Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Kötü oynuyor..
15/7 2/1 şut istatisliklerine bak
Plazen,Lazio,Bate..
Yanıltır bunlar.. Yarı finalde Chelsea falan geldigi zaman bir görelim feneri..TEbnrikler
Tebrikler temsilcimize artık son 3 maç kaldı kupaya bundan sonra kim gelirse gelsin farketmez Chelsea bile öyle tam kadro çıkmıyor maçlara zaten onlardan da o kadar korkulmamalı çıkabilecek 3 takıma karşı da şansı var temsilcimizin inşAllah final oynayıp kupayı 2. kez kaldırırız.
Çok üstad var çok yanılıyorlar.
Caner'in golü tam zamanında geldi, tebrikler Fenerbahçe.
Canım FEDA olsun sana !
Oh bee.... Golü yedikten sonra şimdi nasıl izleriz bu maçı diye düşünüyordum ama Caner işi bitirdi.. Tebrikler FENERBAHÇE'm....
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Chelsea'yı daha öncede yenmiştik fakat o zamanki kadro takım hoca vs şartlar çok farklıydı. Bu takımda iyi oynatılırsa finale çıkabilir. Hayırlısı olsun... Ancak Basel elediği takdirde gelmesini istemem. Onlar Chelsea'dan daha farklı bakıyorlar olaya. Tıpkı bizim gibi. Chelsea gelsin bize...
Aynen uzaktan dengesizce sutlar disinda bir numaralari yok... fener istese yenerdi lazio yu deplasmanda rahatca.. baroni özellikle ikinci yari resmen sadece yürüdü sahada canerde ikinci yari iyice abartti top kayiplarini fakat golü atinca sinirim gecti canere karsiönemli olan yari finale kalmakti ve basardilar.. bizede tebrik etmek düser..
2-0'ın avantajında akıllı oynadık,sağlam savunma yaptık yarı finalde kim gelirse gelsin finale çıkacağımızı düşünüyorum
Fenere 4 5 tane atarız diyen radudan haber alınamıyormuş
Cristian çıktı ve gol attık. Tebrikler FB, çok zor olsa da umarım kupayı alırız. Artık yarı finalde şu gelsin bu gelsine gerek yok.
Salih'in oyuna girişi, ilk kez ceza alanına çok adamla girişimiz ve yapmamız gerekeni yapmamız. Bu kadar 1 gol her şeyi bitirdi. Cuma'ya giderken bile etmediğim duaların çoğunu maç esnasında etsem de şükürler olsun, bugün de mutlu son.
...
Ziegler'e bi parantez açmak istiyorum. Lazio onun kanadını maden bulmuş gibi kullandı. Nitekim golün ortasıda ordan geldi. Bir insan defans yapamayabilir ofans yapamayabilir ama topun önüne atlayıpda en azından ortanın yapılmasını engelleyemez mi arkadaş ya!! Delirtti beni resmen. Ama herşeye rağmen yarı finalde olmak çook güzel![]()
Salih'te bir şeyler var. Oyuna girdi, dakikasında gol ve haliyle tur geldi.Bundan sonrası daha çetin olacak. Kim gelirse gelsin, çok sağlam bir rakip olacak F.Bahçe'nin karşısında. Tebrikler ve başarılar.
Lazio geldiğinde şimdi göreceğiz daha önceki takımlar köy takımıydı diyenler şimdi de Chelsea gelsin o zaman görürüz diyorlar,yakında süper kupada görürüz şampiyonlar ligi şampiyonuyla oynadığınızda diyecekler gibi geliyor bana.
Fenerbahçe seneye daha iyi olacaktır. Çünkü bu kontrollü,Alex'siz,3 forvetli sisteme döneli 6 ay bile olmadı. Seneye daha akışlı,daha göze hoş gelen bir oyun oynanabilir. Kaldı ki kötü oynadığında bile skoru yakalıyor fenerbahçe. Her zaman da kötü oynamıyor bunun altını çizmek gerek. Kazanması gerektiğinde kazanıyor,turu geçmesi gerektiğinde de geçiyor.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Şimdi yarı finali geçip finalde yenilirsek çok fena koyar bana. Eleniyorsak yarı finalde elenelim![]()
Kim ne derse desin ilk 11'de Egemen, Ziegler, Selçuk ve Cristian olan kadro UEFA'da yarı finale çıktı, kesinlikle yılın takımı.
Diyanete mail atsakta yarın basel duası yapsalar cuma namazında![]()
![]()
![]()
![]()
Yunanistan Avrupa Şampiyonu olduğu zaman da kötü oynuyordu...
takim üretken degildi ilk yari sirf yaslandi.. 2. yarida öyle gecti ta ki gole kadar lazio golü bulunca cok acilmaya basladi.. bu arada baroniye ben resmen uyuz oldum adam bütün ataklari kesti ayagina gelen toplarinda %80 nini ezdi aslinda birazda onun yüzünden ilerde etkisizdik belki salih olsaydi farkli olabilirdi salih baroniden daha iyi top tutuyor ayaginda fakat avrupa maclarinda fazla korkak gibi geldi bana..
...
Futbolun önemi yok Chelsea nasıl aldı geçen sezon ŞL'yi gördük yarı finali geçtim finalde bile bir şey oynamadılar Drogba kafasını konuşturdu.
yine küçümsemeler başlamış. basel kazanırsa maçını ve çıkarsa kurada, siz o zaman seyreyleyin feryadı figanı.
bence ziegler de fazla siritmadi da solda caner cidden kötüydü ilk yari zaten kaleyi gördügü yerden vurdu sacma sapan bir oyun oynadi birde 1 calim atip 2. de topu kaptirmasi yokmu tuncayin genc halini hatirlatiyor bana topla haddinden fazla oynamayi birakirsa daha iyi olur..
Bazı şeyleri artık benimsemek gerek.
Hadi madem öyle neden diğer takımlar yapmıyorlar bu oyun yapısını ?
Bu takım buralara kadar geldi ise elbette ki birşeyler yapmıştır, bu oyun bizim stilimiz oldu artık ve bunuda iyi yapmak bir başarıdır.
Tarihinin en kötü kadrosu denilen kadroda Meireles, Kuyt, Yobo, Sow gibi isimler var. Keşke en kötü kadromuz böyle olsa bizim bu takım o kupayı kaldıracak.
Sırada Chelsea var, bakın buraya yazıyorum. Yarın Chelsea çıkacak ve bu sefer farklı olacak..![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!