1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by himone View Post
    Ben olsam kulüple ilişkisini kesmem, kesin GS ile falan anlaşmıştır o yüzden böyle yapıyordur. Antremanlara alıp hiçbir müsabakaya dahil etmeyeceksin, sözleşmesini bitirene kadar parasını alıp boş boş otursun, arkadaşları tarafından dışlansın, taraftar tarafından hedef haline getirilsin. Ondan sonra aklı başına gelir, en sonunda da sözleşmesini yenilemeyip serbest bırakırsın.
    Usta yemin ederim korktum şunu okuyunca sana bir hata falan yapsak yandık yemin ederim

Adamı öldürsen daha iyiydi.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Kusura bakma ve yanlış anlama ama bunu yapmak insanlığa sığmaz.
    Ama bunu yapan sporcu yıllardır neden bu şekilde davranmıyordu da birden böyle mesajlar çıktı ortaya. Kesinlikle başka bir takımla anlaşmış ve bedavaya ayrılmanın yollarını arıyor, şimdi onu kovarsan ödül olur ben tam aksine ceza alması gerektiğini düşünüyorum.

İnsanlık olayına gelince yıllardır sporcusu olduğun bir kulübü ve taraftarlarını bu şekilde aşağılamak insanlığa sığar mı? Geçen sene taraftarın o kadar kışkırtıldıktan sonra ne hale geldiğini hepimiz gördük.

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Usta yemin ederim korktum şunu okuyunca sana bir hata falan yapsak yandık yemin ederim

Adamı öldürsen daha iyiydi.
    Çok tehlikeli adamımdır . Şaka bir yana bunlar sadece lafta, yönetici olsam böyle bir şey yapamazdım herhalde. Ama öylece kovulması bana mükafat gibi geliyor napıyım.

Mesaj Yetkileri