Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
Sizin üslubunuz hoşuma gitmediği için sert bir üslupla yazdım.

Kanıt istiyorsanız;

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...70486057_n.png

Siz aşırı tepki gösteriyorsunuz,büyük takımlarda oynayıp başka takımı tuttuğu bilinen bir çok futbolcu var.Hangi takımı tuttuğunu da kimse ispatlayamaz ancak Salih açıklama yaparak bitirir bu tartışmayı,aslında tartışılacak bir şey de değil,sadece merakı giderir diyeyim.

Affedersiniz ama kim Salih'i yıpratmaya çalışıyor ? Gördüğüm herkes adamı öve öve bitiremiyor.Sırf yok şu takımı tutuyor,yok hayır bu takımı tutuyor tarzı tartışmalarla hiç bir futbolcu yıpranmaz.
Galatasaraylı olduğunu göstermez. Aksine Galatasaray'ın bir ilgisi olduğuna dair bir mesajdır. Galatasaray'da daha fazla forma giyebileceği için verilmiş bir beni alın demeci. Zaten bir Gs yoneticisi öneriyor ama yönetim yüksek bonservisi bedeni ile istemiyor.

Fenerbahçeli olmak ne güzel pankartını paylaşmasından ne çıkardığınızı gercekten merak ediyorum.

Bir oyuncuyu bir camiaya ait olmayacak şekilde lanse etmek huzursuzluk yaratır. Oyuncuyu dışlatır. Siz kabul etseniz de etmeseniz de böyle. Bilinçli provokasyon yapılıyor bugünlerde.