Sayfa 333 / 447 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433 ... SonSon
9,961 ile 9,990 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İşler çok güzel gidiyor ama sezon sonuna doğru Yargıtay kararı açıklanır diyorum ve ortalık yine karışık, belki kupaya ilk defa bu kadar yakın olmuşken darmadağın olabilir her şey, içimde şüphe yok, işler iyi gitmeye devam ederse, sezon bitmeden karar açıklanır.

İstifa ettiğinde de bugünleri görebileceğine inanıyordu Aykut Kocaman, çünkü hep böyle oldu, o dönemde iyi günlerin geleceğini bilse de bırakmıştı, şimdi arkasına alacağı rüzgarla, hatalarından çıkaracağı derslerle çok daha güzel yere getirebilir takımı.

Bizi, insanımızı çözdü, başarı geldikçe geçmiş kolay unutulur, oysa ki Alex gideli daha aylar oldu, aynı sezon bitmedi, istifaya davet edenlerin tezahüratları hala kulaklarda çınlıyor ama başarı geldikçe tepki azalıyor, başarısızlıkta tepki tavan yapıyor. Anlık yaşıyoruz, olur da kazanırsak UEFA tesadüfen kazanılmış olmaması için Aykut Kocamanla devam edilmeli, onun programına sadık kalınmalı ve ayrılmasına izin verilmemeli.

Ama, en başta belirttiğim gibi, Yargıtay süreci var, karar ne olursa olsun takımın konsatrasyonunu yine bozacak ve bu sefer Aykut Kocaman'da mücadele edecek güç olmazsa, işler zorlaşır.
    Ben de yargıtay kararının lig bitmeden açıklanacağını düşünüyorum, böyle olursa takım çöker çünkü iyi bir karar çıkmayacak. Ondan sonra Uefa da hazır bekliyor bize ceza vermek için bir tekme de ordan yeriz. Ama karar sezon bittikten sonra çıkarsa kulüp köklü bir değişiklik yaşar ve ben geleceğe yönelik iyi olacağını düşünüyorum bu durumda.

Aykut Kocaman, bu ülkenin futbol çölünde bir vahadır

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Aykut Kocaman, bu ülkenin futbol çölünde bir vahadır
    Alex i gönderip baroniyi oynatan adamdan bahsediyoruz ilginç bir yorum olmuş ama son günlerde formda diyebilirim aykut kocaman tabi en yakın zamanda yaptığı hata da yine tepki verecektir taraftar

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Alex i gönderip baroniyi oynatan adamdan bahsediyoruz ilginç bir yorum olmuş ama son günlerde formda diyebilirim aykut kocaman tabi en yakın zamanda yaptığı hata da yine tepki verecektir taraftar
    Alex'in gitmesi çok kötü gözüksede bizim için olumlu bir gelişme oldu,Alexsiz oynamayı öğrendik

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Orası öyle haklısınız önceki sezonlarda alex olmadan puan kaybediliyordu ama şu an alex-emre-meireles orta sahası olsa fenerbahçe çok daha zevkli bir futbol oynayacağına adım gibi eminim

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Orası öyle haklısınız önceki sezonlarda alex olmadan puan kaybediliyordu ama şu an alex-emre-meireles orta sahası olsa fenerbahçe çok daha zevkli bir futbol oynayacağına adım gibi eminim
    Kesinlikle katılıyorum,yeni alex'imiz belki salih olacak ilerleyen senelerde

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu sene oynadığımız futbolla taraftarla arkadaş bu kupayı istemiyoruz diyoruz ama rakip takımlar bizi görünce futbol oynayamıyor rakipler sayesinde zorla bu kupayı aldırtacaklar
    galatasarayın kupayı aldığı sezonki futbolun yarısını oynasak direk amsterdamdayız derdim de yine diyorum bize gelen süt dökmüş kedi gibi oynuyo kupa bizim bu sen.

Bütün eleştiriler ve hatalar bir yana, öncelikle bana bugün bu yazıyı yazabilme “onurunu” verdiğin için,

Galibiyet, mağlubiyet, şampiyonluk ve 4-4-2 gibi kavramlardan daha değerli önceliklerimizin olduğunu herkese hatırlattığın için,

Dün 90 dakika Fenerbahçe’ye küfür edilmesine, Caner’in kafası tribünden atılan maddeyle yarılmasına ve hakemin tüm bunlara seyirci kalmasına rağmen efendiliğini bozmadığın için,

Ölçüsünde olan eleştiriler bir tarafa, 1 yıldır uğradığın maddi manevi saldırıların karşısında çizgini bozmayıp önce Salih’e sonra onun gibi birçok genç insana örnek olduğun için,

Saha kenarında küfür etmediğin, basın toplantılarında gazetecileri ezmediğin ve hatta işler kötü giderken “basın mensuplarına özel yemek” düzenlemediğin için,

Şiddetin cevabı şiddet, yanlışın karşılığı yanlıştır felsefesini benimsemediğin için,

Gergin futbol coğrafyamızda yangına körükle gitmeyip, Fenerbahçe taraftarlarını utandıracak davranışlar sergilemediğin için,

Onca hakem hatasına, söylenmemiş “lan” kelimesine verilen cezalara ve bu takımın sezon başından beri her deplasmanda küfür ve şiddetle linç edilmesine rağmen zarafetini koruduğun için,

Saha kenarında kimseye yumruk kaldırmadığın, imkansızı başarıp bir futbol sahasında kadına şiddet gösterenlerden olmadığın için,

Galatasaray yöneticisi Adnan Öztürk’ün üstünde ısrarla durduğu gibi (!) “çocuklarımıza izletemeyeceğimiz görüntüler” sunmadığın için,

Akreditasyon kartı takmayı bile şova dönüştürmeyip pirelerden dağ doğurtmadığın için,

Şampiyonluk yarışında çok önemli olan dünkü maçı bütün Fenerbahçe taraftarlarının gözünde önemsizleştirdiğin (!) ve daha mühim konularda insanların içini ferahlattığın için,

Ve son olarak; armasını taşıdığın Fenerbahçe kulübesinde, öfkesiyle ortalığı kavuran bir imparator gibi davranmayıp hükümdarlara örnek olabilecek sabrınla onca şeye tahammül edebildiğin için,

Hepimizin sana bir teşekkür borcu var Aykut Kocaman. Ve kabul edersen, o borcumu ödemek istiyorum.

KAAN KOÇ

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

http://www.cumhuriyetspor.com.tr/f-b...ay-tweeti.html

Yelkenci de kovulur mu ne dersiniz?

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by Suicider View Post

Bizim yönetim o kadar geri kafalı değil

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Suicider View Post

Kovulmalı.Sadece o twitler yokmuş Fenerbahçe'yi aşağılayıcı ifadeler içeren twitler de atmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

O kadının acilen takımdan gönderilmesi lazım. Bir sporcuya yakışmayan şeyler yazmış. Yani bir insan fenerbahçe sporcusu olup galatasaray taraftarı olabilir. Ben galatasaraylıyım bile diyebilir ama terbiyesiz bir üslup ile bunu dile getiremez. Fenerbahçe sporcusu olup fenerbahçe lehine de yapamaz bu terbiyesizlikleri, yapamamalı.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bana görede kovulmalı. Hem ilgi duyduğun spor dalında Fenerbahçe'nin ekmeğini yiyeceksin hemde hakaret edeceksin. Taraftarı olmasına veya galibiyetini tebrik etmesine kimse bir şey diyemez ancak bizi küçük düşüren aşağılayan hakaretler işin içine girerse hesabını keseriz.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Yazdığı son iki tweet gayet normal. Galatasaray'lı olabilir ama işini profesyonelce yaptıktan sonra kimin ne demeye hakkı var. Ama öncesinde yazdığı tweetleri hayretler içerisinde okudum. Kazancını o kulüp sayesinde sağlıyorsun ama o kulüp hakkında yazdıkları yenilir yutulur değil. Bu konuda Fenerbahçe taraftarı haklı. Hangi takımın taraftarı olsa aynı tepkiyi gösterirdi. Bu yaptığı ne sporculuk ne profesyonellik yaptığı tek şey beyinsizlik.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kız işini yaptığı sürece oynadığı takımında tuttuğu takımında hiçbir önemi yok. Resimden gördüğüm kadarıyla bunu söyleyebilirim. Ama dediğiniz gibi küfür içerikli başka tweetleri varsa gereği yapılır.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kulüple ilişkileri en kısa zamanda kesilir. Ama Galatasaraylı olduğu için değil, bunu seviyesizce belirttiği için.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kulüpten gönderilmiştir zaten,her şey ortada tartışacak bir şey yok ancak;

''Sen bu kulübün ekmeğini yedin,yazıklar olsun''

Tarzı söylemler son derece boş.Kulüp yardım kuruluşu mu ? Hayrına mı verdi aldığı parayı ? Hak etti ki aldı yani.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

Tarzı söylemler son derece boş.Kulüp yardım kuruluşu mu ? Hayrına mı verdi aldığı parayı ? Hak etti ki aldı yani.
    Farkettiysen kimse Galatasaray'ı tuttuğuna birşey demiyor. Kusura bakmasın ama benim için kutsal olan Fenerbahçe'ye o lafları söylüyorsa bende ona bunları söylerim. Bu külübün parasını yiyorsa dikkat edecek söylediklerine. Yemek yediği çanağa pislemeyecek.
    Ayrıca Real pankartı açan birkaç Fenerbahçe taraftarına demediğini bırakmayanların bu olayı çok soğukkanlılıkla geçiştirmeside çok komik.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

Hakkettiğinden fazlası verilmiş ki sevmediği,gönül vermediği bir kulüpte forma giyiyor.Sadece Fenerbahçe yelken takımı yok,bir sürü takım var.

O bursalı cocugun soylediği ile bu kadının söylediği farklı. Çocuk yani espri yapmış biraz da Fernandes'i seviyorum umarım o atınca gol diye bagırmam falan filan diye. Belki Beşiktaşlı bile değil sadece futbolcuyu begeniyor. Hepimiz böyle şeyler yaşamışızdır hiç sevmediğiniz klubte sırf bir futbolcuyu sevdiğiniz için bir şeyler yapsın gol atsın istersiniz. Ama bu kadın abartmış "propoganda" yapar gibi, incitici sözleri var.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ben olsam kulüple ilişkisini kesmem, kesin GS ile falan anlaşmıştır o yüzden böyle yapıyordur. Antremanlara alıp hiçbir müsabakaya dahil etmeyeceksin, sözleşmesini bitirene kadar parasını alıp boş boş otursun, arkadaşları tarafından dışlansın, taraftar tarafından hedef haline getirilsin. Ondan sonra aklı başına gelir, en sonunda da sözleşmesini yenilemeyip serbest bırakırsın.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Siz bir müdürün emri altında çalışırken karşı firmayı övüpte kendi müdürünüz hakkında seviyesizce söylemlerde bulunursanız herkes yediğiniz ekmeği haram eder. Çünkü her ne kadar çalışarak o parayı kazansanız bile ortada bir ihanet vardır...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by himone View Post
    Ben olsam kulüple ilişkisini kesmem, kesin GS ile falan anlaşmıştır o yüzden böyle yapıyordur. Antremanlara alıp hiçbir müsabakaya dahil etmeyeceksin, sözleşmesini bitirene kadar parasını alıp boş boş otursun, arkadaşları tarafından dışlansın, taraftar tarafından hedef haline getirilsin. Ondan sonra aklı başına gelir, en sonunda da sözleşmesini yenilemeyip serbest bırakırsın.
    Kusura bakma ve yanlış anlama ama bunu yapmak insanlığa sığmaz.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by himone View Post
    Usta yemin ederim korktum şunu okuyunca sana bir hata falan yapsak yandık yemin ederim

Adamı öldürsen daha iyiydi.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Kusura bakma ve yanlış anlama ama bunu yapmak insanlığa sığmaz.
    Ama bunu yapan sporcu yıllardır neden bu şekilde davranmıyordu da birden böyle mesajlar çıktı ortaya. Kesinlikle başka bir takımla anlaşmış ve bedavaya ayrılmanın yollarını arıyor, şimdi onu kovarsan ödül olur ben tam aksine ceza alması gerektiğini düşünüyorum.

İnsanlık olayına gelince yıllardır sporcusu olduğun bir kulübü ve taraftarlarını bu şekilde aşağılamak insanlığa sığar mı? Geçen sene taraftarın o kadar kışkırtıldıktan sonra ne hale geldiğini hepimiz gördük.

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Usta yemin ederim korktum şunu okuyunca sana bir hata falan yapsak yandık yemin ederim

Adamı öldürsen daha iyiydi.
    Çok tehlikeli adamımdır . Şaka bir yana bunlar sadece lafta, yönetici olsam böyle bir şey yapamazdım herhalde. Ama öylece kovulması bana mükafat gibi geliyor napıyım.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bir sporcunun spor hayatını bitirmek ne spor ahlakına sığar ne de insanlığa.

Bir yanlış yapmışsa -ki yaptığı ortada-, üzerine yine yanlışla gitmek doğru değil. Küçük hesaptır bunlar, benim Fenerbahçem'e yakışmaz.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Bir sporcunun spor hayatını bitirmek ne spor ahlakına sığar ne de insanlığa.

Bir yanlış yapmışsa -ki yaptığı ortada-, üzerine yine yanlışla gitmek doğru değil. Küçük hesaptır bunlar, benim Fenerbahçem'e yakışmaz.
    Tabiki haklısın, koskoca kulüp böyle küçük hesaplar peşinde koşmaz, yakışmaz da. Onlar tamamen benim şahsi fikirlerim .

geçen hafta real- gs ilk maçından önce ntvspor'da 10 yıl önce 3-2 biten maçı yayınladılar. maçı beklerken ben de takıldım. eski görüntüleri izlerken insanda oluşan tuhaf nostalji havası bir yana güzel bir maçmış.

real'in başında del bosque var. maçın büyük kısmında gs, fatih akyel'le bindirdikçe bindiriyor sağdan. gol geleceği o kadar açık ki. del bosque ise müdahale etmiyor düşünmüyor bile. doğru bildiği bir sistem var sahada ve onu uygulamaktan bir an olsun vaz geçmiyor. sonuç olarak o maçı kaybediyor.

işte bu günün gözüyle o maçı izlerken anladım, bu adama neden "yeniköy kasabı" dediğimizi. bu adama başarısız diyecek bir allahın kulu olamaz. şampiyonlar ligi, ispanya ligi, dünya kupası kazanmış bir teknik adam bu. bizim anlayamadığımız şey işte yukarıdaki gibi bir sistem takımı olmaktı.

bizde lafa geldiği zaman herkezin ağzındadır. ama tek kötü sonuç yaşansa teknik direktör linç edilir hep birlikte. o gün biz olsak," bu adam oyun okumayı beceremiyor", "gitsin","kenarda öyle seyrediyor", "gitsin", "biz görüyoruz o görmüyor", "gitsin" gibi çok sağlam (!) argümanlarımızla yerle yeksan etmiştik bosque'yi. hem ona hem rijkaard'a öyle yapmadık mı daha sonra!

oysa bize iyi olduğu öğretilen teknik direktörlük şekli böyle değildi. milne hiçbir zaman daum'un gördüğü saygıyı görmedi kamuoyu oluşturucular tarafından. bize kenarda kıpır kıpır, yerinde duramayan, oyuna sanki oyuncuymuş gibi dahil olan teknik direktörleri sevmemiz öğretildi. mustafa denizli öyle büyük hocaydı ki mesela, büyük maçlarda muhakkak bir süpriz kadro hamlesi yapar maçı alırdı. terim öyle hakimdi ki oyuncularına öl dese ölürlerdi. bize sadece bunları takdir etmemiz öğretildi.

halbuki bu adamlar aslında ne kadar değerliyseler; bosque, milne gibi adamlar da en az onlar kadar değerliydi. bir kere onlara gereken zamanı ve ortamı vermeyi başarırsanız; başarıları daha kalıcı oluyordu.

ben bu iki tip antrenörlük felsefesini sistemciler ve mentörler olarak sınıflandırıyorum. günümüzün en iyi sistem takımı barcelona'yı buraya getiren guardiola'yı sistemci; öte yandan gittiği her takımda farklı oyun anlayışlarıyla başarıya ulaşmayı başaran morinho'yu mentör olarak düşünürseniz sınıflandırmayı daha iyi anlarsınız.

aykut kocaman'ın bu iki anlayışa bakarsak iyi bir sistemci olduğunu düşünüyorum. bu adamın takımının beğenirsin beğenmezsin bir sistemi muhakkak olur. bu adamın takımındaki hiçbir oyuncu 10 km ortalamanın altında koşmaz. bu adamın takımındaki her oyuncunun görev tanımı açık bir şekilde tanımlanmıştır.

tüm bunların üstüne aykut hoca genç yıldız adaylarına şans vermeyi sever. bu yıl salih uçan'ı son derece güzel bir şekilde kadroya monte etti. bu adama görev verdiğiniz her yıl yeni bir genci takıma monte etmeye gayret edeceğine emin olabilirsiniz.

özellikle fenerbahçe tarihinde bu kadar uzun görev alan ilk sistemci teknik direktördür kocaman. fb daha önce löw, hiddink gibi sistemcilere tahammül edemedi. pareira'yı ise futbolumuzun yönetim anlayışından hazetmedinden kaçırdı fb. ilk kez bir sistemci bu kadar uzun süre takımın başında ve tarihimizde ilk kez uefa kupasını almaktan bu kadar ciddi bahsediyoruz. bu bir tesadüf olamaz.

kocaman 11/04/2013 tarihi itibarı ile başarılı bir hocadır. bu gün ileriye baktığımızda uefa, lig ve türkiye kupalarını alabilme ihtimali güçlü olan takımın hocasıdır. hiç kuşkusuz bu 3 kupayı da alırsa kendisini başka bir yere konumlandıracaktır kamuoyu gözün de. öte yandan hiç birini alamayabilir de!

uefa'da yarı finalde ya da finalde kaybedebilir, şampiyonluğu gs kazanabilir, tüm bunlarla uğraşırken türkiye kupasını dahi kaybedebilir de. işte benim korkum bu durum gerçekleşirse olabilecekler.

türk futbol kamuoyu yaratıcıları kazanmak dışında hiç bir şey başarı olarak görmez, ya da lanse etmezler. telegol anında kocaman'ın kötü kararlarını masaya yatırır. kulüp muhaliflerinden biri ne bileyim mesela selim soydan çıkıp "fenerbahçe için şampiyonluk dışında her sonuç başarısızlıktır" der vs. zaten bu yüzden kalıcı başarılar kazanamıyoruz yıllardır.

şunun adını açık ve net olarak koymak gerekir. bana göre, kocaman bu yıl 3 kupayı da alamasa bile, bu kupalarda takımını gücünün son damlasına kadar savaştıran hoca olarak başarılıdır ve görevine devam etmelidir.

aksi bir durum kendini tekrar etmektir. ve bu karar fenerbahçe için iyiye ya da kötüye tarihi bir dönüm noktası olacaktır!

Ekşide gördüm güzel yazı olmuş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Mesaj Yetkileri