galatasaraylı yorumu yapılmaması iyi olur.
    Galatasaraylı olsa ne olur olmasa ne olur ? İşini yaptığı sürece bir sıkıntı doğurur mu ?

İsterse çıkar birisi Zonguldak Kömür İşletmelerispor'u tutuyor der.Bunun iyi olmasını veya kötü olmasını sen belirleyemezsin.Yok şunun yapılmaması iyi olur bunun yapılması kötü olur diye kimsenin görüşlerini eleştirmenin,kısıtlamanın bir mantığı yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Gökhan Gönül galatasaray'i yenemeyeceksek zaten şampiyon olmayalım dedi. Çünkü oyle yenemezsek olamayız, bunun nesi yakışıksiz.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Gökhan Gönül galatasaray'i yenemeyeceksek zaten şampiyon olmayalım dedi. Çünkü oyle yenemezsek olamayız, bunun nesi yakışıksiz.
    http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ322627SXQ

Sporx'in çarpıtmaları bunlara yol açıyor işte.

Gökhan Gönül bunları dedi mi bilmiyorum ama onu çok efendi ve mütevazi biri olarak görürdüm doğruysa eğer üzücü gerçekten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökhan Galatasaray bizi ezer , geçer , yener mi demeliydi ? yani nem kapıyorsunuz ufacık olaydan , laf atmak için yer arıyorsunuz resmen , adam takımına güveniyor , bu açıklamayı yapmaktan daha doğal ne var yahu?

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Gökhan Gönül abartılacak bir şey söylememiş,içerde galatasarayı yeneceğimizi düşünüp bize göre puan farkı 1 demiş

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Galatasaraylı olsa ne olur olmasa ne olur ? İşini yaptığı sürece bir sıkıntı doğurur mu ?

İsterse çıkar birisi Zonguldak Kömür İşletmelerispor'u tutuyor der.Bunun iyi olmasını veya kötü olmasını sen belirleyemezsin.Yok şunun yapılmaması iyi olur bunun yapılması kötü olur diye kimsenin görüşlerini eleştirmenin,kısıtlamanın bir mantığı yok.
    Kavga çıkartmak gibi bir niyetiniz yoktur umarım. Pek hoş değil bu üslup.

Galatasaraylı olduğunu yazan Galatasaray taraftarları var forumda dahi. Öyle olmadığını gösterdim. İstediğinize inanmak size kalmış. Gerçeği gösterdim. Hâlâ ısrar varsa kanıt gerekir. Anlamsız bir çaba olur.

Spekülatif yorumlar ile Salih'i yıpratma çabası var. Sahte Galatasaraylı haberleri ile yıpratmaya çalışan Galatasaray medyasına uyup haberi tartışan futbolseverlere gercek yüzünü gösterdim. Salih bundan etkilenir mı hiç sanmıyorum, o ayrı konu. Etkilensin etkilenmesin yaratılan bu havaya her zaman tepki göstereceğim.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kavga çıkartmak gibi bir niyetiniz yoktur umarım. Pek hoş değil bu üslup.

Galatasaraylı olduğunu yazan Galatasaray taraftarları var forumda dahi. Öyle olmadığını gösterdim. İstediğinize inanmak size kalmış. Gerçeği gösterdim. Hâlâ ısrar varsa kanıt gerekir. Anlamsız bir çaba olur.

Spekülatif yorumlar ile Salih'i yıpratma çabası var. Sahte Galatasaraylı haberleri ile yıpratmaya çalışan Galatasaray medyasına uyup haberi tartışan futbolseverlere gercek yüzünü gösterdim. Salih bundan etkilenir mı hiç sanmıyorum, o ayrı konu. Etkilensin etkilenmesin yaratılan bu havaya her zaman tepki göstereceğim.
    Sizin üslubunuz hoşuma gitmediği için sert bir üslupla yazdım.

Kanıt istiyorsanız;

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...70486057_n.png

Siz aşırı tepki gösteriyorsunuz,büyük takımlarda oynayıp başka takımı tuttuğu bilinen bir çok futbolcu var.Hangi takımı tuttuğunu da kimse ispatlayamaz ancak Salih açıklama yaparak bitirir bu tartışmayı,aslında tartışılacak bir şey de değil,sadece merakı giderir diyeyim.

Affedersiniz ama kim Salih'i yıpratmaya çalışıyor ? Gördüğüm herkes adamı öve öve bitiremiyor.Sırf yok şu takımı tutuyor,yok hayır bu takımı tutuyor tarzı tartışmalarla hiç bir futbolcu yıpranmaz.

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Gökhan Galatasaray bizi ezer , geçer , yener mi demeliydi ? yani nem kapıyorsunuz ufacık olaydan , laf atmak için yer arıyorsunuz resmen , adam takımına güveniyor , bu açıklamayı yapmaktan daha doğal ne var yahu?

Aradaki puan farkı 1 demek, Galatasaray'ı yeneceğimiz zaten banko, hep yeniyoruz demek gibi bir anlama geliyor. Ayrıca genel anlamda insanların kendini övmesi hoş bir özellik değil bkz " Ben karşı takımda olsam bana karşı önlem alırdım" lafı. Son olarak eklemek istiyorum bir Fenerbahçeliyim ve Gökhan Gönül çok sevdiğim birisi olduğu için bu sözleri ona yakıştıramadım yoksa çok abartılacak bir durum değil yani.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Zamanında Galatasaray'da oynamak istiyorum demiş olması Galatasaray'lı olduğunu göstermez.

Gökhan Gönül'ün iddialı olması güzel, kendisi büyütüyor hedefi. 4 maçımızı kazanırsak bize beraberlik de yetecek, zaten Kadıköy'de son 3 derbi berabere bitti. Şu anki fark korunursa kazanmak zorunda olan taraf Fenerbahçe olacak, finalleri de pek iyi yapamıyor, son anlarda kaçırdığı 3 şampiyonluk var yakın dönemde, bu tarz konuşmalar baskıyı arttırır sadece.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Sizin üslubunuz hoşuma gitmediği için sert bir üslupla yazdım.

Kanıt istiyorsanız;

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...70486057_n.png

Siz aşırı tepki gösteriyorsunuz,büyük takımlarda oynayıp başka takımı tuttuğu bilinen bir çok futbolcu var.Hangi takımı tuttuğunu da kimse ispatlayamaz ancak Salih açıklama yaparak bitirir bu tartışmayı,aslında tartışılacak bir şey de değil,sadece merakı giderir diyeyim.

Affedersiniz ama kim Salih'i yıpratmaya çalışıyor ? Gördüğüm herkes adamı öve öve bitiremiyor.Sırf yok şu takımı tutuyor,yok hayır bu takımı tutuyor tarzı tartışmalarla hiç bir futbolcu yıpranmaz.
    Galatasaraylı olduğunu göstermez. Aksine Galatasaray'ın bir ilgisi olduğuna dair bir mesajdır. Galatasaray'da daha fazla forma giyebileceği için verilmiş bir beni alın demeci. Zaten bir Gs yoneticisi öneriyor ama yönetim yüksek bonservisi bedeni ile istemiyor.

Fenerbahçeli olmak ne güzel pankartını paylaşmasından ne çıkardığınızı gercekten merak ediyorum.

Bir oyuncuyu bir camiaya ait olmayacak şekilde lanse etmek huzursuzluk yaratır. Oyuncuyu dışlatır. Siz kabul etseniz de etmeseniz de böyle. Bilinçli provokasyon yapılıyor bugünlerde.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Galatasaraylı olduğunu göstermez. Aksine Galatasaray'ın bir ilgisi olduğuna dair bir mesajdır. Galatasaray'da daha fazla forma giyebileceği için verilmiş bir beni alın demeci. Zaten bir Gs yoneticisi öneriyor ama yönetim yüksek bonservisi bedeni ile istemiyor.

Fenerbahçeli olmak ne güzel pankartını paylaşmasından ne çıkardığınızı gercekten merak ediyorum.

Bir oyuncuyu bir camiaya ait olmayacak şekilde lanse etmek huzursuzluk yaratır. Oyuncuyu dışlatır. Siz kabul etseniz de etmeseniz de böyle. Bilinçli provokasyon yapılıyor bugünlerde.
    O röportajı verdiğinde kaç yaşında bilmiyorum ancak büyük ihtimal 16-18 yaşları arasındadır ve o yaşlarda ki bir insan tutmadığı takımda oynamak istediğini söylemez.Bende onun röportaj verdiği yaşımdayım yani futbolcu olsam çıkıp Beşiktaş veya Fenerbahçe'de forma giymek isterim demem.

Her neyse hangi takımı tuttuğu önemli değil.Benim sitem ettiğim konu Galatasaraylı diyenlere karşı olan tutumunuz.Başta da belirttim o mesajınızda ki üslubu beğenmediğim için zaten cevap verdim.

Hangi oyuncu başka takımı tutuyor diye dışlanmış ? En yakın örnek Burak Yılmaz,tamam genç değil ancak adam Beşiktaşlı,camiadan dışlandığı falan da yok,aksine bir çok taraftarın en sevdiği futbolcu haline gelmiş durumda.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Arrow

O röportajı verdiğinde kaç yaşında bilmiyorum ancak büyük ihtimal 16-18 yaşları arasındadır ve o yaşlarda ki bir insan tutmadığı takımda oynamak istediğini söylemez.Bende onun röportaj verdiği yaşımdayım yani futbolcu olsam çıkıp Beşiktaş veya Fenerbahçe'de forma giymek isterim demem.

Her neyse hangi takımı tuttuğu önemli değil.Benim sitem ettiğim konu Galatasaraylı diyenlere karşı olan tutumunuz.Başta da belirttim o mesajınızda ki üslubu beğenmediğim için zaten cevap verdim.

Hangi oyuncu başka takımı tutuyor diye dışlanmış ? En yakın örnek Burak Yılmaz,tamam genç değil ancak adam Beşiktaşlı,camiadan dışlandığı falan da yok,aksine bir çok taraftarın en sevdiği futbolcu haline gelmiş durumda.
    Basında bir camiasızlaştırma çabası bar. Sanki bonservisini Fenerbahçe ödediği için zorla transfer olmuş, zorla oynuyormuş havası yaratılmaya çalışılıyor. Cılız da olsa bir çaba var. İyi günde etkilemez ama kötü günde homurdanmalar başlar.

Profesyonel futbolcu her takımda oynar. Adına profesyonellik diyorlar. Galatasaraylı olduğunu kanıtlamıyor. Para kazanmak için hangi yol kolayda o yoldan gidersin. Oynamak istemek kısa yoldan beni alın çabası. Futbolcular hep bunu yapar. Menajerlere basın ilişkilerini kullandırttırıp yalan haber çıkarttırarak suni gündem/reklam yapmaya çalışırlar. Neden korksun ki? Öyle olsa taraftarım derdi zaten. Profesyonel oyuncu belli etmez izini.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Basın her türlü yerden vurmaya çalışıyor,her kulübü.Amaçları kaos ortamı yaratmak.

Ben oynamam demedim ki zaten.Oynamak isterim demem dedim.Siz Galatasaray'da oynama fırsatı bulduğunu düşündüğü için öyle demiştir diyorsunuz bende Galatasaray'ı tuttuğunu düşündüğüm için öyle demiştir diyorum.Bunda iki tarafın da tartışacağı bir konu göremiyorum ben.Fenerbahçe daha önce davranmış,onda ki yeteneği fark etmiş,almış.Bu kadar basit bu konu.Çok uzatıyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Chivalry View Post
    Aradaki puan farkı 1 demek, Galatasaray'ı yeneceğimiz zaten banko, hep yeniyoruz demek gibi bir anlama geliyor. Ayrıca genel anlamda insanların kendini övmesi hoş bir özellik değil bkz " Ben karşı takımda olsam bana karşı önlem alırdım" lafı. Son olarak eklemek istiyorum bir Fenerbahçeliyim ve Gökhan Gönül çok sevdiğim birisi olduğu için bu sözleri ona yakıştıramadım yoksa çok abartılacak bir durum değil yani.
    Dün açıklamasının tamıkmını dinledim 'bana göre aramızdaki puan farkı 1 dedi çünkü içerideki gs maçını kazanamazsak şampiyon olmayalım' gibisinden konuştu yani çarpıtılan gibi vurcaz kırcaz bu maçı kesin alıcaz gibi bir ifade yoktu

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben Gökhan'ın aksine ligi şampiyon bitirebileceğimizi düşünmüyorum. Helede iş son maça kalırsa bana göre kesin şampiyonluk gider. Ancak yaptığı yorum kişisel ve karşı tarafa saygısızlık içermiyor. Çok normal bir açıklama. Çoğu futbolcu bu tip iddialı açıklamalarda bulunabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Son röportajında Salih küçükken Marmarissporu tuttuğunu söyledi. Her röportajında soruluyor bu. Şuan Salih üzerinde öyle bir kıskançlık var ki, nasıl onu huzursuz edip Fenerbahçe'den ayrılmasını sağlarız türünden davranışlar var gerek medyada gerekse bazı kesimlerde..

Ancak Salih yaşına göre 10 yaş daha olgun ve o kapasiteyle konuşup hareket ediyor, tıpkı sahadaki gibi. Salih tuttuğu takımda oynama hevesini çoktan aşmış bence, bu tür şeyleri diğer gençlerimizin aksine tamamen Profesyonel düşünüyor.

Salih : Ben doğuştan fenerbahçeliyim kolumu kesseniz kanım sarı lacivert akar.

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Hatta kefen giyerim Gs forması giymem.

Ya bırakalım bu işleri. Adam profesyonel futbolcu işte ayrıca Fenerbahce'nin futbolcusu, daha ne olsun. Yarın öbür gün Arda da FB'de oynayabilir Salih de Gs'de oynayabilir. Emre örneğinde oldugu gibi. Bu adamların işi bu, 10-15 sene aktif futbol oynuyorlar zaten. Bu kadar küçük hadiseleri kafaya takmaya gerek yok. Ne olur yani çocuk Gs taraftarıysa. Semih'in eski fotografı roportajı cıkar Fb'liyim diyebilir. Bunda artık bu kadar abartılacak bir durum yok. Bu adamlar profesyonel. Şu anda Fenerbahce'nin çok değerli genç bir oyuncusu, çocuğu böyle şeylerle yıpratmaya ne Fb taraftarının hakkı var ne de kamuoyunun.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Birden, bu sahne geldi aklıma.

[youtube="imJw7mU2LBs"]Kemal Sunal[/youtube]

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri