Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
O röportajı verdiğinde kaç yaşında bilmiyorum ancak büyük ihtimal 16-18 yaşları arasındadır ve o yaşlarda ki bir insan tutmadığı takımda oynamak istediğini söylemez.Bende onun röportaj verdiği yaşımdayım yani futbolcu olsam çıkıp Beşiktaş veya Fenerbahçe'de forma giymek isterim demem.

Her neyse hangi takımı tuttuğu önemli değil.Benim sitem ettiğim konu Galatasaraylı diyenlere karşı olan tutumunuz.Başta da belirttim o mesajınızda ki üslubu beğenmediğim için zaten cevap verdim.

Hangi oyuncu başka takımı tutuyor diye dışlanmış ? En yakın örnek Burak Yılmaz,tamam genç değil ancak adam Beşiktaşlı,camiadan dışlandığı falan da yok,aksine bir çok taraftarın en sevdiği futbolcu haline gelmiş durumda.
Basında bir camiasızlaştırma çabası bar. Sanki bonservisini Fenerbahçe ödediği için zorla transfer olmuş, zorla oynuyormuş havası yaratılmaya çalışılıyor. Cılız da olsa bir çaba var. İyi günde etkilemez ama kötü günde homurdanmalar başlar.

Profesyonel futbolcu her takımda oynar. Adına profesyonellik diyorlar. Galatasaraylı olduğunu kanıtlamıyor. Para kazanmak için hangi yol kolayda o yoldan gidersin. Oynamak istemek kısa yoldan beni alın çabası. Futbolcular hep bunu yapar. Menajerlere basın ilişkilerini kullandırttırıp yalan haber çıkarttırarak suni gündem/reklam yapmaya çalışırlar. Neden korksun ki? Öyle olsa taraftarım derdi zaten. Profesyonel oyuncu belli etmez izini.