Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

11 34.38%
  • Berabere biter

9 28.13%
  • Real Madrid kazanır

12 37.50%
1 ile 30 arası toplam 180 sonuç

Konu: Galatasaray - Real Madrid | Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 2. Maç

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yahu ne bekliyorsunuz ? Beşiktaş'ın fenerbahce ve Galatasaray'ın başarılı olmamasını istemesi kadar normal olan ne var ? Bunlar ezeli rakip tabii ki istemeyecek. Futbolu milli davaya dönüştürmeye ne gerek var ? Eşi benzeri olmayan bir milletiz. Bunlar cok normal ve bence olması gereken bu.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Yahu ne bekliyorsunuz ? Beşiktaş'ın fenerbahce ve Galatasaray'ın başarılı olmamasını istemesi kadar normal olan ne var ? Bunlar ezeli rakip tabii ki istemeyecek. Futbolu milli davaya dönüştürmeye ne gerek var ? Eşi benzeri olmayan bir milletiz. Bunlar cok normal ve bence olması gereken bu.
    İsteyen istediği takımı destekler, daha önce de yazdım. Ben de Fenerbahçe'nin geçmişteki Avrupa maçlarında rakip takımları destekledim, bu sezon ise Uefa'nın Türk takımlarına tutumundan dolayı (çifte standart cezalar vs...) Fenerbahçe'yi destekliyorum. Onun dışında kupayı almasını istemem ama, finale çıkarsa rakibini desteklerim çünkü olaya GS-FB rekabeti yönünden bakarım.

Burada konu desteklemeleri değil. Bu konu açıldığında geçen muhabbetler.

Ayrıca milli dava değil tabi ki ama kendi takımının maçını bile gözardı edip rakibinin rakibinin antrenmanını yayınlamak abartı bir tutum değil mi sence de?

Mesaj Yetkileri